Bugun bıraz ıddalaşma oldu ve yakın zamanda da deneme gerçekleşicek
stage 3 leon cupra ve stock camarro ss roll sonuc ne olur ?
Cupra : Sofor oldukca tatmınkar :)
EDİT : CUPRA DA METHANOL DA VAR :)
Printable View
Bugun bıraz ıddalaşma oldu ve yakın zamanda da deneme gerçekleşicek
stage 3 leon cupra ve stock camarro ss roll sonuc ne olur ?
Cupra : Sofor oldukca tatmınkar :)
EDİT : CUPRA DA METHANOL DA VAR :)
stage3 cupra ışınlanır
camaro ss kaç model
Edit:
video konusu sandım pardon:)
Cupra geçer bence
tabiki cupra............
Camaro SS sahibi olarak söylüyorum , o iki tonluk Cüssenin nerdeyse ayni güçteki 1400kg luk bir leon a karşı hiç bir şansı yok. Boşuna benzin yakmasın Camaro sahibi...
cupra şaka yapar :)
Cupra hakkını verir.
yazılım egzoz headerslı caili SS ile cupra gazlattık sadece 1.vites tutunabildi camaro :) gözünün yaşına bakmaz cupra
Cupra cok rahat alir
cupra alır rahatlıkla :D
bencede cupra ısınlanır
leon kaç hp camaro kaç hp :)
valla leon geçerse güzel görüntü olur :D
cupranın şöförü isterse acemi olsun tecavüz eder ss e arada 500kg ye yakın ağırlık farkı var. stage 3 cupra 400 hp ye yakındır. camaro ss 420hp civarı olması gerek.
Camaro dedim ama tamamen amerikanciligimdan :) video falan olursa cok guzel olur.
Camarro tamamen stock egzoz bıle yok diyim sız anlayın artık :) cuprada met. Da var artı olarak yazmadım onuda hemen eklıcem specklere :)
stage 2 plus cupra da geçer :) camaro sahibi ile iddaya girin benzinine ama camaro oynanma varsa o zaman sakat :)
bence cupra ayırır
Arada sadece 350kg. var 6.2 v8 400hp tekerde 323hp veriyormuş son hız belki diyorum comaro yaklaşır ama o kadar uzun sıkılmaz herhalde bakalım ilginç olacak diye düşünüyorum...
Bende heybetinden ötürü camaro ya verdim :)
bi ara BS typerın hızlanma konusunda camaro'nun hızlanmasını eklemişlerdi nerdeyse aynıydı sanırım :D
cupra fazla geçer
Cupra içinden geçer bence. Ağırlık farkı çok çünkü.
Valla çok güzel hızlanıyor......Cupra... :)
Seat Leon Cupra APR Stage 3+ (0-250 km/h) - YouTube
2010 Camaro SS top speed run - YouTube
Bu 400 hp olan 6.2 motor mu ? 3.5 motorlu gördük bugün yıkamacıda yıkanıyordu :) Sahibi 3.5 motor demişti. Kaç hpdir bunlar 300 yazıyor nette doğru herhalde ?
1. viteste kafa kafaya, sonra tutununca cupra açarak gider.
cupra hacim falan dinlemez :D
ve cupra oradan koşarak uzaklaşır.
420lik camaro ss in 100-200 süresi 12-14 saniye aralıgında, benim canlı gördügüme göre.. ama nos falan basarsa fena.
zaten sonuç belli gibi bişey olmuş ... stage 3 cupra camaro ss le denemesine bile gerek yok .. ne cupra ne camaro boşuna benzin yakmasın ... litresi olmuş 5 lira gerek yok :D
Cupra zaman atlaması yapar.