http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5892423/detay/
Arkadaşlar aracı almayı düşünüyorum. Bu araç hakkındaki fikirleriniz nelerdir. Alınması mantıklı bir araçmıdır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. .
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5892423/detay/
Arkadaşlar aracı almayı düşünüyorum. Bu araç hakkındaki fikirleriniz nelerdir. Alınması mantıklı bir araçmıdır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. .
görünüş olarak güzel ama fiyat olarak bişey diyemeyeğim alırsanız evlat olur bu fiyattan
Neden evlat olsun ? 3 4 ay önce sattık aynısından metromavi 20.500 tl ye verdik.
alırsan adanada dyno var ölçtürür servise gösterir alırsınız
orjinalı 136 bg olan araba egzoz ve flitreyle nasıl 165 bg oluyor anlam veremedim :D
yol tutuşu güzel zaten bu araçların süspansiyonu lotus üretimi
136 hp güçte keyif veriyo açıkçası
uzun vadede düşünürseniz iyi ama al-sat konusunda zarar ettirir
f-e-h olduğunda keyfi daha iyi tabii
1.5 sene kadar kullandım keyifli bi araç bakımsız bırakmazsanız sizi üzmez
Bizde vardı 2-3 sene bindik performans olarak sınıfındaki araçlardan yavaş.
Şase lotusun geliştirdiği şase. Pek yürümez. İrmscher egzantrik headers falan koyunca 150hp oluyor. Üst kapağa port poliş şart. Bu motorların üst kapağını opelin stajyer mühendisleri geliştirmiş:) onun dışında güzel araçtır.
sportive alacaksan f18cr sanzımanlı olması cok onemli yürüten sanzıman balans milleri sıkıntı cıkarır haberiniz olsun balans millerinden ses geliyorsa uzak durun derim kolay gelsin
Teşekkürler
aslan yapma F23 gibi şanzıman var mı yahu (:
F23 Getrag öküz gibi sağlam şanzıman....
F18CR daha kolay cortlar F23 e göre...
Gözünün yağını yediğim şanzımanı geri vitesinde bile sekromenç var, geriye atarken cartlamaz etmez :D
F23 iyidir,
Krank balans mili sıkıntı çıkarır mı bilemem ama, en kötü iptal edilebiliniyor...
bence alınacaksa 2000 model Sportive alın, F23 şanzıman sağlamdır...
ilandaki araç fiyat/performans olarak biraz mantıksız geldi bana...
F23 SC ler uzun değil Aslan...
Benim sportive de F23 SC vardı; 4 195 de bitiyordu... 3 145-150 de bitiyordu...
F23 ün TR leri uzundur... Onlarda Bertone Turbo'larda çıkıyor... Sportive dekiler SC tanım kodlu ve yanlış hatırlamıyorsam 3,95 Final Drive...
Bertone turbolarda çıkan TR ler 3,63 Final Drive ve dediğin gibi oldukça uzun...
Ama sportive'deki F23 ler candır canandır :)
Hazır konusu açılmışken ben de bir soru sorayım:Bu tek kapı olanların dizel olanları mevcut.Yalnız hiç açılır tavanlısını bulamadım;tek kapı,dizel,açılır tavanlısı üretildi mi bu aracın?Ben birkaç tane buldum ama hiçbirinde açılır tavan yok.
Astra G tek kapı dizel Türkiye ye üretilmedi, gördüklerinizin hepsi gümrükten girmedir yüksek ihtimal...
Evet,araçlar gümrükten alınmış.
SR diye cıkıyor sportive lerde SRT turbolarda cıkıyor diye biliyorum yamulmuyorsam :D
senin araba bizde engin en kısa zamanda her vitesteki hızlarını benim arabayla test edecem ama senin arabada x20xer yazılımı var :D cok devir donuyor 6700 deki hızlarına bakarız
SR ve SRT kodları tahvil oran kodları değil galiba aslan :)
onlar da şanzımanın bir kodu ama tahvil oranlarını gösteren kod değil...
EPC den bakanzi (:
http://www.techopel.com/images/karisik/F23_Oranlar.JPG
SC - 3,95 - Astra G - X20XEV
TS - 3,95 - Astra G - X20XER
SH - 3,74 - Astra G - X20XEV
TR - 3,63 - Astra G - Z20LET
AF - 3,63 - Astra G - Z20LET
DZ- 3,95 - Astra G - Z20LET
diğer kodlara da baktım kabaca 2.2 ve 2.0Dizellerin kodları...
Z20LET ve X20XEV ye ait kodlar yukardakiler hacı... bi kenarda dursun lazım oluyor habire üşenmedim baktım :D
benim sportive de SC vardı... oldukça da kısaydı... bir bakın hatta deneyin arabaları bakmışken :D
Şimdi öğrendim bir de X20XEV Astra G de SH kodlu da çıkıyormuş o bir tık daha uzun 3,74...
Ama bizde bir F23 Sportive daha vardı o da SC idi...
SH lisine denk gelmedim şahsen :)
SC F23 stock yazılımla 2 yi 95 de bitiriyor, 3 ü 145 de bitiriyor 4 ü 190-195 gibi bitiriyordu...
%100 emin olmamakla birlikte,
Vectra B 1.6 larda F17 şanzıman olması lazım, sanırım bazılarında da F18 şanzıman olabilir....
Vectra B 2.0 ( X20XEV ) lerde ise F18 ve F18+ şanzıman çıkıyor...
F20 hiçbir şekilde çıkmaz...
he şu olabilir Vectra B 2.0 CDX ( X20XEV) lerde [makyajlı kasa] F23 şanzıman çıkıyor, onla karıştırıyor olabilirsiniz... Veya 2.0DTI larda da F23 çıkar...
Arkadaşlar araçta f18cr şanzıman var. geri vites 1. vitesin yanındaymış. Fiyat olarakta araç sahibi 19 bin tl ye iniyor en son. Birde bu aracın kronik sıkıntıları varmı ?