-
Mat azur mavisi - Honda' m.
-
Maşallah. Sonunda konusu açıldı. İlk yorum benden olsun. :)
Kaplama çok yakışmış. Spoon ayna, 99 stop ile nokta.
Kazasız belasız.
-
neden angel far !! :/ orjinal karartılmış farı çok çok çok daha hoşmuş kazasız belasız yolda giderken ki resim çok hoş
-
parlak olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum maşallah
-
+10 +10 +10 +10 +10
Alıntı:
berk7767 Nickli Üyeden Alıntı
parlak olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum maşallah
-
Alıntı:
weST.27 Nickli Üyeden Alıntı
neden angel far !! :/ orjinal karartılmış farı çok çok çok daha hoşmuş kazasız belasız yolda giderken ki resim çok hoş
keyfi olarak değiştirdim böyle hoşuma gidiyor benimde :) diğer farları da duruyor değiştiririz olmazsa ya :)
teşekkürler
-
Rengi değişik ve güzel olmuş. Angel dışında kusursuz :) Maşallah
-
Alıntı:
alperx Nickli Üyeden Alıntı
+10 +10 +10 +10 +10
ilk başta ön yargım benimde vardı ama foto dışında görünce araba daha bir dikkat çekiyor parlaktan açıkcası :) bir gün bir buluşmada denk geliriz inş :)
-
Alıntı:
ERTAN Nickli Üyeden Alıntı
Rengi değişik ve güzel olmuş. Angel dışında kusursuz :) Maşallah
saolasın :) olmazsa eski farlara döneyim ya baya tepki aldık valla :) hahaha
-
Gayet hoş duruyor bencede maşallahı var.bana görede orj.farlar geri takılmalı:) Kazasız belasız..
-
angel gerçekten yanlış anlamayıama artık apaçi işine doğru gitmeye başladı özellikle bu hondalarda aracın rengi farklı klasik dışında canlı hali eminim ki daha hoştur çünkü aydınlık havada ki giderken ki resimde renk çok hoş araç yurtdışı gibi duruyor farklılık iyidi rabartılmadıgı sürece maşallah tekrar
-
Birilerine aracını beğendirmek gibi bir derdin yoksa angeller kalsın derim :) ama Bencede angeller olmamış
-
Alıntı:
weST.27 Nickli Üyeden Alıntı
angel gerçekten yanlış anlamayıama artık apaçi işine doğru gitmeye başladı özellikle bu hondalarda aracın rengi farklı klasik dışında canlı hali eminim ki daha hoştur çünkü aydınlık havada ki giderken ki resimde renk çok hoş araç yurtdışı gibi duruyor farklılık iyidi rabartılmadıgı sürece maşallah tekrar
Yanlış anlaşılma yok. Teşekkürler tekrardan ;)
-
Alıntı:
B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı
Birilerine aracını beğendirmek gibi bir derdin yoksa angeller kalsın derim :) ama Bencede angeller olmamış
:) yok yok ben beğendikçe sorun yokta.. ben de düşünüyordum orj. farlara dönsem mi diye konuyu açınca iyice yerleşti kafama :D
-
Alıntı:
Desc Nickli Üyeden Alıntı
Gayet hoş duruyor bencede maşallahı var.bana görede orj.farlar geri takılmalı:) Kazasız belasız..
amin.. herkese kazasız,belasız, çevirme olmayan günler :D Saolasın
-
maşallah kazasız belasız kullanın. farklı ve güzel bir renk olmuş
-
Maşallah kazadan beladan uzak :)
-
cok hos olmus, allah kaza bela vermesın.
-
Maşallah.
Orj.far ve spoon ayna farz :)
-
maşallah açık havada rengi çok güzel çıkmış
-
Maşallah kazasız belasız renk çok tatlı.
-
Masallah, kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun :) Bence de orj. far ve laguna lip yerine vtec eki daha güzel olacaktir :)
-
mat degil ama belki işini görür bursadan hakan kardeşimin aracı
http://i.imgur.com/biCzPIJ.jpg
-
Maşallah çok yakışıklı :) değişik bi renk
-
maşallah ama angel olmamıs yanı mantık var ...
-
maşallah kazasız belasız.fakat bu rengin adı mat ocean blue diye biliyorum
-
Renk harika olmuş Maşallah kazasız belasız :)
-
aracınızın orjinal rengi nedir
-
Maşallah kardeşim nazar değmesin ;)
Alıntı:
Chn53 Nickli Üyeden Alıntı
aracınızın orjinal rengi nedir
Orj rengi füme Cihan :)
-
Maşallah ben beğendim ya farklılık iyidir :)
-
Maşallah alisagelmis dısında olmuş ama oem far daha güzel duruyor.
-
Renk çok hoş jantlarda güzel seçim.
Fakat bencede orj farlara dönülmeli hatta karartılmış olmazsa daha da sade ve şık durur.
Vtı stoplarda arkayı biraz değiştirir :)
-
Masallah kazasiz belasiz :) aracinizi bu yaz izindeyken kule sitenin önunde görmüstüm cok güzel :)
-
Maşallah renk çok güzel.Angel bencede bozmuş ve bence o laguna lip de değişmeli ;)
-
bir kaç foto daha buldum onları da ekledim. ilk yorumu güncelleyerek. Önerileriniz ve iyi temennileriniz için teşekkürler herkese.
Bu arada coilover lazım satan varsa pm alabilir miyim?
-
-
Alıntı:
D16inside Nickli Üyeden Alıntı
harika olmuş maaşallah
teşekkürler :)
-
Maşallah kazasız belasız. Angellar sökülüp karartılmamış bir takım farla daha şık olacağını düşünüyorum.
-
Alıntı:
serkanaygün Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız. Angellar sökülüp karartılmamış bir takım farla daha şık olacağını düşünüyorum.
her hali hoşuma gidiyor aracın yahu :) ben angel ile de orj farıylada seviyorum valla :) karartılmamış aklıma geldi ama denememiştim belki bir takım daha alarak onuda deneyebilirim :)
Teşekkürler
-
Renk seçimin güzel stopları değiştirip spoon ayna koyarsan olay tamamdır kazasız belasız.