Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı
Bu işlerden kendin çok iyi anlamıyorsan hiç bulaşmayacaksın. Açık söylüyorum sürünürsün...
Lego sanmaya başladı yeni jenerasyon bu işleri iyice, eh tabi insanlar sorun yaşadığı zaman anlatmak yerine gizlemeyi seçtiği için sektöre dışardan bakınca sanki "herşey problemsiz, parayı ver parçayı tak, gazla" gibi gözüküyor ama maalesef öyle değil. Kendi anlamayan ya da ortalama anlayan ama para verip çok ciddi araçlar yaptırıp memnun olan pek insan yoktur bu camiada eğri oturup doğru konuşalım şimdi. Memnun olanlar var tabi bunun sebebide adamlarn teknik bilgisi çok olmasada bu işte neler yaşandığını biliyorlar, buna hazırlıklı başlıyorlar zaten araçlarını yaptırmaya. Sebebi budur yani.
f/e/h filan yapılabilir, ufaktan bir piggyback sistem filan olabilir, ama swaptır, N/A to FI filandır, bu tarz hareketler oyuncak değil, süründürme ihtimali yüksektir bilin sonra hayal kırıklığına uğrayıp üzülmeyin...
Bu konuya geri dönersek, "swap mı turbo mu" diye konu açtığın için bulunduğun durumu net olarak anlayabiliyorum ve diyorum ki uğraşacak vaktin, paran ve sabrın varsa devam et, bu üçünden biri eksikse sakın bu bahsettiğin işlere girme, üzülürsün...