Aracı alalı yaklaşık 2 ay kadar oldu. İncik boncuk işleri , ağır bakımlarıydı şuydu buydu derken ancak bitti. Sağolsun Süleyman (şipşak) kardeşim de kırmadı beni, fotoğraflar konusunda yardımcı oldu.
Buyrun Son hali ile ;
20 EU 499 Type-R - 2004 Kırmızı - Warex - DC Headers - Aem V2
Kanka masallah, ilk geldigi gun ile simdiki arasinda daglar kadar fark oldu. Simdi tadini cikarma vakti :)) Allah daha guzellerini nasip etsin ins.
Sipsaginda eline saglik, cok guzel cekimler olmus.
Dipnot: halen siyah ep3 diyorum :D
08-01-2013, 10:59
umitgt
Alıntı:
shero Nickli Üyeden Alıntı
masallah ep3 her zmn candır
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
canın cektı dımı :D
maşallah gule gule kullanın kazasız belasız :)
Saolun beyler , Teşekkür ederim..
Alıntı:
5500 Nickli Üyeden Alıntı
Kanka masallah, ilk geldigi gun ile simdiki arasinda daglar kadar fark oldu. Simdi tadini cikarma vakti :)) Allah daha guzellerini nasip etsin ins.
Sipsaginda eline saglik, cok guzel cekimler olmus.
Dipnot: halen siyah ep3 diyorum :D
Kanka bakarsan bağ , bakmaz isen dağ hesabı.. Allah gönlümüze göre veriyor çok şükür..
Dn: Siyah herkeste var.
08-01-2013, 11:02
özcan07
maşallah kırmızı candır her zaman mersindeki typer mıydı bu
08-01-2013, 11:04
umitgt
Evet , Özcan.
08-01-2013, 11:07
shero
....
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
canın cektı dımı :D
maşallah gule gule kullanın kazasız belasız :)
kasıntım var dayı kırmızı ep3 resimleri daha net olmalıı :D:D:D
08-01-2013, 11:10
wekoo
fotolar ve araç on üzerinden 11 ümt ama sen asıl fotoları kar yagınca gör...:)manzarada on numara tekrar maşalahhh...
08-01-2013, 11:12
özcan07
Alıntı:
umitgt Nickli Üyeden Alıntı
Evet , Özcan.
tekrar maşallah güle güle kullan ümit kazasız belasız inşallah sana kısmetmiş araba:)
08-01-2013, 11:13
umitgt
Alıntı:
shero Nickli Üyeden Alıntı
kasıntım var dayı kırmızı ep3 resimleri daha net olmalıı :D:D:D
fotolar ve araç on üzerinden 11 ümt ama sen asıl fotoları kar yagınca gör...:)manzarada on numara tekrar maşalahhh...
Allah razı olsun abi sağolasın.. Bende merak ediyorum.. Sarı-Kırmızı bi replik yapalım :D
08-01-2013, 11:15
mmtrıza
Maşallah Kardesim Kırmızı Candır Bulsaydım Yine Kırmızı Alacaktım Bende Juniorunda Emeğine sağlık Güzel Çekimler Benim Kırmızıyı Çektiğim Yer :) Karda Kırmızı Beyazda İyi Fotolar Çıkar
08-01-2013, 11:18
meh66
Masallah gercekten kirmizi typera cok yakisiyo arac zaten cok bakimmli duruyo ALLAH kaza bela vermesin
08-01-2013, 11:23
umitgt
Alıntı:
mmts-tyle Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Kardesim Kırmızı Candır Bulsaydım Yine Kırmızı Alacaktım Bende Juniorunda Emeğine sağlık Güzel Çekimler Benim Kırmızıyı Çektiğim Yer :) Karda Kırmızı Beyazda İyi Fotolar Çıkar
Aynen abi saolasın , Kısmetimiz böyleymiş :)
Alıntı:
meh66 Nickli Üyeden Alıntı
Masallah gercekten kirmizi typera cok yakisiyo arac zaten cok bakimmli duruyo ALLAH kaza bela vermesin
Teşekkür ederim. Aldığımda biraz bakımsız ve eksikleri vardı. Bende içime sinmediği için yapabileceğim her eksiğini özenle yapmaya çalıştım , Liste bayağı uzun :). Şuan çok şükür tam kıvamında ve içime sinen bi Type-R..
08-01-2013, 11:26
meh66
Alıntı:
umitgt Nickli Üyeden Alıntı
Aynen abi saolasın , Kısmetimiz böyleymiş :)
Teşekkür ederim. Aldığımda biraz bakımsız ve eksikleri vardı. Bende içime sinmediği için yapabileceğim her eksiğini özenle yapmaya çalıştım , Liste bayağı uzun :). Şuan çok şükür tam kıvamında ve içime sinen bi Type-R..
Fotoda olsa zaten belli ediyo emek oldugu ve bakimli oldugu telrardan masallah :)
33 ep olan sanırım vites topuzundan tanıdım :) ilk halinden eser yok valla iyi toplamıssınız baya eksiği vardı o aracla zamanında bende çok iliglenmiştim sonra vazgeçtim güle güle kullanın
08-01-2013, 12:20
umitgt
Alıntı:
germanstyle Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah ümitcm.. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Canlısı daha da güzel :icon_tup:
Saolasın kardeşim , o senin güzelliğin :D
Alıntı:
taytay Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kardeşim Allah kaza bela vermesin
bindik kullandık :P gidişide gayet güzel :)
Benden daha çok yakışıyosun içine :D
Alıntı:
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı
pek severdik kendilerini:) maşallah nazar değmesin:)
Teşekkürler Kamer :) Olumlu , olumsuz duyumlar alıyorum. Sevilen bir araçmış , bizde çok sevdik :)
Alıntı:
Yaris videolari yokmu :)
Abi video çokta telefon da , hepimiz arkadaşız aynı ortamdayız. Video felan atmaya gerek yok. Çok şükür yüzümüzü , emeğimizi kara çıkarmıyor.. :)
Alıntı:
fatihyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
dün de dediğim gibi ateş ediyo ateş Allah kaza bela vermesin kardeşim
Melih , bizim gibi birçok arabacı olanların hayalidir Type-R.. Allah bize de nasip etti. 160 bin de şuan.. Satılınca konusuruz yine :)
Alıntı:
CoNCoN Nickli Üyeden Alıntı
masallah hakandan bıldıgım bır araç :)
Aynen kardeşim :) Söyledi.
Alıntı:
goldbergbrk Nickli Üyeden Alıntı
33 ep olan sanırım vites topuzundan tanıdım :) ilk halinden eser yok valla iyi toplamıssınız baya eksiği vardı o aracla zamanında bende çok iliglenmiştim sonra vazgeçtim güle güle kullanın
Teşekkür ederim. Benden önceki sahipleri arkadaşım keza buraya da yazıyorlar. Ben zaten bakımsızlığını göze alarak almıştım. Kasası ve kondüsyonu benim için kafi'ydi..
Binerken hem emek harcarım , hem de araç kendini toplasın içime sinsin diye. Çok şükür Allah yüzümüzü kara çıkarmadı. Yaptıklarım gözle pek görünmese bile sayfa yetmez :) Şuan hem yürürü , içi , dışı , motoru, şanzımanı sorunu sıkıntısı derdi tasası kalmadı :icon_tup:
08-01-2013, 12:58
aLperTunga
ümit maşallah allah kaza bela vermesin.renk bi kere olayı bitiriyor. :)
08-01-2013, 13:19
taytay
Alıntı:
yok bu değil denizlideki videoları var birde ümiit anladı
tamma karşılıklı video ekleyip hadi kavga çıkaralaım
08-01-2013, 13:22
JDM VTİ
maşallah araca.
yapılan işlemler nedir özel değilse? bakımsızdan kastınız yani,
08-01-2013, 13:23
Fbc
bende varmıyım videoda :)
08-01-2013, 14:07
mmtrıza
Alıntı:
taytay Nickli Üyeden Alıntı
tamma karşılıklı video ekleyip hadi kavga çıkaralaım
nerden nereye geldik
08-01-2013, 14:13
umitgt
Alıntı:
aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı
ümit maşallah allah kaza bela vermesin.renk bi kere olayı bitiriyor. :)
Abi saolasın teşekkür ederim çok..
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araca.
yapılan işlemler nedir özel değilse? bakımsızdan kastınız yani,
Teşekkürler.. Gizli saklı birşey yok.. Altı üstü araba..
Lastikler , yürüyen aksam , eksoz sistemi , fren diskler balatalar , davlumbazlar , boya bakımları , tampon ve catlak eklerin boyası tamiri , baskı balata , İndash teyp vs. ,suan atladıgım bazı seyler olabilir aşağı yukarı liste bu şekilde devam ediyor zaten arada çıkan ufak tefek şeyleri yaptırıyorsun.
Alıntı:
Fbc Nickli Üyeden Alıntı
bende varmıyım videoda :)
Sen başroldesin :D :hahaha:
08-01-2013, 14:59
sipsak
işte buu...ne geceydi ama kankaaaaa seviliyosun
08-01-2013, 15:01
sipsak
Alıntı:
wekoo Nickli Üyeden Alıntı
manzaram acardır.sizler gibi büyüklerimizi aramızda görmek isteriz :D