Gün geçmiyor ki Ring videoları konulup bizleri mest etmesin. Gün oluyor link link gezip dolaşıyoruz bir çoğumuz youtube da vs. Beğendigimiz ring videolarının arşivlendigi,tartışıldığı bir konumuz olsun :)
LÜTFEN konuya mobilciler için ''Link '' olarak da ayrıca ekleyin :)
25-29 nisan arasi Ring deyim.Track day var ve isi bilenler Cuma gunu kurt dokucek. Pazarda halk gunu. Subaru Brz Stage1 ve Rocco Stage 2 ile gazliyacagim.
Videolari paylasirim.
10-02-2013, 21:51
lethaldoze
Alıntı:
997TT Nickli Üyeden Alıntı
25-29 nisan arasi Ring deyim.Track day var ve isi bilenler Cuma gunu kurt dokucek. Pazarda halk gunu. Subaru Brz Stage1 ve Rocco Stage 2 ile gazliyacagim.
Videolari paylasirim.
4 gözle bekliyorum videoları :)
11-02-2013, 02:48
Karakuş
Allah ım banada ring'e gidip, bu tarihi mekanı bir nevi otomotiv haccını yapmayı nasip eder inşAllah:)
11-02-2013, 03:09
-ER-
Alıntı:
Karakuş Nickli Üyeden Alıntı
Allah ım banada ring'e gidip, bu tarihi mekanı bir nevi otomotiv haccını yapmayı nasip eder inşAllah:)
Amin :D aynen bende ama kendi arabamla buradan gitmek istiyorum.
Şimdi gece gece CS:GO dan sonra 1 saat de bunlara takılcam galiba :D
11-02-2013, 03:24
Kakus
EK9 videosu çok güzelmiş. Golf fena taktı kendine beni. Bayağı yürüler, didiştiler önce TME ile, sonra golfle. TME'yi de geçemiyor ayrıca, TME kendi yol veriyor sağa çekilip.
EK9 videosu çok güzelmiş. Golf fena taktı kendine beni. Bayağı yürüler, didiştiler önce TME ile, sonra golfle. TME'yi de geçemiyor ayrıca, TME kendi yol veriyor sağa çekilip.