Repliklere koptum :) s2000 sonlara dogru guzel atak yapmis. Cok eglenceli bi yaris olmus.
Bu da linki;
Best Motoring battle - M3 M5 RX8 350Z S2000 - YouTube
Printable View
Repliklere koptum :) s2000 sonlara dogru guzel atak yapmis. Cok eglenceli bi yaris olmus.
Bu da linki;
Best Motoring battle - M3 M5 RX8 350Z S2000 - YouTube
Çekik gözlüler işlerini biliyor.
07.25 anaaa ana :D
hayret rx8 bu klasmanda yine sonuncu olmuş :D
M3 tam istediğim gibi g.t baş ağri ayri giriyo hep virajlara s2k zayif geldi cok bana
huauaha yok artık s2000 düzlükte m5i geçiyodu :D
m5 son viraj yaptı showunu :)
m5 kafa atmış, videoyu ortasında açtım rx8 i hiç göremedim :D
m5le yanlayınca anaaanaaaaa :D
m5 le takılıyo adam yaw güzel eğlenmiş :)
huaa M5 cok iyi bitirdi :D
270HP'lik S2000'le E46 M3'un kilo/guc oranlari neredeyse ayni, bu da dikkat cekici
m5 düzlükte fenaa :)
S2000 de, pilot yavaşlarken, frene basaken ayağının topuğuyla gazada basıyor aynı zamanda ?
Bu ne işe yarıyor acep ? topuğyla arada bir gazı tokatlıyor gibiydi :)
aheuau :D
M5 gemi gibi.. :)
Bu arada S2000 duman mı atıyor du ? :D
s2000 şaka yaptı resmen. best lap, battle time falan .
Izledigim en iyi videolardan olacak, gercekten cok zevkli bu japonlari izlemek, rx-8 stock girmis yarisa sanki
Bir tur daha atsalar s2000 birinci olacakti sanki :)
O bir ileri sürüş teknigi.
Viraja girmeden once vites kucultulmesi gereken durumlarda aracın agırlık dengesini bozmamak ve torque birikiminden dolayı tekerlek kilitlenmesini engellemek amacıyla vites kucultmek icin debriyaja sol ayak ile basılması esnasında sağ ayagın topuguyla frene hafifçe dokunurken aynı ayağın ucuyla da gaza basarak vites değiştiriyor, ve buna heel and toe deniyor. bu hareketi cok suratli biesekilde yapabilirseniz motor devri ile tekerlek donuşunu eşitleyebilecekve dolayısıyla araba torque un sebep oldugu yuk değişimini ve patinajı yaşamayacak ve viraja maksimum hızlarda girmek mumkun olacaktır. bu kullanım tekniğine uygun olarak, pedalların yerleşimi de normalden değişik olur yada olabilir istege baglı :)... gaz pedalı, sağ tarafa doğru 30 derecelik bir açıyla yerleştirilir bazen ki, rahat uygulanabilsin...bir amacı da turbo beslemeli motorlarda debriyaja basılınca turbo basıncının düşmemesi için devri yüksek tutmaktır.
heel and teo deniyor. Vites düşürürken virajda debriyajı bıraktığınızda araba öne yığılır ve ağırlık dağılımı da öne kaydığından arabanın arkası hafifler ve dolayısı ile virajda olduğundan arka kısmını salar araba yani savrulur. Bunu önlemekl için aragazı çekiliyor ve arabanın virajda totosunun oynamasını engeller. Similasyon oyunlarında epey işe yarıyor :D ama gerçekte deneme şansım olmadı daha. Yeni nesil spor arabalarda otomatik olarak kendi de yapıyor araç. Örn. Nissan 370z
Edit:7:00 da cd geziyor pedalların orda, m5 de:D
M5 e ufak gelmiş pist :D
S2000 keyifliydi her zamanki gibi, RX8 ise gözlerden ırak :D
Tıkla öğren :)
polemik yaratmak istemiyorum ama japon fanatiklerini ikna edememiş gene bu video daha napsın adamlar yaw kabul edin almanlar bu işte japonlardan daha iyi :D:D:D
o değilde bn vidyoyu izlerken rx8 i unuttum sonda nokta gibi gelen omuydu :D
s2000 eglence arabası 2000 motorla neler yapıyor güzel güzel bak yine sevdim :)
m5 ci'nin "ula ula ulaa.. az daa gidiyodugh amıniim" şekli repligleri iyiydi :D
Start çizgisindeki görünüm resmen RX-8'e avans verdik tadında olmuş, sen git biz sana yetişiriz dercesine :D M5'in son viraja girişi çok güzeldi.
s2000 kısa mesafelerde daha hızlı m5 göre daha çabuk hızlanıyo
Eski bi video vardı, honda nsx f430 porsche 911 m3 gallardo murcielago yarışıyodu. nsx son lapa kadar önde götürdü işi sonra araç ısındı dedi herif ve murcielago ve gallardo yürüdü gitti ona benzettim videoyu
3 pedal süper :D
Sağ ayak frenleri fena ama iyi yapıyor adamlar :)
konu baslıgını s2000 vs sadasdqd12edsadqwdas diye okudum :D
7:25'te bitanesi içine doğru .ıçtı :)