çok güzel sorunsuz birgeceydi gelen deneyen izleyen tüm arkadaslarıma tesekkür ediyorum, ygz nin yokluğunda beni skn ile tedavi eden bahadır abime ayrı apayrı tesekkür ediyorum,
lau cupra osman ve devranın arabalarının 5-6 boy hızlandıklarını iddea etmişlerdi, devran ile deneyemedik ama devranın arabayla yanyana giden osmanımla denemek nasip oldu. yorumları istediğiniz gibi yapabilirsiniz:D 220 gibi gazı bırakma ihtiyacı hissettim:D
skn arka koltuk ve tampon demirleri sökük ve metanol kit bağlı.
um zaten belli motorsiklet spec:) yalnız ayarı yakıtla yapıldığı için arac istedikleri gibi yürümüyormuş, 3 denemeden sonra sanzımansıkıntısından dolayı ahmetim roll ü bırakmak zorunda kaldı. um ye tekrar tekrar maaşşllah merakla bekliyoruz bizden sonra hangi typer um ile yürüyecek_? ama birseyi söylemeden edemiycem yakıtlıda olsaydı sknyı yakalama gibi bi ihtimal görünmüyordu...
volvo herhangi bir iddea olmadan keyfi denenmiştir,
osmanım knkam seni çook seviyorum aklımı alıcaktın ama 100 gram akılla gene geri döndünn ama demiştimm:):) seni çok seven kankan yasin:):)
skn arka koltuk ve tampon demirleri sökük ve metanol kit bağlı.
um zaten belli motorsiklet spec:) yalnız ayarı yakıtla yapıldığı için arac istedikleri gibi yürümüyormuş, 3 denemeden sonra sanzımansıkıntısından dolayı ahmetim roll ü bırakmak zorunda kaldı. um ye tekrar tekrar maaşşllah merakla bekliyoruz bizden sonra hangi typer um ile yürüyecek_? ama birseyi söylemeden edemiycem yakıtlıda olsaydı sknyı yakalama gibi bi ihtimal görünmüyordu...
um yakıtsız denemesini hiç önermedim bi de başka video yok mu bence yakıtlı gayet yakalar çünkü bu şekilde ayarlanmadı um 106 diğer videolar nerde bu arada skn çok hızlanmış emeklerinize sağlık
25-02-2013, 11:07
ENG
Biri SKN yi durdursun :P Maşallah..
25-02-2013, 11:07
yasin_R
Alıntı:
bladerk Nickli Üyeden Alıntı
um yakıtsız denemesini hiç önermedim bi de başka video yok mu bence yakıtlı gayet yakalar çünkü bu şekilde ayarlanmadı um 106 diğer videolar nerde bu arada skn çok hızlanmış emeklerinize sağlık
Yakıtlıda olsaydı bence yine geçilirdi. Benim araçta kamera yoktu, 3 kere denendi bir tanesini yakalayıp video çekebildiler. Zaten çok denenirdi fakat 106 nın şanzımanda sıkıntı çıkmış olduğunu söyledikleri için geceyi sonlandırmak zorunda kaldık.
25-02-2013, 11:09
GKS TypeR
SKN fenalarda....
25-02-2013, 11:10
chiefkadir
Alıntı:
yasin_R Nickli Üyeden Alıntı
Yakıtlıda olsaydı bence yine geçilirdi.
Skn 180 e kadar kaç boy geçiyo ? Yakıtla 1,5 boyu var um nin
Face dan cupra denemesini seyrettim çok iyi olmuş skn maşallah
25-02-2013, 11:12
bladerk
Alıntı:
Yakıtlıda olsaydı bence yine geçilirdi.
ben deneme dediğim halde sizi kırmamış gelmiş um bence şöyle olurdu demek yerine yakıtlı haliyle de siz de kırmayın bi deneyin rovanşınız olsun
25-02-2013, 11:12
yasin_R
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
180 e kadar skn bir boy önde, 190 gibi ahmet bıraktı, bırakmasaydı bence çok daha açılırdı.
25-02-2013, 11:13
ÜmiTCaN
SKN ye Maşallah
25-02-2013, 11:14
chiefkadir
180-190 dan sonra zaten açılır fark
25-02-2013, 11:15
constantine_502
Alıntı:
ben deneme dediğim halde sizi kırmamış gelmiş um bence şöyle olurdu demek yerine yakıtlı haliyle de siz de kırmayın bi deneyin rovanşınız olsun
yanlışsam affola da 10-12 gün önceki o atışmadan sonra um rövanşa yakıtsız geldi yani öyle mi :) bizde bi laf vardır. "tamam anladım"
saygısızlık olarak algılanmasın affola.
yasin_R
Alıntı:
biz zaten rovanş yaptık, ama sıkıntı değil biz ahmetlerle ayrı gayrı değiliz burda.
bladerk
Alıntı:
Face dan cupra denemesini seyrettim çok iyi olmuş skn maşallah
abi sorun yakıtsız ayar yok yakıtlı ayarla yaktısız denemiş ahmet araba kasar yürümez yani pompa benzinine göre tune edilse tamam anlatmak istediğim bu
25-02-2013, 11:17
chiefkadir
Alıntı:
constantine_502 Nickli Üyeden Alıntı
yanlışsam affola da 10-12 gün önceki o atışmadan sonra um rövanşa yakıtsız geldi yani öyle mi :) bizde bi laf vardır. "tamam anladım"
Koca adamlar yalan söylecek halleri yok zaten çıkıp denenir fark varmı yokmu görülür ,yakıtla araba uçmaz ama 1-2 boy etki ettiği doğrudur
25-02-2013, 11:17
ENG
suda var videodaki deneme başlarken ben tam hizalarındaydım UM biraz erken oturdu 180 e kadar boy hesabı yaparken bunu da hesaba katmak lazım.
Alıntı:
180 e kadar skn bir boy önde, 190 gibi ahmet bıraktı, bırakmasaydı bence çok daha açılırdı.
25-02-2013, 11:19
bladerk
Alıntı:
eeeee ahmetcim eğer yakıtsız gitme dediğimde gidersen böyle adamlarla muhattab oluruz aferin sana
ahmet sana yakıtım yok ama yine de geldim demedi mi yasin
hadi ahmet şanzumanı halletsin bi de yakıtlı deneyin ya da en azından aracı pompa benzinine göre ayarlayım öyle deneyin farkı görelim aynı giderse ben yalancıyım demektir :hahaha:
25-02-2013, 11:20
yasin_R
Alıntı:
kardeşim biz bizeyiz hepimzi biriz yani ahmet ben mami abi ali bahadır abi biz hepimiz biriz. anladın. erken oturmuş gec oturmuş onun devri benim devrim sıkıntı olmaz.
25-02-2013, 11:21
constantine_502
Alıntı:
Koca adamlar yalan söylecek halleri yok zaten çıkıp denenir fark varmı yokmu görülür ,yakıtla araba uçmaz ama 1-2 boy etki ettiği doğrudur
abi çok özür dilerim de yakıtlı ayarı yapılan araç neden yakıtsız rövanşa geliyor ? 2 hafta önceki atışmaları herkes biliyor ortalığın nasıl karıştığın. yakıt mı yokmuş neden koyulmamış ?
abi gene affola merakımdan soruyorum, yakıtsız arabada avans problemi olmaz mı ? avans vura vura mı yürüttüler yani um yi ? yani o atışmalardan sonra hızlandıracakları yerde yavaşlatarak mı gelinmiş ?
saygısızlık olmasın, cidden merakımdan soruyorum. benden çok daha büyüksün
25-02-2013, 11:23
yasin_R
Alıntı:
eeeee ahmetcim eğer yakıtsız gitme dediğimde gidersen böyle adamlarla muhattab oluruz aferin sana
hadi ahmet şanzumanı halletsin bi de yakıtlı deneyin ya da en azından aracı pompa benzinine göre ayarlayım öyle deneyin farkı görelim aynı giderse ben yalancıyım demektir :hahaha:
ya bu böyle sürer gider biz burdayız sorun yok diyorum. ilk denemedede skn nin tonlarca eksiği ile geldik oturduk gaza. diretmedik bişeyi sorun yokyakıtla daha hızlanır bizde skn yı hızlatma yollarına gireriz depoya yakıt karısıtırp ayarıyla oynayarak. buböyle gider keyfimize bakalım.
25-02-2013, 11:24
constantine_502
Alıntı:
abi estafurullah. saygısızlık olsun diye yazmadım zaten. sadece rövanşa yakıtsız gelmenin amacını çözemedim
M///maniac
Alıntı:
abi kötü amaçlı yazmamıski zaten sen bari böle agrasif yazma seni tanımasak tamam:D yakıtt koydgnda (eger yoksa) 210 a kadar bassınlar o zaman dimi abi?
mtcvtc
masallah tum araclara ve skn typera ayrica masallah yasinim guzel kirbaclamissin yine:)
25-02-2013, 11:25
chiefkadir
Alıntı:
abi çok özür dilerim de yakıtlı ayarı yapılan araç neden yakıtsız rövanşa geliyor ? 2 hafta önceki atışmaları herkes biliyor ortalığın nasıl karıştığın. yakıt mı yokmuş neden koyulmamış ?
abi gene affola merakımdan soruyorum, yakıtsız arabada avans problemi olmaz mı ? avans vura vura mı yürüttüler yani um yi ? yani o atışmalardan sonra hızlandıracakları yerde yavaşlatarak mı gelinmiş ?
bladerk yukarda açıklamış abicim,araçta yavaşlama olmaz illaki..Eski skn denemesini baz alabilirsin ikiside iyileştirmiştir..Ayrıca"yakıt yok koymadık koyalalım tekrar deneyelim" diyolarsa inanmak lazım art niyet aramak iyi değil :)
25-02-2013, 11:25
ahm_52
Alıntı:
Yakıtlıda olsaydı bence yine geçilirdi. Benim araçta kamera yoktu, 3 kere denendi bir tanesini yakalayıp video çekebildiler. Zaten çok denenirdi fakat 106 nın şanzımanda sıkıntı çıkmış olduğunu söyledikleri için geceyi sonlandırmak zorunda kaldık.
yasincim 3 denemeninde vdeosu bende var hepsini percussionali yakaladı malesef ben 1 boyu bulamadım yakıtsız erkut abi eksik deneme dedği halde denedik dosthane sıkıntı yok yola çıkmadan 2 boy eksigim oldugunu söledim zaten ama sıkıntı yok gene deneriz bu arada sanzumanın ufak bi sıkıntısı var halledip tekrar deneriz erkut abi yakıt ver..:D:D
25-02-2013, 11:28
M///maniac
bizimde yanımzdan yan yana geçiliodu ama uzunu göremiodk evodan çekimler net olmus
25-02-2013, 11:28
constantine_502
Alıntı:
bladerk yukarda açıklamış abicim,araçta yavaşlama olmaz illaki..Eski skn denemesini baz alabilirsin ikiside iyileştirmiştir..Ayrıca"yakıt yok koymadık koyalalım tekrar deneyelim" diyolarsa inanmak lazım art niyet aramak iyi değil :)
yok abi problem yok ben tekrar diyorum saygısızlık olmasın. o gün ahmet abiylede konuşuldu zaten sorun yok. ortalık gerilmesin.
25-02-2013, 11:30
yasin_R
Alıntı:
ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı
yasincim 3 denemeninde vdeosu bende var hepsini percussionali yakaladı malesef ben 1 boyu bulamadım yakıtsız erkut abi eksik deneme dedği halde denedik dosthane sıkıntı yok yola çıkmadan 2 boy eksigim oldugunu söledim zaten ama sıkıntı yok gene deneriz bu arada sanzumanın ufak bi sıkıntısı var halledip tekrar deneriz erkut abi yakıt ver..:D:D
kanka ben yanlış gördüm o zaman zaten erken bırakıyon tünelime giriyon filan:D:p
25-02-2013, 11:32
bladerk
Alıntı:
ya bu böyle sürer gider biz burdayız sorun yok diyorum. ilk denemedede skn nin tonlarca eksiği ile geldik oturduk gaza. diretmedik bişeyi sorun yokyakıtla daha hızlanır bizde skn yı hızlatma yollarına gireriz depoya yakıt karısıtırp ayarıyla oynayarak. buböyle gider keyfimize bakalım.
tabiki eski denemeden çok fark almışsınız hatta sana şöyle diyim ben o demeneden sonra istanbula geldim ayar yaptım yeni headers ve yeni timingine göre yani um bu denemede o halinden az daha iyiydi belliki hızlanmışsınız
Alıntı:
abi estafurullah. saygısızlık olsun diye yazmadım zaten. sadece rövanşa yakıtsız gelmenin amacını çözemedim
ben de çözemedim o kısmı ama ahmet yakıt yok dedi ben de deneme dedim yine de gitmiş ayıp olur diyip
Alıntı:
M///maniac Nickli Üyeden Alıntı
abi kötü amaçlı yazmamıski zaten sen bari böle agrasif yazma seni tanımasak tamam:D yakıtt koydgnda (eger yoksa) 210 a kadar bassınlar o zaman dimi abi?
aynen bassınlar sorun yok yarım boy da bi boy da fark etse de sorunsuz gitmesi gerekirdi ahmetin arabası 5 e geçmemiş bırakmış zaten ama skn nin eskiye göre 3+ boyu var bence
25-02-2013, 11:34
ahm_52
Alıntı:
Alıntı:
bu işin rovanşı değildi yasin aradı denemek istedi bende kırmadım yakıtım olmadığ halde denedim erkut abinin deneme demesine rağmen bilip bilmeden ortalığı karıştırıcak laflar atıp durma ortaya yasinede bahne olacaksa denemyelim dedim özellikle hafta içi veya hafta sonu deneyelim dedim oda herzaman çıkamıyorum dedği için bende denedim yasinle aramızda sıkıntı olmaz zaten herzaman deneriz...
25-02-2013, 11:35
M///maniac
Alıntı:
tabiki eski denemeden çok fark almışsınız hatta sana şöyle diyim ben o demeneden sonra istanbula geldim ayar yaptım yeni headers ve yeni timingine göre yani um bu denemede o halinden az daha iyiydi belliki hızlanmışsınız
ben de çözemedim o kısmı ama ahmet yakıt yok dedi ben de deneme dedim yine de gitmiş ayıp olur diyip
aynen bassınlar sorun yok yarım boy da bi boy da fark etse de sorunsuz gitmesi gerekirdi ahmetin arabası 5 e geçmemiş bırakmış zaten ama skn nin eskiye göre 3+ boyu var bence
aynen skn o güne göre hızlandi abi ayrsızdü çnkü o gün um de çok hızlı zaten fakat bnm tek istedgm bir kere 210 a kadar sıkılsın ama sanzıman sıkıntı çıkardı o gece kısmet baska bi güneymis
yasin_R
Alıntı:
bu işin rovanşı değildi yasin aradı denemek istedi bende kırmadım yakıtım olmadığ halde denedim erkut abinin deneme demesine rağmen bilip bilmeden ortalığı karıştırıcak laflar atıp durma ortaya yasinede bahne olacaksa denemyelim dedim özellikle hafta içi veya hafta sonu deneyelim dedim oda herzaman çıkamıyorum dedği için bende denedim yasinle aramızda sıkıntı olmaz zaten herzaman deneriz...
kanka tebrik et gec teferruata gerek yok biz burdayız:)
constantine_502
Alıntı:
abi tamam sorun yok. konu sapıtmasın geçen konuda olduğu gibi. Um ye maşallah bu arada. kazasız belasız.
SKN nin afr 11.5 gösteriyordu o zaman, ayarsızdı bizde hatır için gelmiştik o gün. Şu an Skn'nin sorunları halledildi yeniden ayar yaptık ve afr istediğimiz gibi. 3 aşağı 5 yukarı 2 arabanın yürürleri belli oldu gibi skn 4. vitesten sonra gösteriyor kendisini. ayrıca um'ye maşallah başka type-r larla denemesini merakla bekliyoruz. Bizim için güzel bir kıstas oluyor en azından aracımızda yaptıklarımızın karşılığını görüyoruz keza sizin içinde aynısı olduğuna eminim. normalde ben buraya video koymayacaktım, yasin işte (:
kanka bu videoların hiç biri 180-200 değil ki zatn 180 gibi cıkıyorum,
videolar 100-kmhızlarla gecilmiş videolar bir son videoda biraz daha hızlıyız ben 4 cekince cok farklı oluyor ahmette gördü zaten...
25-02-2013, 11:47
yasin_R
artı neden sadece um hakkında konuşuyoruz ki sanki orda baska video mu yok.... :D
25-02-2013, 11:49
osman 1.8t
yasinim biz devranla araçlarımız 5 boy hızlandı dedik ve arkasındayız sen skn ygz den bayağı hızlı dedin ben bs typer ı 5 boy geçtiğini duydum bs ygz ile aynı gidiyordu benide skn en fazla 220 km ye kadar 4 boy geçebiliyor matematiğin varsa hesap yapabilirsinki muhasebeci olduğunu biliyorum he dersenki işime gelmiyo ok derim :) yani sadede gelelim benim aracım 5 boy hızlanmış durumda skn güzel hazırlanmış gelmiş emeğe saygım var helal olsun adam geçti tebrik ediyorum ama sen son dönem bozulmaya başladın yalanlarını yakalamaya başladım yakışmıyor sana senide kaybediyoruz eğer iyice bozulursan beni dostlarının arasından çıkarman lazım biraz kırıcı oldum ama benim içim neyse dışımda odur o yüzden harbi konuştuğum için kusura bakma.
25-02-2013, 11:49
ahm_52
Alıntı:
artı neden sadece um hakkında konuşuyoruz ki sanki orda baska video mu yok.... :D
Maşşallh araçlara yasin :D
25-02-2013, 11:50
constantine_502
Alıntı:
murat abinin "Ah osmanımmmm" videosu çok iyi :D abi aman eklenmesin o :D