.......................
Printable View
.......................
1.6 tdı candır ya kullanımı zevk veriyor insana bizim buraların bayırlarında :)
ikisinede maşallah
güzel deneme maşallah
maşallah abi her iki aracada.tdı önde olur diye düşünmüştüm:)
1.4 almak daha mantıklı ozaman :D maşallah araçlara
Tüplü diye neden belirtmiyosun :D
Bende taygun geçer diyordum alper öndeymiş
o gizli spec kanka :d
Aşk olsun demek sende küçük gördün benim erkek evladı :D istersen senin golfe bile gider yapabilir
Maşallah 2 aracada bende vıdeo cekıcem dıye gecmedım sızı bır dahakı sefere artık :D
hos olmuş..Bende 1.6tdi kullanıcısıyım dsg 1.4 le denedim önce kafa burun gidiyoruz ama ben 100 km 120 km gibi hızlarda açılmaya başlıyorum daha da gelemiyor....tdi alır diye dusunmuştum...
maşallah 2 araca da
dizelin geçmesi lazımdı...
aracın da çok güzel yürümüş sen de aracını güzel tanımışsın bence :)
zira 1.4 tdi 3 silindir 80lik ibiza ile 1.4 comfort dsgyi rollde geçiyordum ben.ibizada kat iptali ve remus vardı, tam olmasa da ha gayret 1.6 tdi gücünde idi, üstelik common rail de değil.
o bakımdan sonuç şaşırttı ve gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki aracın güzel yürümüş :)
...........
Yorum icin cok tesekkurler 1.4 egsoslu polo ile dendiğimde 2.5. - 3 boy fark atmıştım 1.6 ile kafa burun diye düşünüyorum ama böyle oldu sanş. 1.6 bakımlı değil yada bkim zamaı yaklaştı arkadaşmın aracı normalde ciddi güzel yürüyor o aksam sansliydim herhalde tekrar tesekkür ediyorum
Güzel zevkli olmuş beyler .......
hız limiti 70 yazmışlar küçük tabelaya:).inş. olmamıştır.
170 yazıyor olması lazım :P
cok ılgınc 1.6 TDI 'ın herturlu acması lazım :S
ah şu yolun dili olsa da konuşsa :D maşallah ikisine de :icon_tup:
iki aracta iyi yürüyor ikisinede maşşallah :)
Garip geldi ama maşşallah araçlara
Valla daha önce benim Corsa ile 101hp'lik 1.4 poloyla denediğimde poloyu bir kaç boy geçmiştim. Ama Fabia 1.6tdi bariz geçmişti beni.. Kesin 1.6tdi geçer diye düşünmüştüm. Enteresan :)
Maşallah arabalarınıza :)
maşallah pololara.küçük hacimlileri denemek lazım :)