cigana Nickli Üyeden Alýntý
Selamlar;
Konuyu hortlatmış gibi olmayayım da :) Proje yapan c126 kasa kodlu 560 sec varmı diye girdim foruma. Sonra bu konuya denk geldim. İlk sahibi olduğumuz 560 Sec vardı bende de o geldi aklıma şuan ve sattığım için çok pişmanım :( Çocukluğumun içinde geçtiği ve 2005 yılından 2014 yılına kadar garajda sakladığımız ehliyet alana kadar garaja inip çalıştırıp homurtusunu dinleyip çayı içmek gibisi yoktu. 2014 yılında vergi borçlarını ödeyip gerekli işlemleri yaptıktan sonra piyasaya çıkarıp aracı 20 yaşında genç delikanlının bu denli ölçüde büyük motorlu, heybetli kasası olan araçta hafta içi ve sonrası akşamdan gezip evine gelmesi, içindeki mutluluğu, balkondan bakıp aracı izlemesi kadar keyif veren bir başka durum yaşamadım. 2016 yılına kadar aracı kullandım. Benzinin o zamanlarda 6 lira civarı olması o araca binip keyfini sürmeye başladıktan sonra düşündürmüyordu. Aracı garajdan çıkarıp sokağından başından caddeye inene kadar her yaştan kesimin dönüp bakması ve yol trafik çevirmesinde polislerle muhabbeti yapması ayrı bir zevkti. Lakin elde olmayan durumlarda aracı satmak zorunda kaldım. Bindiğim çok araçlarda o keyifi veren bir başka araç bulamadım ve tekrar almak için arayışa geçtim. Bende ki araç 220 kw (299bg) ECE motorlu, ön iki koltuk ısıtmalı, çift yönlü sunroof, abs , asr, çift korna, arka yağlı amortisör vb. özellikleri olan dolu araçtı. Hele ki aracı kick down yapıp yere yapışıp devir küçültüp sonra sizi koltuğa yapıştırması yok mu işte orası kelimelerle ifade edilmeyecek zevki zevki yaşatmasıydı. İyi Geceler.