-
E36 Böbrek Ve Sinyal Uyumu Sizce Hangisi Daha Iyi ?
-
4 yada 5 ikiside çok hoş görünüyo
-
smoke hella sinyal - siyah böbrek AC schnitzer logo :D
-
-
-
3 - 5 - 6 Numara arasında gidip geliyorum diyebilirim :D
-
5. fotograf net nokta son cuk...
-
-
3 guzel ama yandaki turuncu amerikanlarla nasıl görünür bilmiyorum. Farklı açıdan foto olmadığı için. Krom böbrekten kesinlikle vazgeçme :) Sinyallerinde stoplara uyumlu olan bir model olsun.
-
Hepsi güzel ancak 5 göze daha hoş gözüküyor :)
-
Kesinlikle 6 numara bir bmw e36 kullanıcısı olarak...
-
5 ve eklenecek AC schnitzer logo süper olur fantaziye gerek yok
-
Sarı sisfarları ve gt splitter ile birlikte olursa 5 numara efsane olur bence. Aracınız hayallere sürüklüyor. Maşallah..
-
Yorum yapıp fikrini sunan tüm arkadaşlarıma abilerime teşekkür ediyorum :)
Ancak beyaz sinyal olursa amerikan parkları iptal edeceğim.
Şuan aklımda 3 ya da 6 geçiyor diyebilirim, çünkü motorsport jant orjinal m3 zender spoiler varken krom böbrek daha orjinal oluyor.Bu yüzden geriye sinyal kalıyor beyaz ya da füme olarak yani 3 ya da 6 :)
-
-
-
-
2
mor ve montreal mavi de turuncu sinyal daha guzel duruyor bence
-
-
böbreklerin görünürlüğü açısından 6 diyorum.. Bmw yi bmw yapan en önemli parça böbrekler ön planda.. Ama 5 de fena değil hani :)
-
1-5 + bi de sol sis diyorum (:.
-
Arkadaşlar 3-5-6 gidiyorum hala :)
Böbreklerin krom olmasını istiyorum ama orjinalinde olduğu gibi..
-
-
-
-
malzeme güzel olunca yakışıyo herşey ben karar veremedim allah yardımcın olsun:)
-
illa böbrek krom olcak diyorsan 6, yoksa 5 :)
-
Hepsı bırbırınden ıyı karar vermek ıcın 10 dk baktım herhalde 2 veya 3 hos durmus
-
5 agrasıf durmus.. amerıkan parklarla beyaz sınyaller pek uyumlu olmaz gıbı gelıyor bana. turuncudan ılla vazgecceksen smoked olsun barı
-
-
Vakit ayıran yorum yapan tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum :)
3 numara orjinal olduğu için amerikan parkları iptal edip denemek istiyorum, bagajda füme ve turuncu sinyal bulundurmayacağım anlamına gelmez :)
-
Bencede 3 ile başlangıç yap. Daha sonra sıkıldıkça farklı farklı kombinasyonlar denersin. Böbrekler krom kalsın da :D Böbreklerden daha önemli bir konu aklıma gelmiyor bu araç için.
-
-
Kesinlikle 6 siyah böbrek bmw ye yakışmıyor
-
3 iyidir bence daha bi orjanal duruyor. farklılık açısından 6 derim. 3 yada 6 cok farketmez araç zaten duzgun her turlu gösterir kendini.
-
3. fotoğrafa göre yorum yapayım amerikan parkları iptal edip biraz belirgin turuncu sinyal ampulleri kullanıp farlarida 1 ve 2. fotoğrafta ki kombinasyonu yapıp e36 rieger gt lip takıp sis kapaklarınıda taktınmıydı tadından yenmez diye düşünüyorum.
-
Araba koyu renk, krom böbrekler kalmalı bence.
Sinyallerde ya smoke yada turuncu kalsın derim, Maşallah
-
-
-