gecen denemıs arkadaşlar bende paylasıyım dedim.
2 deneme var
deneme 1
http://youtube.com/watch?v=u7wlfuMPnSs
buda vıtes kaçırılan 2. deneme
http://youtube.com/watch?v=JhJ34Gv8fVQ
cupra 3. vıteste basıyor typerda 2. vıtes hız 75 gibi sanırım...
Printable View
gecen denemıs arkadaşlar bende paylasıyım dedim.
2 deneme var
deneme 1
http://youtube.com/watch?v=u7wlfuMPnSs
buda vıtes kaçırılan 2. deneme
http://youtube.com/watch?v=JhJ34Gv8fVQ
cupra 3. vıteste basıyor typerda 2. vıtes hız 75 gibi sanırım...
çok üzülmüştüm ABL satılınca, ama belliki yeni sahibiyle mutlu....:icon_tup:
olması gerektiği gibi yürümüş cupra, tebrikler....:icon_tup:
bide komple egzos olsa çook süper olucak:)
http://www.techturkey.com/forum/show...=14225&page=10
aklıma şu tatlı atışmalar geldi...:p:p
maşallah sağda bitane integra gördm galiba onada maşallah :D
maşallah iyi gidiyor bu cuma günkü toplantıdamı çekildi
renç alem adamsın vesselam:):)
Güzel video olmuş elinize sağlık.serkan typer'ın vites kaçırdığı videoda sanki cupra beşinci saniyede vites atıyor eminmisin üçüncü viteste olduğuna?
Güzel videolar..Maşallah ikisine de..
CemVtec, Görüşürüz kardeşim bidahaki geldiğinizde, kazasız belasız...;)
........
M3CSL, naptım olum:eek: fikrimi söyledim, ER'de İzmir'in en sıkı araçlarından biri...
........
D.Not :Özdin abiiii saygılar, severek izliyoruzz....:icon_tup::icon_tup:
taype-r stockmu?
edıtttttttttt
edıtttttttttttttttttttttt
Maşallah güzel gitmiş tebrikler :)
ben videoları aldığım gibi koydum kesılcek bişiyde yok ztn sonuc belli:)
iso olm dedım şöför değişikliği çok etkıledı basma sana bu kadar die..dinlemıon hiç:) egsozu yaptırmak mı lazım dersin acaba son susturucu orjınal daha bılıon:)
adamlığı burda oğrencek olsak burdan mıllete hakaret ederdık erdem bnce sakın ol bunda sorun olcek bşi yook bdaha denerız sen gec hem sen bana demedınmı bşi yapmadısan arabaya denemeyee gerek yok sonuc bellı gecceğinden emındın bnle denemeden once dığer typer ları gectın ozamn sorun yoktu arabada ewt yanındadım seslerıde duydum sanzımandan o vıdeoları dırek sıldırrtım makınadan ble rahat ol sen ayar yap denerız yne gec vıdeouyu bız cekelım hatta yanımda seko olsun ıstersen o koyar yne vıdeoyu bizim gecıldığımızdede vıdeolarımız var sekola 206 donemınden berıı ;) sıkıntı yapma sakın olll
edıtttttttttttttttttt
yay-sapka-pıston-gomlek bılıyodukta bu etek yenı modamı:beuj::hahaha::hahaha:
edıtttttttttttttttt
erdem... hata sende... arabanda sorun varsa deneyıp ona buna konusma vıdeo koyma hakkı vermıyceksın... gel bu hafta halledelım arabayı oyle stock typer gıbı konusup dalga gecercesıne yazanların agzına sokarsın boyları...
Birinci videodan ben bişey anlamadım anlayan varsa bi izah etsin :) typer yetişirken kesilmiş gibi.....Typerdaki sıkıntı deneme esnasındamı oldu yoksa önceden varmıydı ? bence kötüde gitmemiş ..Rövanş lazım gündüz yapın fırsatınız olursa ;)
bkere vıdeoyu ben koymadım delıkanlılığıda senden oğrenmıcem yanlıslıkla değil bnce ayarları yaptıpta gecsen daha iiyi yanlıslıkla geccek olsan cuma gunu gecerdın zaten cunku harbıden yanlıslıkla olurduuu vıdeo olayınada takılma bukadar serkandada kesınlıkle kotu nıyet yook aranızdakı samımıyete ınanılıp koyuldu vıdeo senın hıç gecılmedığın mgane rs s2000 konusuna kadar ınnadığım samımıyet ama gecılınce işin rengı bellı oldu delıkanlıkk bozuldu samımıyette....
bu sente kacık demıssınız de ben onu anlamadım.
benım bıldıgım sentesı kacan araba bu kadar yurumez.
hatta hıc yurumez.kesıcıye kadar devır yukseltemez.yuruse bıle bu kadar denemeden sonra kesın motora zarar verır.
DC headers cai eksoz k-pRo oLan bi type-R bu kadar düşemez.Çoul kişi olmak istemem hiç bi zaman ama burda yazmadan duramicam.type-R'daki arkadaşta belirtmş aracın sorunu var belli.bu type-R'La aynı özellkLeri olan bi type-R'ın cupra videosunu koyarsam yok sorun falan diyenelr susarlar :)
gecen hafta erdem bana lan araba 215 hp cıktı olm demıstı
19.04.2008 02:50:38 ERDEM ·#·$4STProject - S ·$1&·$4 S bu arada benım araba kc hp cıktı tahmın et:D
19.04.2008 02:51:50 ·#·$4STProject - S ·$1&·$4 S ERDEM kac cıktı la
19.04.2008 02:51:56 ERDEM ·#·$4STProject - S ·$1&·$4 S 215:D
tarıhe dıkkat... sorun olmayan kproya kadar olan bı typer 240tan dusuk ımkansız cıkamaz bunu herkes bılır... gectık dıye sevınmeyın bence :)
kardesım Erdem delıkanlı adamsın ıyı tamamda bu delıkanlılıgın yerı burası deıl. bunun yerı arena. sımdı benı arıosun ozgunu arıosun arabamda sorun var dıosun. ama gıdıp gazlıosun. 1 hafta kullanmasan olmuo mu?
sonra aracın gecılıo sole gecıldım bole oldu dıosun. ıste burda haklı deılsın. ozmn yarısmıcaksın. gecılınce el sıkıcaksın.
AMA SIKTIGIN EL VIDEO KOYMAM DEYIP VIDEO KOYARSA O ZAMAN onun ayıbı olur.
yanı hem haklısın hem haksız. arkads bı daha deneyelım dıosa denersınız gorursunuz araclarınızı. sız araclarınızı goruceksınız kı herzaman aracınızı guncelleyın.
burası butık deıl etek metek bu sozler burdakı hıcbır arkadasımıza yakısmaz.
Hatta buyrun :)Yanlış anlaşılmasın polemik falan değil amacım sadece sorunm olduğu belli aynı özllkleri bulunduran bi type-R izleyin tanıyanlar olucaktır zaten :)Bide agresif tavırlar izmire giremessin gibi laflar sizler yaşında yolu yarılamış insanlara yakışmıyor..
http://www.youtube.com/watch?v=8HHwn2W0Z9c
edıttttttttttttt
Anlamak istemeyenler gene anlamıyor, bir Miniks kankalarım anlamış olayı... Olay geçme-geçilme değil olay:VİDEO KONULMICAK DİYİP KONULMASI... Anlaşılır inş. bu yanlış anlaşılma...
Gerginliğe gerek yok, sorunlar çözülür bir daha denenir mevzu kapanır gider ;)
Saygılar,...
yanıı bunu anlatmaya calısıyoruum bnm iddaa ettiğim yok sevınıp halayda cekmedık 6000 devır dedı tmm dedık denemeye gerek yok gecerım zten dedı olsun deıdım sen gec bn arabamı gorıyım ee sorun nerde yne denerız dıyorum sız ayarını yapın tkrar bakarız ne kadar etkılı olduu dıyee yne koyulıur vıdeo sorunnn yoooook
temızlık kavramı aracta araca göre değişir.. iygideni var aracların kötu gidenı var;)
ayrıca aracın bız nasıl gittiğini bılıyoruz eskısı gibi gidıo arac.. kötu gitse ztn denenmez ki 1 hafta önce iddialı biçimde konusuldu.. bence normal gidıodu arac;)
artı ıyyn ıbo kardeşime katılıyorum;)