Sanırım bu sefer cok abarttım:p
http://www.youtube.com/watch?v=jkwNA-oopYA
Printable View
Sanırım bu sefer cok abarttım:p
http://www.youtube.com/watch?v=jkwNA-oopYA
ehehe sınıfın oLmus =)
imprezanın plakası ne acaba ?
Nerdeyse geçiyormuşsun kardeşim :)
nice video :D
e bilindik norm bi sonuc canım:)
Stock ta olsa pek abartmamak lazım bilindik olurdu yıne bence
wrx 270hp mi şimdi? benim aracım 265bg şu anda denemek isterim seninle 0.8barda yürüyorum. yanlış anlama bu sölediklerimi ;)
neyse okay, güzel deneme olmuş.
iyi o zaman ben de evc mı kapatıyım deniyeLim istersen ok..kapaLı stok bi gc8 oLur...yada sen nos bas ben evc mi acayım ne dersin?
Bence stock wrx gecer clio yu abartmamakta fayda var.
ankara arabasi mi bu WRX?
43hp güçlendirilmişse ve böyle gidiyorsa orjinal haliyle epey çekişmeli olurdu düşüncesindeyim.
stock wrx ile çok yakın gider rs.
benım cLıo 172 si oLan baya arkadaşlarım vardı ama cLıo 220 lerde feLan bariz öLur 1 2 3 vitesleri cok güzeLdir ama uzunda şansı maalesef 0 dır.
Maşallah İbo az daha ıkınsan dooracaktın bombayı :) Ulen git keçiörende şurda burda dolu mantarı var onları bul dene gitmişin cigerlisini bulmuşun ;)
valla gene süper gitmişsin dostum eline sağlık:)
ibo harbiden iyi gitmişsin;) 2.vıteste özellıkle.. 270 lık ımponun nasıl gittiği hakkında fikir sahibi olduk.:) stock olsa bı yere kadar baya zevklı olurmus:)
bide camerada uzakta görunuo arac özellıkle kucuk youtub ekranında, katılıyorum orda sana:D
bnce normal bi sonuc zaten zevkıne bi deneme olduğu ortadA ve bncee gayat zevklı olmusturr tebriklerr:icon_tup:
ıbo masallah:) stock gc8 veya wrx le denemek ısterdım ama hıc tanıdıgım yok:(
bu arada yanlış bilinmesin o araç sanırsam 2003 kasa gibime geldi.wrx stock olarak 245hp 298Nm tork ;)
2001-2002 218
2003-2005 225
clio guzel gitmis o ayri ama takildigim bir yer var,
bu wrx i ilginc bir sekilde tanimiyorum ankara arabasi olmasina ragmen. hangi sti i gecmis cok merak ettim. bu arkadasi bir ayarlayin da bir sti ile deneyelim bunu abuk subuk bilgi vermesinler. yok sti gecmis bilmem ne? herkez atiyor tutuyor bilmiyen de inaniyor. bu araba degil sti gecmek normal wrxle anca gider.
olsun dayı gel sen yine de:)