Arkadaşlar Msupra standart bi hayabusayı geçebilirmi ?
Yada hayabusayı geçebileceğini düşündüğüz bi araç var?
Ayriyetten :D Yüklü hayabusa ile kalkmak isteyen varmı $ ?
Printable View
Arkadaşlar Msupra standart bi hayabusayı geçebilirmi ?
Yada hayabusayı geçebileceğini düşündüğüz bi araç var?
Ayriyetten :D Yüklü hayabusa ile kalkmak isteyen varmı $ ?
Busa Uzun şaseli ve sıfırdan kalkmak istiyorlarmış
ahahahhaah :D körfez pistinde kalkar mı? :D 280mt :D
yok canm :D Otobanda kalkar onlar heralde yani :) orada tehlikeli o araçlara bence
msupra zaten hayabusa ile denedi diyebiliyorum sonuç msupra idi
PEki biliyormusunuz o Hayabusalardan hiç ellenmişmi yoksa orj. mi ?
sıfırdan kalkmak apayrı bişey. Otobanda 400 metre denemek istiyorlar. Erel ayıp ediyosun ehehe :)
1500cc yı gozumun onunde gectı. sorun yok. gecerde. daha da ıyı olur msupra bıraz basınca bakar. sonucta gene gozumun onunde arac 1.58 basıodu o gun.
sıfırdan kalkmak ıcın ısmaıl abı ne der bılmıorum ama. topspeed e herzaman evet der.
ankarada doğan kırbaşın abisi [r1 modifyeli] ile msupra denemiş ve r1 geçmiş diye biliyorum...
bir abimiz istiyor merak ediyor ama sıfırdan kadırmak niyeti araçları
Bizim pusa drag spec ondan heralde
Yok değil soyadı ateş değil
tr deki en hızlı busanın sahibi o diye biliyorum soy adı ateş atmosferik olarak 1800cc uzun şase busa gidişini görmedim ama tahmin etmek çok zor :)
Akhisarda yapılan dereceleri karşılaştırınca sonuç ortaya çıkar bence :)
kalkışta sarma problemi olcak msupra nın hayabusa dan çok kendi sorunu ile boğuşur gibi geliyor bana , ama sarma işini çözerse alır... uzunda zaten sonuç belli
ismail abi bence herşeye varım der lastiklerini takar gelir :) Msupra süprizi bol bi araç benden sölemesi.
bence bunu fazla tartısmaya gerek yok deil uzun saşe up uzunda olsa sanmıorum yani fark etmez..
Msupra basta geriye duser sonra yakalıyabilir derim
msupra sarmasa kalkışta geçebilir ama bilemiorum yorum yok
1000hp vs 190 hp
500kg vs 1500kg :)
2007 1000rr 350kg
buda msupra vs busa
http://www.youtube.com/watch?v=TYkxD...eature=related
kalkıs olayı farklı iş agalar .....
bi aracın 0 dan yurumesi ile 20 km den roll yapması arasında bile daglar kadar farkvar ...
denemeden bilinmez goznlumuz otomobil gecsin der ama bellide olmaz kalkıştan falan ...
arkadaşlar benimle dalgamı geçiyosunuz anlamadım ama gene de cevap vermek istedim siz1500 kilogram bir kütleyi yerinden hareket ettirmenin ne demek oldugunu biliyormusunuz
onun için sıfırdan hiç iyi degil benim için ama her zaman top speed varım her zaman hiç sorunumuz yok isteyen herkesle denerim araba motor vs saygılar arkadaşlar
ama şu günlerde bir makina hazırlamaktayım 400 metre için msupra nın kardeşi 06 pt 323 bitince onla deneriz artık
ismail abi doğan kırbaşın abisi ile denedinizmi siz hiç modlu r1 varmış ... laga luga konuşuyolar geçtik meçtik diye ben inanmadım şahsen...
0 dan ıyı bı ıdda olursa emrah dener ımprezası ıle
arkadaşlar topic kirliligi yol açmak istemedim konu ilede pekde fazla alakası yok linkteki videolarda supra ismail abinin suprasımı yoksa başka bir supramı konuyu fazla dagıtmadan cwplanırsa sewinirim
http://www.youtube.com/watch?v=Ap8vp...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=qedAN...eature=related
evet ismail abinin msupra videoda ki araç
uzun şasılı busa tr dekı turbolu busa olmasın:)
Moto yaşarın NOS ile 750 hp oLan 1500 Lük turbo busasını bilen varmı arkadaşLar ?
Varsa sonuç ne olur sizce ?
auhyaauahuahu Kalkarıs
bekleyin Msky bitsin Hepsinle KALARIS :)
beyaz subaru emrah ile kalkalım :)
mskyline
msupra nın skyline versiyonu
whiteside unutuldu gitti wallahi.hatırlatma yapması lazım:D