Selamlar,
ECU ile uğraşıyorum ve test için araç bulmam gerekiyor bazı modüller yazıyorum ve bu modüller için çalışan ve enjeksiyonlu araç gerekiyor en ucuz nedir bilginiz var mı bu konuda? yada ECU simulatör vs. tarzı birşeyler var mı?
Printable View
Selamlar,
ECU ile uğraşıyorum ve test için araç bulmam gerekiyor bazı modüller yazıyorum ve bu modüller için çalışan ve enjeksiyonlu araç gerekiyor en ucuz nedir bilginiz var mı bu konuda? yada ECU simulatör vs. tarzı birşeyler var mı?
r 21 manger concorde 4 liraya kadar bulunuyor.
Unolarında bulunur diye zannediyorum 5-5,5 civarına, emin değilim ama.
95-96 uno sx 1.4 i.e
Japon aracı var mı ucuz ve enjeksiyonlu?
swiftler enjeksiyonlu diye biliyorum ama
sierra 2.0 gls bakın
doğan şahin 1.4 1.6 i.e ?
Leşler leşi olur diyorsan, 90-93 accordlara bak 6-7 'ye bulmak mümkün
Shift bulursun hatta yurutursun :D
istanbulda olsan benim cress i ellerdik.
Pek sıcak bakmadım..
Göz atıyorum teşekkürler.
Pek anlamadım?
Teşekkürler ben biraz daha tehlikeli şeylere bakıyorum o yüzden emanet araçta yapamam zaten çok teşekkürler.
Protonlar var 315 enjeksyonlu 416 218 ler var bunlar hep enjeksyonlu
Suzuki swiftler var .
broadway rni ler var yeni kasa 1.4 tek nokta enjeksiyon 8-9 liradan başlar 10-11 isteyende var tabi ama şişirilmiş fiyat
kadett gsi bulursun
swift gti mantıklı olabilir diye düşündüm
Lada Vega veya modelli Samara bakabilirsiniz.:icon_tup:
İlla ucuz olacaksa lada vega ve 99 sonrası samara...
Ama aynı zamanda tehlikeli bir araç olsun dersen şu linkteki araca ciddi bir pazarlık et... Çok kıymetli bir motoru var ve sahibinin haberi var mı bilemiyorum :) 1.8 140 hp, 323gtr motorunun turbosuz versiyonu... hatta cuk diye turbosunuda oturtabiliyorsun...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9258369/detay/
lada samara ve vega ,ford escord,uno,eski lancerlar,mazda 3.23 ve 6.26 bunları 5-6 bin civarına bulursun biraz daha çıkarım dersen skoda felica ,astra falan bulabilirsin 9-10 bin tl lere..
5-6 liraya 96-97 model Hyundai Accent bulunur.
82 230E'ler Elektronik enjeksiyonlu değiller. Jetronik diye geçen mekanik enjeksiyon sistemi var.
ateşleme beyinli ama enjeksiyonsistemi değil.
Madem modül felan hazırlıyorsun bir çalışma içerisindesin modülün yüksek devirde performansınıda görmek içni suzuki swift 1.3 gti en iyisi olur sanırım. Ayrıca istediğin gibi japon.
Ne vereyim abime ? :D
tipo larda enjeksiyonlu ama fiyatları sıkıntı
lada vega ve 97'üstü lada samara mpi motorlardır..
mk2 kasa düzgün bir suzuki swift gti 8000 e bulursun hatta daha da altına inebilirsin. enjeksiyonlu ve güzel oynayabilirsen cidden zevkli bir makine olur.