-
honda civic 1.4is hb bursa
-
Hayırlı uğurlu olsun vti den inip 1,4 e binmenizin özel bir sebebi var mı ?
-
-
MaşAllah çok güzel olmuş kazasız belasız.
-
Maşallah kazsasız belasız
-
-
Maşallah çok güzel kazasız belasız.Bende bir tane 98 1.4 is buldum ama otomatik sizin kasaları seviyorum.Otomatik önerirmisiniz ? ( araç zır stock)
-
kaput maskesi kalitesiz durmuş sadece geri kalanına maşallah:):icon_tup:
-
maaşallah tam tadında olmuş güle güle kullan.
-
Alıntı:
Alper DEMİR Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı uğurlu olsun vti den inip 1,4 e binmenizin özel bir sebebi var mı ?
nakit paraya ihtiyacım oldu o yüzden yoksa vtiden 1.4 de binilmez tabiki:)
-
Alıntı:
Tekos Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel kazasız belasız.Bende bir tane 98 1.4 is buldum ama otomatik sizin kasaları seviyorum.Otomatik önerirmisiniz ? ( araç zır stock)
otomatik hiç kullanmadım ama piyasada çok var sıkıntı olmaz diye düşünüyorum temiz olduktan sonra
-
Maşallah. Allah kaza bela vermesin
-
maşallah gerçekten güzel olmuş kazasız belasız işallh
-
Maşallah. Güzel olmuş. Kazasız belasız.
-
-
-
nedense kaput maskesi olmamış, onun dışında çok güzel maşallah :)
-
Hayırlı olsun Maşallah, güzel duruyor :)
-
maşallah jantlar ve bijonlar aşırı güzel duruyor plakalık beğenmedm sadece kazasız belasız
-
-
Jantların belli olduğu bir fotoğraf var mı? Maşallah araca. Kaput maskesini benim de pek hoşuma gitmedi. Kazasız belasız.
-
-
Alıntı:
tdipower Nickli Üyeden Alıntı
nedense kaput maskesi olmamış, onun dışında çok güzel maşallah :)
kaput maskesini kimse beğenmiyo sökücez artık:)
-
Alıntı:
Seven7 Nickli Üyeden Alıntı
Jantların belli olduğu bir fotoğraf var mı? Maşallah araca. Kaput maskesini benim de pek hoşuma gitmedi. Kazasız belasız.
jantlar advan racing
-
Maşallah, kazasız belasız :)
-
Maşallah arka stoplara bi el atın derim kazasız belasız :)
-
Masallah . Bu plakalıklar pek hosuma gıdıyor gerı kalan hersey güzel kazasız belasız .
-
Araç oldukça güzel fakat kaput maskesi nedense benimde hoşuma gitmedi basit durmuş onun dışında araç güzel Maşallah :)
-
Alıntı:
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı
Araç oldukça güzel fakat kaput maskesi nedense benimde hoşuma gitmedi basit durmuş onun dışında araç güzel Maşallah :)
teşekkür ederim sağol
-
maşallah kazasız belasız :icon_tup:
-
Kazasız belasız.Maşallah.
-
-
Kaput maskesi -1 onun dışında maşallah nokta olmuş.Allah kazasız,belasız,güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..
-
-
Masallah fotolarda cok guzel cekılmıs ayrıca.araca da sahıbınede kazasız belasız surusler dılerım..