clio rs
yazılım
f.e.h
eksantrik
kısa
ls fn2 typer
f.e.h
kpro
araçların 2 side sökük degil ve 2 şer kişi
clio rs fatih & fn2 typer laz - YouTube
Printable View
clio rs
yazılım
f.e.h
eksantrik
kısa
ls fn2 typer
f.e.h
kpro
araçların 2 side sökük degil ve 2 şer kişi
clio rs fatih & fn2 typer laz - YouTube
video çeken arkadşın yorumuna katıldım
Maşallah Araçlara.
Clio hafifliğin avantajını kullanmış. Clio'daki egz. dereceleri nedir? Kısa derken? Sadece ayna mı? YOksa 5. vites+ayna mı?
maşallah araclarınıza..
Maşallah orcun rs görünüşe göre güzel gitmiş
hersey üzerinde olmassa daha gidicek bide afr problemı yaşadık 14 .2 lerde gezinde fakirdik anlaşılan onu çözelim tekrardan deneme yapılacak
Gebze costu hadi bakalim massallah
Güzel geceydi, gelenlerin ayağına sağlık.
Keşke bizde video yapsaydık. 3 typer güzel bir video olurdu.
Araçlara maşallah typer mustafanınmı sesi güzel çıkıyo aracın.
iyiki şatmışım fn2 yi...bir clio naşıl kafa tutabiliyor typer anlamıyorum
fn2 bence iyi gitmiş bu videoda speclere göre degerlendirilirse, tebrikler araç sahiplerine.
bana gore araba yokmuydu :p :)
Rs in yürürü ciddi iyiydi ve gırtlak dolu bir araç.bunu göz önüne almak lazım. Bence de çok tehlikeli bir araç. Biz mesela uf typer-tc typer ve rs denediğinizde çok keyif almıştık. Şaşırmamak lazım.
İki aracada maşallah
Clio AHmet ustanin yaptigi aracmi
Clio rs o typerin 220 lere kadar onunda olut fakat yazilimi guncelemek lazim araba fakire gidiyor yoksa rs karsi feh ep3 bile onune cikamaz 220 lere kadar
2 aracada maşallah :) videoyu izlemeden önce fn2- 2 boy öne geçer diye düşündüm clio çok şaşırttı beni helal..:eek:
Bu videodaki TB RS te kesinlikle piston yok
İlave olarak sadece egzantirik var parça bakımından
Ahm de yapilan bi rs te piston var diye duydum o yuzden sordum
klasik fn2 abi ne yparsan yap aynı sonuc rs in arayı acmasını beklerdım
Kesinlikle gebzede gormek isteriz herkez aracini ceksin mc den kahvesini alsin muhabbete baksin isteyen isteyenle denesin sonra gelsin geri o acidan gebze cok iyi
olm gebze kaç km bilion mu. Arka sokak gibi bilgi verionuz nan. Git gel 1 roll benzini yakılır oraya. :D
başkalarına göre efsane olabilir,ama şöyle düşün typer devir ceviren bir araç,atmosferik teknolojisinde daha iyi cliodan ama belirli bir sürate kadar yanyana gitmeleri beni şaşırtıyor.çünkü ne olursa olsun insanların typer dan beklentisi oluyor...demek ki öyle değilmiş
bana sıkıntı yokta millet taaa güneşli tarafında gelio ataşehire. Adama bi de hadi gebze dediğin zaman küfür eder.
Arkadaşlar herkese slm
ben TB rs nin sahibiyim . ilginize teşekürederim .
çok güzel bir deneme oldu. ben farkındaysanız geç gazlıyorum . afr fakirde
gidiyor yazılım güncellenecek ve daha da farkedecek inşallah.
specler = egzantrik 280/286 derece , port polish kapak-emme-kelebek
4-2-1 headers , krom düz boru 63 mm , hks air kit , hafif volant , ecufast yazılım
15/61 kısa ayna-mahurti 5. vites kısa, süpsan subap , olan da yapılan da budur.