"0 KM" OTOMOBİLLER TRAFİĞE ÇIKMADAN HARAP OLDU - WEB TV :: Hürriyet opelleri taşıyan tır kaza yapmış boyayıp tamir ediliyor kimisi vs,öyle satılıyor aracınızı alır almaz boya testine sokun.
Printable View
"0 KM" OTOMOBİLLER TRAFİĞE ÇIKMADAN HARAP OLDU - WEB TV :: Hürriyet opelleri taşıyan tır kaza yapmış boyayıp tamir ediliyor kimisi vs,öyle satılıyor aracınızı alır almaz boya testine sokun.
bende bursa dönüşü megane'ları görmüştüm aynı şekilde pert, ne olacak şimdi :D umarım satmaya kalkmıyorlardır...
ben talibim alırım onları :D
manzarayı gorunce içim acıdı valla en az hasarı alan o ınsıgnıa sanırım astralar gume gıtmıs
arabalar sigortaya kalır , ihaleyle satarlar.
bence bunları yapıp satarlar yapmadıkları şey değil
Videonun başı da çok ilginç olmuş :D
yazık lan para verirdi onlara... Bu araçlar sigortalımı galerilere giderken ?
Umarım toplayıp 0 km diye satmaya kalkmazlar bi kaçını.Çünkü ford'da böyle bir olay yaşandı diye hatırlıyorum.Opel yapmasa bari :)
taşıma sigortası var diye biliyorum.
kusurlu araç olarak satılırlar en kötü 3-5 lira daha uygun fiyattan :)
Sigortadan alırlar parasını :) Bunları da toplayıp satarlar yada sigortaya bırakırlar ihaleye çıkarlar.
Yazık telef olmuşlar :)
bunları sigorta satıyor. 0 km araçlarda boya mevzusu showroomda yada tırdan inerken ,serviste vs hasar gören araçlarda oluyor.
bende birkaç kez şahit oldum, 0 araçların hasarları giderilip satılıyor
edit: sigorta hasar alan araçları satıyor diye biliyorum
bakalım kime patlayacak araçlar :)
offf içim acıdı hele o yamaçta duran astra :D
Emniyet kemeri takılmadan hava yastığı acılmaaz diyenlere kontak yokken açılan hava yastıklarını gösteriyorum :) olmasymış ama kısmett
toplayıp satılıyor bir arkadaşım sıfır km golf4 almıştı aracı satarken sağ arka çamurluğun değişik ve boyalı olduğunu öğrendi meğersem aracı tırdan indirirken hafif yan yatırmışlar
sonuç mehkeme 2 sene kadar sürdü ve o sırada satılan aynı donanımdaki aracın ücretini geri aldı eskiaracınıda geri verdi
Eskidendi o boyalı otomobili itelemeler. Artık bütün otomobil taşıma firmaları araçları sigortada "All Risks" denen sigorta sistemiyle sigortalatıyorlar. Yaşadıkları iş kaybına kadar ödüyor sigorta firmaları. Yani o araçların hepsini sigorta alacak tüm masraflar bayiye ödenecek ama sigorta elbet birine rücu edecek, o kişiye geçmiş olsun asıl.
Büyük hasar görmedim ama ufak hasarda araç sahipleri bilgilendirilip Nefaset ile araçlar satılır. Hatta araçlar serviste satılacaksa alacak kişiler araçları görüp ona göre yaptırıp yada yaptırmadan alıyorlar. Tabiki indirimlerle birlikte
Bence bilgilendirmeden bunları ötelerler millete :(
Tır şöförü de hepsi hasar alsın diye uğraşmış sanki
vw de audide fordta biliyorum hasarlı araçları 0 diye satanıda opel satmaz o sekilde
Allah tır şöförünün yardımcısı olsun. Sigorta şirketi çökecek üstüne.
Vallaha yazık olmuş :(
uyuz oldum şimdi akşam expertize götürücem aracımı...
internetin gözünü seveyim.. bundan 15 yıl önce olsa çok rahat kaktırırlardı bu arabaları :D
kazada tır şoförü suçlu değilse ona bişey olmaz
opel araçları gönderirken nakliyat sigortası yaptırdıysa araçların parasını alır,sigorta şirketide araçları alır.sonra ihale ile satar.belki spotçu falan alıp yaptırıp satabilir.
nakliyat sigortası yapılmamışsa opel ne isterse onu yapar :)
her markada nefaset vardır müşteri bilgisinde fatura kesilir.opelde veya baska marka farketmez ben hepsınde gördüm . herkese özel tır getiremessin yada araçlar gelınce gelın aracınız tırdan ınıyorda dıyemessın sana denk gelmiştir izlemişindir ne ***** akşam araba otoparkda boyanmadıgı veya bekçinin arabanın arka koltugunda yatmadıgı ? yada teslimatcının aracınla soguk motur ile gazlamadıgı ? veya oldugu yerde lastik yakmadığını ? ben hepsini zamanında gördüm.yanlış bilgilendirmeyin az önce diorsunkı doğuş grubunda gördüm çok sayıda ama opelde görmedim yada denk gelmedi opel forum sıtesını kım yönetıyor gine opel. gir bak şikayetim sayfalarına baska sıtelerde dolu örnek link bakabilirsin.
https://www.google.com.tr/#hl=tr&tbo...w=1366&bih=667
Linkteki araç gibi hurda belgesi çıkıp parça parça satılır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10175724/detay
dip fiyat pm alayım:D
lojistik şirketi sigortalıdır zaten. opel parasını alır araçlar,sıgorta'ya kalır sigorta da araçları açık arttırma usulu satar genelde böyle oluyor. Plaza boyalı kazalı aracı 0 dıye satmazmı ? Onu da yapanlar var ama o hasar plaza'ya ulaştıktan sonra aracın başına bişey gelirse oluyor. Plaza müdürleri eğer üç kağıda yakınsa 0 araç dıye satıyor