imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun, almışken keşke 4wd modelini alsaydınız.
Dip notlar :
Aşırı kısa şanzıman bazen çok keyifli oluyor bazende tam bir işkenceye dönüyor. Düz zeminde 2.vitesle kaldırıyorum :D
Ön cam ile dahsboard arasındaki sünger zamanla aşağıya doğru kaçmaya başlayabilir, vites topuzu kısa sürede aşınmaya başlayabilir, kör noktasız aynalara alışmak gerekiyor mümkünse olabildiğince 90derece açıda kullanın, şişik arka çamurluklara dikkat edin, döner buradan dediğiniz yerde arka çamurluğu bırakmanız an meselesi olabilir, çok şükür ben sürtmedim ama ilk kilometrelerde özellikle park manevralarında hep son anda sürtmekten kurtarmıştım :D
Direksiyon biraz yukarıda kaldığından ve tepkisi biraz ağır olduğundan alışana kadar ani manevralardan ve hızlı kalkışlardan kaçının, yoksa kafası güzel geziyor.
Sürücünün sol ayağını dayayabileceği alana paspas denk gelmediğinden o kısım çok güzel kirleniyor. Ben henüz o alanı kapatacak paspas bulamadım, bulursanız banada haber edin :D
Kornasına çok sık basmayın, ne hikmetse sesin çoğu içeriye geliyor :D
Ses yalıtımı hak getire, 120km/h'ın üzerine çıkarsanız sağır olma riskiniz var :D
Çok soğuk ve çok sıcak havalarda aracınızı dışarıda tutmayın, kapalı park alanı varsa orada kalsın, çünkü dış ısı neyse aracın içi onun 2 katı oluyor. Çok soğukta resmen .öt kesiyor :D
Board computer'e güvenmeyin, değişik bir kafa yapısı var :D
Kalorifer sisteminin ortası yok, ya .ötünüz donuyor ya da kese atma kıvamına geliyorsunuz.
Ben pek yakında garantiden dashboardu indirtip ses süngeri ve ses gelen yerleri düzelttireceğim, vites topuzuda değişecek :D