Rrrrrrrrrr
Printable View
Rrrrrrrrrr
Masallah baya guzel duruyor, gule gule kullanin :)
Havalandirmalardaki kirmizi seyler koku mu?
Babanda mal benim der gibi bakmış :D kazasız belasız ama bence motosports jant bbs ele ayağa düştü ;)
çok orjinal duruyo inşallah jantları değiştirmezsin diycektim ki tam bi baktım değişmiş bile :) jantlar 5 serisine olursa (3 serisi jantı normalde 2 cm kadar içeride kalıyo 5 serisine ama flanş bakmak lazım işte) talip olabilirim ayrıca
Masallah gule gule kullanin
ilk resimdeki jantlı halini görünce eski coupemi özledim bi an:)
ilkerim maşallahya araban ip gibi duruyor senin elinde dahada güzelleşir zamanla kazasız belasız bin... bide şöyle güzel mekanda kalite resimleri hakediyor yazık etme arabaya :D
Maşallah ALLAH kaza bela vermesin güle güle kullanın
konuşacak kelime yok hocam :) bazı şeylerin tarifi için kelimler yetmez işte o noktadayım :) efsane e36 kasa :) vay be helal olsun allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın depon dolu olsun :)
Maşallahı var Kazasız Belasız İnş :)
İlk hali çok güzelmiş, Aracın siyah renk olduğu için siyah böbrek boğuyor,
bence Krom böbrek kalmalıydı, amerikan sinyalleride bir ben sevemedim sanırım :rolleyes:
Maşallah, kazasız, belasız, ağız tadıyla binmek nasip olsun :)
Masallah, hayirli olsun :) Kazasiz belasiz güle güle kullanin :)
Maşallah çok çok güzel duruyor Allah kaza bela göstermesşn :)
Çok iyi MaşAllah..
İlk resimdeki jantlar daha iyi ;) Maşallah abicim :)
maşallah çok düzgün duruyor araç kazasız belasız
sağolun arkadaşlar teşekkür ederim :)
hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanın işallah...
Tentende sorun var mı?
arabamı sattım ama tentesınde falan hiç bir problem yoktu şıkır şıkır çalışıodu :)
arabada hersey yerli yerinde maşallah çok diri duruyor. ama krom böbrek kalmalı bence, jant ve sinyallerle uyumlu oluyor. siyah böbrek turuncu sinyalle uyumlu oluyor bence ;)
kazasız belasız izmirde görmeye alışmıştık 06 plaka bmw leri ankaradada 35 plaka görünce tuhafıma gitti
çok hoş duruyor allah kaza bela vermesin keşke alpinaları sökmeseydin
fikirleriniz için tesekkur edrim ama arabam gitti artık :D