Onun kılı bunun tüyü derken, olan hep bize oluyor..
ne zaman bitecek bu işkence yeter artık gerçekten...:mad:
Rıdvan.
Benzine bir zam daha mı?
Printable View
Onun kılı bunun tüyü derken, olan hep bize oluyor..
ne zaman bitecek bu işkence yeter artık gerçekten...:mad:
Rıdvan.
Benzine bir zam daha mı?
5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5
bu işkence asla bitmez.. akp'si de aynı, chp'si de aynı.. tam bağımsızlığı savunan halkın iktidarı başa gelmedikçe boynumuz hep bükük kalacaktır. ömer seyfettinin diyet hikayesi gibi biri çıkıp alın ulan diyetinizi deyip, abd ve avrupa bağımlılığından kurtarmalı ülkemizi.. keşke iran gibi bize de sert amborgalar uygulasalar. işte o zaman silkinir kendimize geliriz..
3 kuruş azmış geçen hafta 20 kuruş itelediler bu tesir etmiyor şimdi
50 lira atınca ışık sönmüyo aminiko.
Ufak ufak acıtmadan ittiriyorlar. Uyanıp silkelenip baş kaldırmadığımız sürece normal...
ohoo daha 5 olmadımı 5 olmadan benzin almam aga şeklimiz olsun :D
depo 80 litre.ben napayım? :D
beton dök yarıısna. 40 a düşür :D
dizelci olarak benzinli aracları cok iyi anlıyorum ısık yanmasın diye savas veriyorum :/
yahamınaa akşam pilav yemeye gitçektim :D
bir deli taş atmış, 40 akıllı çıkaramamış hesabı :D hahah
hay bin kunduz..
ardı arkası kesılmıyor zamların somurduler memleketı
......................
Valla diğcek bir şey yok artık :S
Ecevit %40 aldığı zamanlar yere göğe sığdırılamıyordu.Sonra Amerika ambargo uyguladı.Yağ, ekmek vs. sıkıntısı çekilmeye başlayınca ecevitin aldığı oylar da yalan oldu.Bu yazdığım aklımda kalan birşey doğrumu bilmiyorum siz daha iyi hatırlarsınız o zamanları.Eğer doğruysa başımızdakiler de aynı hataya düşmeyecek kadar kurnazlar.
protesto etmenin tepkimizi koymanın bir şekli yolu yok mu acaba ya ?
3-5 iteleyip duruyorlar bu işe koyun gibi tamam diyoruz
bence tech olarak ses getirmeliyiz...
SON ZAMLARDAN SONRA DÜNYA KLASMANINDA LİDERİZ.
Bİ ZAM DAHA GELİRSE BU LİDERLİĞİMİZİ PERÇİNLEMİŞ OLURUZ !
http://e1302.hizliresim.com/16/5/jssqn.jpg
bütçenin tüm açığı neredeyse yakıt ötvsiyle kapatılıyor sistemi oturttular bu yüzden bütçe açığı azalıyormus..muş gibi davranıp enflasyonu insaflı seviyelerde tutuyorlar valla millet bi benzin kullanımını kesse yada azaltsa bile düşünemiyorum düşeceğimiz durumu..
10 tl olsa bile yine biner bu millet ! :)
ama bu seferki zam kılıfı yaratıcı olmuş beğendim.
benzin 5TL olmaz ise araçlarımıza binmeyelim :D
norveç'in spekleri bizi eleğe çevirir.. :) dünyanın en pahalı ülkesi. ama maaşlar da buna uygun olarak çok yüksek..
http://fotograf.gazetevatan.com/newp...05707140_3.jpg
Benim icin sorun degil ben hep 50 liralik aliyorum
yakın 50 liralık benzinle 10 km gidemeyecekler haberleri yok hesap yapmıyorlar galiba :D
Ne zaman 50 TL lik benzinle araba yola çıkamaz hale gelir, o zaman farkına varır bizim gerizekalı insanımız.
4.94 suan 3 kurus az olur en as 6 kurus daha zam lazim 5 TL Olsun duz hesap, arabalarimizin ne kadar yaktigini daha kolay hesaplariz. ( iyi tarafindan bakiyorum. Sakinim )
çok pis küfür edecem ama neyse...
yav şu benzin konularında küfür serbest olsun.yeminle forumda kavga falan kalmaz...
çilemizse çekeriz kaderimizse gideriz diyoruz arkdaslar yapacak birşey yok :(