50bin tl param var ve iş yapmak istiyorum aklımda oto aksesuarcı tarzı bi yer var tuning shop gibi bir yer yada başka iş öneriniz var mı ? Neler yapabilirim ?
Printable View
50bin tl param var ve iş yapmak istiyorum aklımda oto aksesuarcı tarzı bi yer var tuning shop gibi bir yer yada başka iş öneriniz var mı ? Neler yapabilirim ?
hazır mısın vergi vermeye!
Vergi vermeden yapılan bi iş varsa bizide söylede bizde yapak
Mecbur aynen vergisi stopajsız iş yok ama aklımda iş fikride yok :)
tuning piyasası bitik aga bence gıdaya doğru yönel derim insanlar artık sadece karnını doyurmak için para harcıyor
Türk mantığına ve alışkanlıklarına pek uygun olmasada, yıllık kar ortaklıklarına bakmanı tavsiye ederim.
Açıkçası sen ne bekliyorsun bu sermayeden. Adresim belli olsun mu? yoksa bu gün 50 koydum seneye 60 olsun mu ?
50bin ile yemek üzerine bir yer zayıf kalır gibime geliyor
İçecek işine gir. Şu anda en büyük kar marjı kahve grubunda var. 50 TL zor ama 100K ile rahat yaparsın. Önemli olan yapacağın yer ve kira.
50 koyarım ekmeğime bakarım akmasada damlar karnımız doysun yeter
Gıda işi olabilir. En önemli konu ahçılık, eğer lokanta - restoran tarzı bi iş düşünüyorsan önce yemekleri kendin yapmayı öğrenmeni tavsiye ederim. 1.500 -2.000 tl maaş alıyor bir ahçı üstelik elinde hep bırakma kozu oluyor. Üstelik ahçılığın iyi olursa ustaya yemekler konusunda tavsiyede verebilirsin.
biz hem toplu yemek hemde alakart restaurant işiyle ugrasıyoruz istersen yardımcı olurum ama bilmedigin bi iş dalına girme derim aşçıya garsona muhtaç olup devleti ortak alıcaksın illalah edersin diye düşünüyorum :)
Play station cafe'de düşünülebilir...
kardeş yanlış anlama ama aksesuar işi sadece çevre ile bitmiyor cam filmini sorunsuz çekmek devir göstergesi bağlayabilmek xenon montajı yapmak hepsini yapabilceğinden eminsen neden olmasın ;)
şirin bir cafe açılabilir sanırım? ama gıdayla ilgili olmalı bu paraya yapılacak bir iş bence..
orta hallı bır cafe acmanın malıyetı nedır pekı arkadaslar ?
veya 50 bın tl ye bu tarz bı ıse gırılırmı ?
Şu devirde küçük sermayeyle yapılan tüm işler marka aracılığıyla iş yapıyor..Benim tavsiyem franchise araştırın,Kahve dünyası anahtar teslim 100k a franchise veriyor..bolulu hasan usta 30 k ciarında..daha bir çok marka.. Ama unutmmak lazım bu tür işler arz talep meselesi,belirlenen işi yapmadan önce iyice araştırılması lazım ( yapılan işin kime hitap ediceği,insan sayısı,yaş ortalaması, vsvs) Ama marka önemli.
Toptan madeni yağ alımı satımı.Bozulmaz kokmaz etmez.
kahve dünyası franchise olarak 100k - 150k istediklerine eminmisiniz?.. sdece isim hakkı veriyor olmasın ?
Emin olun vermiyorlar. Bu zamana kadar sadece 1 tane verdiler. Onu da geri aldılar. Şu an zaten en büyük ortakları Doğuş Grubu. Franchise ile değil kendi yatırımları ile büyümeyi hedefliyorlar. Nerden biliyorsun derseniz , bu firma bizim rakip firma :) Ayrıca dükkanımın yanında en büyük şubeleri var.
abi tuning işi zor çevre lazım bide sen kendıne ne kadar güveniyosun orası da var adam şahinle doğanla gelecek abuk subuk konuşucak sabırlı mısın buda önemli dükkanın yeride önemli pes cafe olabılır belki yada kücük bi lokanta
araba alım satımı yap..netten kovala uygun acil vs. olunca al sonra piyasa fiyatına 3 4 ayda sat..arkadaşım böyle başladı çok güzel paralar kazandı dışardada maaşla çalışıyor ama kafası esince 50 60 lık arabayı rahat şekilde peşin para alabiliyor..
çay kahve yapan,ps pc içeren bir cafe olabilir.ps4 ne zaman çıkacak onu araştırmak lazım.
yada araç al sat.ikisi bir yürür gerçi :)
lokanta ve cafe işi mantıklı gelmiyor şöyle gelmiyor bu paraya açamam gibi geliyor franc. çok pahalı geçenlerde penti iç çamasır çorap falan bu tip bi yer açalım dedik don çorap satıcaz sonuçta 250-300 bin maliyet çıkarıyorlar araba al sat işi mantıklı geldi yapılabilir gerçekten...
Frenchising bence ama o paraya biraz ekleme yapman gerekebilir,birde iyi araştırman gerekir en basitinden açmayı düşündüğün bir yerin önünde 2 3 gün takılcaksın bakıcaksın önünden gelen geçen sayısı,geçenlerin yaş ortalaması,alıcagın marka ordaki statüyü karşılar mı fazla mı gelir vs gibi. Yada giyim üzerine de düşünebilirsin.Dünyada bitmeyecek tüketimler:gıda ve giyim :)
giyim üzerine düşündüm ama o kadar çok talep rekabet var ki belli başlı markaların türkiye pazarındaki fiyatlarını düşürmeleri bu işi bitiriyor ama bebek giyimi araştırıyorum...
abi alım satım işi yapacaksan çok iyi takip etmen lazım alacaıgn arabayı cok ıyı bakman lazım bide şu boya ölçer aletler varya onlardan al amcam 1.500 tlye mı ne almıstı oda al sat yapıyor çok iş görüyo piyasaya 100 150e de var yanlış ölcüyo onlar
Nişantaşına'' Ne alırsan 1k cı'' Risk budur..Ama tutarsada güzel tutar :)
makara işini düşünebilirsiniz hocam tam bütçenize göre.
Simit sarayı veriyormu acaba bayilik?..Herkesime hitap ediyor araştırılası..
arkadaşlar lokanta işi sizce basit mi? yapabilecek bir varsa hazır dükkanımı işleyen eksiksiz bir şekilde devir ediyorum.
lütfen hizmet işi dışarıdan gözüktüğü gibi değil unutmayın.
eğer haftanın 7 gününü bayramını, yazını, güneşini, uludağını, eşini, dostunu en önemlisi cenazeni önemsemiyeceksen ozaman ps3 cafe açın derim en azından baktın olmuyır makinaları elden çıkarır az bir zararla çıkarsın yoluna.
eğer geçim sıkıntın çok büyük değil ise sezonluk vur kaç operasyonu yap derim. açıklama istenirse bilgi veririm
CAN SİMİDİ diye bir firma var, geçen görüştüm adamlarla, 45-50 bin Tl ye gelip dükkanı anahtar teslim veriyorlar size herşeyiyle düzenliyorlar.
Bir araştırın güzel iş gerçekten... Kendi dükkanınız veyahut merkezi biyerde uygun fiyatlı bi dükkan kiralarsanız, benim dediğim yeri bi arayp görüşün.