Merhaba
Corollayı satıım 17-18 bin civarı Daily drive yapabileceğim. SW-Hachback-Sedan son ihtimal coupe (bebek var) araba arıyorum. Birazcık hızlı düz vites arıyorum.
:soru:
Printable View
Merhaba
Corollayı satıım 17-18 bin civarı Daily drive yapabileceğim. SW-Hachback-Sedan son ihtimal coupe (bebek var) araba arıyorum. Birazcık hızlı düz vites arıyorum.
:soru:
156 alfa-Citroen Xsara-Avansis vb.
toledo. işinizi görür kaliteli ve diğer bulacaklarınızdan yenidir.
zamanla cupra tamponu jant felan süper durur.
ÖR: resim çok nüyüktü :D
link verimhttps://www.facebook.com/simsekchipt...simsekotomotiv
Evet toledo çok güzel duruyor
Guvenlık paketlı ıes olabılır
Yeni model, donanımlı bir araç olarak o paraya göre, 307 xt sw 1.6 hdi manuel bulunabilir. Üstüne güzel bir yazılım yapılır. Ve cam tavan, 7 koltuk bulunabilirse çok güzel bir seçenek olabilir.
Xsara 2 1.6, megane II 2.0 (+3bin) , temiz ies, astra g cd aklıma geldi.
satılıklar konusunda biraz önce sx gördüm bitane 17+pazarlık yazıyodu coupe düşünürseniz ilginizi çekebilir :)
307 veya toledo guzel bir secim olcakdir
hızlı ve düz vites http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...663291/detay/#
17-18 güvenlık paketli temiz düşük km ies varmı :D adamlar 1.4ise 20 çekiyor
S40 T4 en mantıklı seçeneklerden olur abi ~~20 liraya alınabilir ayrıca.
Focus 1 ghia öneririm kalite,sorunsuzluk . Yıllarca keyifle bindik sunroof,a/t.
İnşallah gönlünüze göre bulursunuz.
s 40 minciklanmamış bulsam kaçırmam 1.6. var corolladan farklı değildir 1.6ları bakalım hayırlısı baktığım arac secereli olmalı yoksa başa bela
abi 17-18e corsa c bulabilirsin 1.4 comfortları falan daha düşük fiyatlarada mümkün o fiyata 1.3 dizel alabılırsın 4 kapı bi bak istersen
corsalar var bir çok ama Opelden canım çok yandı bir daha opel almam xsara hoşuma gidiyor çok temizler var piyasada piyasasıda olmadığı için uygun fiyatlılar
aynı durum bende de var o paralara arıyoruz bakalım.307 1.6 hdi,focus 1 ghia lar var en gecerlılerı bunlar
Limitinizi sonuna kadar harcamayın...Yedekte bir miktar tölerans nakitiniz bulunsun...Senin kafanda belli bir marka,model var mı İsmail?
abi lpg takıntınyoksa e34 5.20 yada 5.25 al bitane M50TU tek vanoslu modellerden şehir içi lpg ile biz 40-45-50 kuruş civarı tüketimle gidiyoruz ama gidiyoruz yani kısa mesafe yüksek devir gibi negatif etki edecek koşullar olmasına rağmen yakıtımız bu , biraz daha sakin kullanım ve vanos sistemi ile bu tüketim daha düşebilir hemde ailenizle güvenli bir şekilde seyehat edebilirsiniz
1995-1996 modellerde business paket araçlar mevcut dolulukları oldukça yüksek araçlar ama çoğu otomatik vites bikaçtane o donanımda manuel araba var ilgilenirseniz bulabilirim