Herkese merhabalar;
İsmim Barış, hondam.com a uye olan arkadaslar tanıyacaktır,diğerleri ilede tanışıcaz artık, 91 HONDA CRX (06AS9595) kullanıcısıyım,Ankarada yaşıyorum GOODYEAR bayisiyim vede BAŞKENT ÜNİ. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ nde okuyorum...
Printable View
Herkese merhabalar;
İsmim Barış, hondam.com a uye olan arkadaslar tanıyacaktır,diğerleri ilede tanışıcaz artık, 91 HONDA CRX (06AS9595) kullanıcısıyım,Ankarada yaşıyorum GOODYEAR bayisiyim vede BAŞKENT ÜNİ. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ nde okuyorum...
Hosgeldin, Bariscim. :D
Hoşgeldin ;)
Hosgeldin :)
way ortaım redpunk ımda burdaymıs :)
hosbulduk merhabalar...
Hoşgeldin Barış bende Hondam.com'a üyeyim HANKER... :D
hoşgeldin barıs ben senı bılkente sanıyodum ama
Selam Hosgeldin.
İyi forumlar dilerim.
Sen sanırım S4 Sanzumanlı integralar 1.viteste 100 yapıyor diyen arkadastın dimi :)
yoksa yanılıyor muyum o senin yakın arkadasin abin vs miydi?
Merhabalar;
Hayır o ben degıldım ben tımucın in arkadasıyım,Doruk lar fln bizim müşterimiz olur onların teg inide yakından biliyorum öyle bir şey iddia edicek biri değilim (bu ıkı ısmı bıldıgını bıldıgım ıcın örnek veriyorum) ben ordakı muhabbette ortamı sakınlestırmeye calısırken,forum un butunlugu bozulmasın dıye çabalarken sebebsız yere senden ve arkadaslarından hakaret yıyen kısıyım,onu iddia eden "brkkksln" dı... Benimle pek alakası yoktu yani olayın aslında
Barış Hoşgeldin kardeşim....
hoşgeldın barış
hoşgeldin Barış....
Barış hoşgeldin phil collins kardeşim.
hoşgeldin.
Hoş geldin barış keyifli forumlar..
hoşgeldin aramıza
Barış hoşgeldin. 3-4 takım 16" lastik gönder bana ;)
Bu arada bırakkalsın gene neler iddia etmiş öle hondam.com da ahsuahsua. 1. viteste 100 ha ahsuahusahsua. Kendi arabasıda 4. viteste 255 mi yapıyodu ? Civic Si hemide standartken :D
16 lastik işte. yanak 55-60 ne bulursan al gel yakıcaz yahu :D
crx le gel sığmıyorsan lastikler kalsın sunu bi yakından görelim. Bakalım kadirin Rex mi iyi gidiyor seninkimi. :)
hoşgeldin keyifli forumlar
Barış abi hoşgeldın sıteye aramıza iyi forumlar..
hoşgeldinn