-
2 200SX+1VTI=Kawasaki ER-5
-
güzel be mustafa okadarda kötü değil;)
-
Resimler kötü dediğin gibi ama araban çok diri ve güzel duruyor musti kazasız belasız inşallah.
-
Bismillah , 10 sn olmadı konu açalı mesaj görünce korktum.Birden önüme çıkmışsın gibi oldu.:)
Teşekkür.
-
-
maşallah mechanix aracın çok yakışıklı nazar değmesin
-
yeşilken daha güzeldi bence
-
Delikanlı drifter , kendi arabasını kendi yıkar. :)
-
-
-
2.foto bittim ya bir araba bu kadar mı güzel olur Allah nazarlardan korusun inşallah :)
-
lastık yanakları ustte uurun koyduğu fotoda bıraz kalınmı cıkmıs sankı:)
onun dısnda ztn hoş arac;)
-
mustafa zaten s14lere taktım bu aralar bitirdin beni
maşallah kardeşim çok güzel araban
-
vti fotolarını isteriz :)
-
Mustafa'cım, benim dediğim yerlere gidebilseydik bence istediğimiz kareleri çıkartırdık. Akşam üstü bendeki kareleri de buraya eklerim.
Neyse, zaten daha çok kare çekeriz. (Mutlaka Ümit'in de gelmesi lazım :) )
-
Alıntı:
1.6 VTi Nickli Üyeden Alıntı
++ aynen bencede bu fotoğraf çok güzel çekilmiş...
-
Maaşallah ikiside cok guzel Kazasız belasız KEyifle YANlayın Bu arada bu jantlar diğer jantlarından cok daha fazla yakısmıs bence araba jantını bulmuş;)
-
s14 bı harıka allah kaza bela vermsın cok guzeel maaşallah
-
-
Hangi makinayla cektin lem bunu :D Temmuz da gelionuz demi meksikaya muhaha orda 200 dolar canon :D :D
-
güzel olmuş elinize sağlık:)
http://i41.photobucket.com/albums/e2...k/IMG_6845.jpg
şapka nerde erkan bey:D
-
-
Alıntı:
imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Mustafa'cım, benim dediğim yerlere gidebilseydik bence istediğimiz kareleri çıkartırdık. Akşam üstü bendeki kareleri de buraya eklerim.
Neyse, zaten daha çok kare çekeriz. (Mutlaka Ümit'in de gelmesi lazım :) )
Abi renkler çok berbar çıktı .Seninkilerden ümitliyim valla.
Herkese teşekkürler arkadaşlar.Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin.Büyütecek bişi değil , araba en nihayetinde.
-
Mustafa güzel güzel gun metal maşallah.
-
-
kardeşim daha ne olsun maşallah allah kaza bela vermesin...
-
Semih bey bıraktım ben redneckliği :D
-
musti be bu 200 SX lerin alayının niye arkaları aşşağada önleri yukarda gibi duruyor yada benimmi gözüm bozuk.
-
Alıntı:
killererkan Nickli Üyeden Alıntı
Semih bey bıraktım ben redneckliği :D
alıyım şapkayı lütfen kargo alıcıya ait :D
-
çok güzeller 1.sayfadaki 2 resim süper ;)
-
Harikalar maşallah hepsine.. :)
-
Alıntı:
Tuner Nickli Üyeden Alıntı
musti be bu 200 SX lerin alayının niye arkaları aşşağada önleri yukarda gibi duruyor yada benimmi gözüm bozuk.
Abi benimki DTM den ötürü biraz aşağıdaydı arkası.Dün 1 cm yüksekttim ama foto çekilirken arabanın durduğu mekanın azizliği sanırım gene arkası daha düşük duruyor.Daha fazla yükseltmem arkayı , önü düşürürüm ,bu seferde driftte tam sağ-sol da sürtüyor.Bizim arabaların sol ön çamurluğundan ana elektrik tesisatı geçiyor bide.Çok düşürünce arabayı onu koparııyorsun.hayır kopardım 1 defa bir iki teli ordan biliyorum :)
-
-
gyt gzl resimler eline saglik mustafa carfur arka bahce ardina hd iskender spek :D
-
-
-
Maşallah , çekimlerde güzel olmuş ;)
-
-
Alıntı:
senna Nickli Üyeden Alıntı
alıyım şapkayı lütfen kargo alıcıya ait :D
asıl gerekli smiley burda olsa ..ah :D
olm benim sol bacagımda CFH dövmesi var- o şapkayı sana verirmiyim nan !
-
Ne güzel ya , adamlar benim şapkamın kavgasını ediyor. . . Ne yüzsüzmüşsünüz arkadaş !