-
2013 kartal
-
-
Emegine sağlık güzel bi sonuc cikarmıssın ...
-
Harbidende 2013 olmuş :) Kazasız belasız.
-
Kararında olmus :) içindeki tofas sevgisi depreşti 2 konu okudum fenayım su an :D
-
Maşallah çok güzel olmuşş :)
-
O nasıl bir kazadır geçmiş olsun alkollümüydü neydi adam . Maşallah çok güzel olmuş geniş taban cmsler vardı bunlarda ondan galiba :)
-
ellerine sağlık hocam :D çok güzel olmuş yaw kartal efsane uyumlu mu bilmiyorum da :) 2.0 motor takılsa deli olur
-
-
sinyallerdeki folyoları sökersen daha bi tatlı durur bence
maşallah...
-
-
-
Folyolar yakışmamış bence. Keşke başka bir renge boyatsaydınız :)
Maşallah, kazasız belasız :)
-
panjur ve sinyallerdeki folyo olmamış haricinde çok güzel maşşallah hele koltukları çok iyi
-
masallah güzel olmus.. motor da ayrı bi parlıyo :D
-
Maşallah. Fakat sinyaller tam turuncu olsa daha iyi olur gibi. :)
-
Maşallah tam yeniden hayata dönüş olmuş.Kazasız belasız inşallah.
-
Güzel olmuş.maşallah.ama Jant bbs olsa daha tatlı olurdu
-
güzel olmuş lastikler 215 yazılı olsa bomba dururdu da kalmadı artık
birisi yaptırsa su yazılı 215 lastık , satış rekorları kırar he :)
-
Hocam Maşallah aracınıza...
Arkada bulunan perdeyi nereden temin ettiniz acaba ?
-
çok güzel olmuş maşallah..:) ancak daha kalite bi cd çalar hakediyor bu güzellik :)
-
Kazasız belasız MaşAllah.
-
Arkadaslar ii dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim aslinda arac benim degildi emanetti emanetin cani agzinda olurmus ya soforlugu olmayan ehliyetsiz alkollu bi zat ( : arabaya carpti tamire verincede adama para lazim oldu bizde mecburen almis olduk cd calar oradan kalma ( : sislerdeki ve sinyallerdekii folyolarin turuncusuyla kararsiz kaldim farkli renks fikirlerinizi dinlerim arkadaki "perde" mahmutbeydeki aksesuarcida her renk var yardimci olurum
-
tadında olmuş bence bu şekilde de kalmalı, kazasız belasız ;)
-
maşallah araç ok gibi duruyor kazasız belasız..
-
2001 de sattıgımız 98 model kartalım hala sattıgım adamda ve hala yatıyor. kanıma girdi gene kartal aşkı :) maaşallah tam kararında olmuş
-
Maşallah kuş serisi tavan yaptı şu aralar :)
-
Eyvallah kardesin Vti la gazliyoz bunla yanliyoz( ;
-
Maşallah Ronayım Allah kaza bela göstermesin çok iyi duruyor :)
-
Estafurullah melihim senin araclarin yaninda bizimkiler neki ( :
-
Sinyaller ve sisler hariç on numara. İçeri çok fena olmuş, çok beğendim panjur tam yerini bulmuş. Işıklandırma var mı acaba farklı bişeyler ?
-
deri koltuklar haricinde iyi olmuş maşallah
-
maşallah kazasız belasız bir de yazılı lastik olsaymış tadından yenmezdi
-
-
elinize emeginize saglık gercekten cok iyi olmus.
-
-
sinyallerdeki sarı folyo yerine turuncu folyo olsa daha şık durur.kazasız belasız :)
-
maşallah gerçekten çok iyi toplamışşınız kuş grubuna pek sıcak bakmam ama arada böyle güzel istisnalar çıkıyor :)
-
Maşallah güzel olmuş uğraşmana değmiş.
-