Hemen Hemen Hepimizin Hayatı Olmuş Durumda Arabalarımız Peki Bu Durumun Maddi Manevi Olumlu Olumsuz Hayatınıza Etkileri Nedir
Printable View
Hemen Hemen Hepimizin Hayatı Olmuş Durumda Arabalarımız Peki Bu Durumun Maddi Manevi Olumlu Olumsuz Hayatınıza Etkileri Nedir
Cebimde 50 lira varsa 30 u banko arabaya :)
Çok acık ve net hayatımdaki yeri :D
Herseyım dıyebılırım :) elım ayagım sonucta herseyımı onla halledıyorum :)
Odam pis arabam temiz.
Cebimde 50 lira varsa 30'u benzine.
Bana bir şey olsun, ona olmasın modunda yaşıyorum hep.
Gittiğim mekanlarda bile öncelik arabanın güvenliği.
Bilgisayarda kendimden daha çok arabanın fotoğrafları var.
Yeterli midir? :)
Müslüm babadan vazgeçmem parçası hepimize gelsin:D
Haftada yıkama+otopark+benzin 150 lira ayda en az 600 tl. kendi boğazıma harcadığım para 400 tl. a.......
kaderım
karım
avradım
namusum
alın yazım
Yemek yemiyorum mazot alıyorum nerdeyse hergün yıkatıyorum daha ne yapayım :)
Kafamı dagıttıgım herşeyden uzaklaşabildiğim tek cisim
bunlar hep psikolojik sorun.. bende de vardı geçti
a noktasından b noktasına ulaştıran araç. gerisi umrumda degil :)
Benim icin A noktasindan B noktasina gitmekten daha fazlasi bebegim gibidir
Eskiden hayatimin merkezindeyken artik onu merkezimden cikarip benden daha degerli olmadgini ogrendim
Daha eski yıllarda değerliydi... Ama ilk planda değildi.
Son yıllarda benim için sadece ulaşım aracı, hızlısı makbuldur, para artarsa harcanır, zaman artarsa uğraşılır ama hiçbirşeyin önünde değil. Önünede geçirmem.
Yazı yazdığım kalem bile manevi olarak daha değerli...
Bazen soruyorlar satarmısın arabayı diye verdiğim cevap; Sen sevgilini satarmısın? Yeterli sanırım bu :)
tabiki belli ihtiyaçlar için kullanılıyor ama ben şahsen aracımla ilgilenmekten yıkamaktan ve aldığım güne göre daha güzel sekle sokabiliyorsam beni mutlu ediyor
ve stres atmak için en büyük yardımcım diyebilirim
En kötü günümde sahil turumuzu her zaman beraber yapmışızdır bebeğimle :)
En mutlu, en mutsuz her anımda yanımdaydı..
VAlla eskiden günde 2kez yıkamazsam antrepoza girerdim:D illa temiz olcaktı yok vay efendim xx olcaktı yy olcaktı:D son belki 5yıldır yada şöyle söyliyim kutu pert olduktan sonra,ne cila attım 1arabama nede başka bişey.1kez gecen sene ablamın aaracına tr'deyken cila atmıştım o kadar:D heygidi eski heey araba cila manyagı olurdu,illa tur vs atardım şimdi ne vakit var ne güç var ne bünye.
He tabi bu deişir değişmez o ayrı dava,yeter ki komforlu olsun başka bişey istemiyorum..
hayal dünyamda yeri büyük ama somut dünyada ise yokluktan ibaret.
Oda paraya bağımlı seviyor para harcatmayı ama yine hayatımın bir anlamı kimse yoksa yanımda o var ne kadar demir yığını olsada yanımda seviyorum keratayı :)
evlenmeden önce herşeyim di
evlendikten ve kendi ailemi kurduktan sonra sadece a nokatasından b noktasına götüren bir makina ama gende olmazsa olmazım kapının önünde mutlaka olcak 1 tane iyi yada kötü
Paragöz oldu çıktı yahu başıma ama para istediğinde hiç hayır diyemiyorum.
Keşke fazla olsa da hepsini versem sana,elimden gelen bu bebeğim,şimdilik bununla yetin diyorum...Kızamıyorum ona. :(
Cebimde para olmadığında ve onun bir sorunu olduğunda sadece dinliyorum,elimden şuan bişey gelmeyeceğini ama iyi olacağını söylüyorum.
Çok eksiklerin sorunların var,zamanla sapasağlam ayağa kalkacağını söylüyorum.Üzgün ve istekli bir ifade ile beni anlayışla karşıladığını hissediyorum.
Onu benden vazgeçirmeye çalışanlar var.Ama vazgeçersem ona verdiğim söz her zaman içimde ukte olarak kalmış olacak.Ona ihanet etmek istemiyorum.
Arkasından konuşanlar varmış,geçenlerde kulağıma geldi.Arkadaşları gibi yürüyemediğini,onların yanında oyun oynayamayacağını,çünkü sorunlu olduğunu söyleyen densizler varmış.Duyunca çok üzüldüm. :(
Tüm sorunlarını halledeceğime dair ona söz verdim.Hayat,aksiliklerle sürprizlerle doludur.Belki de o sözü tutamayacağım,bunu kendisi de biliyor.
Yattığı yerden bana öyle bir bakıyor ki,o bakışı hergün beni kahrediyor.Bu durum artık dayanılmaz olmaya başladı. :( Tam tedavisine başlayım derken...Aksilikler aksilikler aksilikler.:ofk:
Ve halen aksilikler devam etmekte...
- Tüm bunları bu şekilde yazacak kadar bağımlıyım şu an ki aracıma.Aracım hakkında kim ne düşünüyosa düşünsün umrumda değilsiniz.Bunu da okur inş. o densiz.Umarım tahmin ettiğim kişisindir.;) (ilk defa bu smile'ı kullandım.)
olmazsa olmazım dı
vaz geçilmezim di
kafam bozukken dert ortagımdı
neşeliyken keyif arkaşım dı
her şeyimdi
odam leş gibi olsa da o ter temiz pırıl pırıl olurdu
son görevini bizi sağ salim çıkartarak çok iyi yerine getirdi..
beni üzmeyen tek varlıktı cansız olsa da.hep içimde yeri bi ayrı olacak artık.böyle de bi manyagım işte
Sahsima ait olan herhangibirsey gibi o da degerli ama hicbir zaman onceligim olmadi olmayacakta .
valla ne yalan söyleyim bi eşekten farkı yok depoya yemini koyduktan sonra heryere getiriyo görütüyo 6 ayda bir belki uzun yol yaparsa yıkanıyo ikisene öncesine ehliyeti alana kadar hemen hemen her gün yıkanırdı güzelce temizlenir bi huzur turu atılıp yerine çekilirdi ama artık bi oturgaçlı götürgeçten öteye geçmiyor
Eğer arabamın hayatımdaki yerini bir kelimeyle özetlemeye kalkarsam sanırım bu kelime takıntı olurdu.Hep dört dörtlük olmasını isterim altından, içinden en ufak bir ses gelse hemen servise götürür gösteririm.Artık bazen onlar bile duyamıyor sesi.İyiden iyiye paranoyak olmaya başladım sanırım.Fakat son zamanlarda anladım ki bunlarla uğraşmaktan keyifte alıyorum.Arabamla alakalı vakit geçirmek hoşuma gidiyor.Bu tip şeylerin arabanın derdi değil keyfi olduğu kanaatindeyim.Tabi bu tarz şeylerden kastım arabanın ufak tefek, para tutmayan, arabayı yatırmaya gerek olmayan problemleri.Yoksa ben de demiyorum arabam arıza çıkarsa da servise gitsem.Özellikle önemli arızalarında arabayı yatırmak ve sonunda kol gibi servis faturasını görmek hoşuma gitmiyor tabi herkes gibi benim de:)
Anlatılmaz yaşanir :)
onla doğdum onla büyüdüm, arabayı onla sevdim. hayatımın bir parçası. bu konuda en büyük yol arkadaşım.
çoğu zaman gelirler bazı muhalefetler yanıma, ula bunu satıp bmw/mersedes alsan sen onla kim bilir nasıl uğraşırsın, cevabım ise o arabaya binmem bile. İhtiyarın bende yeri apayrı, umarım hep yanımda kalır.
Atım avradım silahım... pardon bende araba yoktu :D
ben ona bakıorum millet bize ;)
1. hayalim
1. arabam
1. kafamdakileri yaptığım arabam
1. uzun yol arabam
1. balığa gittiğim arabam
benim ilk GOLF 1 im :)
tapmaya gerek yok :)
arabam varken canım sıkıldığında moralim bozulduğunda çıkıp 2 tur atıyordum bişeyim kalmıyordu. şimdi ise yine çıkıp 2 tur atıyorum ama tabanway olarak :D olsa iyi olur ama olmayınca da oluyo no prob:)
bende vosvosumu çok seviyorum, neredeyse sıfır araba para harcamış olucam, çokta para harcıyorum ama kendimden öne geçirmem hiç bir zaman, ne kadar sevsemde neticede araba.
ben arabanın sahibiyim yani, araba benim sahibim değil.
Her hafta Arabayı En az Kirli yada temiz olsun 2 Kere yıkar parlatırım..
Üstüme basıma Bişey almam Arabaya bişey yaptırırım. Zonguldakta Üniversite okudugumda Arabaya mid takımı ve Anfi almak için 2 Ay para biriktirdim yemedim içmedim Aç kaldım Yani hastalık derecesinde Bende arabanın yeri.
Arabada bi ufak cizik görsem Ana avrat sövüyorum cizene sabaha kadar, bizim mahallede kahve var Bazı Hayvanlar cay soyleyip kahvede arabanın bagaj kapagının üstüne koyuyor cay tabaklarını bardaklarını bi gün gördüm camdan İndim asagı tekme tokat birbirimize girdik Sırf bu cay bardagı tabagı koyuyor diye ;)
Son olarak arabayı yıkarken gelen yorumlar üzerine en sonunda arabayı sattıracaklar bana :D
O benim dünyam :)
Otomobil forumlarında yazdığımıza göre hepimiz otomobil meraklısıyız.
Ama benim için sadece o kadar.
Cansız bir demir yığınına manevi değerler yüklemeyi mantıklı bulmuyorum.
bu ara araba deyince aklıma unimog reo ve land geliyor
kendi arabamı unuttum :)
ilk arabalara hayranlıgım 2001 yılında flim turkiyede yokken elimize gecen fast and forius 1 flimindeki siyah eg sedan coupe lerdir.
çok istedım hayalını kurdum 2008 de eg sedan ex imi aldım.
antalyaya gittim unıversitem için araba megersem canmış can arabayla neler yapmadım ki 34 RYL 49 unıversite hayatı ozaman çok çok çok renklenmişti
sonra kendımce fiber ek yaptırıp coil sipring almıştım. ama daha honda ne bilmıyordum
34 ZN 9476 civic Sİ yi alınca honda ne anladım çok meraklıydım antalyadan mustafa genç abim sagolsun motor ögretti bana allah ondan binlerce kez razı olsun.
34 ZN 9476 civic Antalya akdenız unıversitesi kupon aracıydı Unıversite sponsorlugunda 2 yarışa girdim drag ve slalom çok guzeldi. herkes bilirdı tanırdı arabamdan dolayı çok çok iyi piyasa yapmıştım.
şimdi ise 2 tane Eg civic im var biri 94 model sedan Sİ fulu diger 92 model hb ikisinde türünün en iyi örneklerınden çok çok güzeller allah ikisine sahip olma imkanı verdi bana yaza alahın izniyle çok guzel olucak.
yapılmayanı yapmamı saglıyor ve gücü benı tatmın ediyor.
hayatıma katkısı, benı tüm kötülüklerden koruyor. kafam bozuldugunda atlıyorum iki tur atıyorum yetiyor o olmasa ya gidicem içicem yada cılgınca seyler yapıp kendımı kaybedicem.
para benzın dışında harcatmıyor temızlık manyagı degilim cila bile attırmadım aracıma bu zamana kadar onun dışında haftasonu ne guzel boş zamanımı degerlendiriyorum.
yolda birileri arabamı görüp a a nekadar güzel araba diyince gururlanıyorum geçmiş zamanlarım aklıma geliyor.
yolda gazladıgımda benım aracımdan daha hızlı gözüken araçları gectigimde hoşuma gidiyor herkesin kafasına kazınıyor beyaz sedan civic ZC plakası :) :) :)