sizce hangisi ?
Printable View
sizce hangisi ?
306 gti :)
Tabiki 306
bence hiç düşünmeden bravo hgt derim ikisinede bindim ikiside temiz düzgündü ama bravoyu hemen hemen hiçbir arabaya degişmem ondaki güvenlik konfor yetiyoda artıyo bile ve 306 ya bay bay diebiliosun karar senin saygılar..
306 derım...hgt nın tabure gıbı koltukları cok kotu...
306 :heyoo::icon_tup:
hgt diyorum
Hiçbiri değil.GOLF GTI :Bravoo::Bravoo:
306 gti derim.
306 gti...
306gti....
tabiki 306 GTi.... daha yakışıklı daha hızlı...
Ne olarak karsılastırdıgını bilmiyorum.
306 performans olarak önde, dragta da geciyor HGTyi...
Ama ses, konfor, yakısıklılık dersen bence HGT...
306 gti ;)
hgt dedim bile ;)
hgt iyidir :)
performans , yol tutuş , parça temini ,konfor , satış vs vs bu tür konularda... karışılaştırmak istedim.. hgt de kullandım 306 da ama hgt diorum sizin fikirlerinizi de almak istediğim için anket i açtım. cewapladığınız için tşk ederim arkadaşlar.
vay be 306 nın düştüğü durumlara bak...
Doğan seleks en iyisi:D:D:D
Bence 306 gti pug sevmesemde 2 si arasında karar vereceksem 306 derim.
daha derli toplu duruyor yol tutuşu parçası konforu hgt ye göre daha iyi.
306 dedim bildiğim bi araba olduğundan ama hgt nın ozellıklerı bılen varsa aydınlatsın beni
beni seçimimde HGT olurdu.306 gti performans ve yol tutuşta bir miktar daha önde olucaktır. ama dragger ın da dediği gibi ses,,konfor,,görüntü olarak bencede HGT.......sonuçta bide daha düşük fiyatlara en az 2-3 yaş daha yeni bi hgt alabilirsin.
306 sevmem pek ama hgt ile arasında kalırsam 306 derim.
hgt 5silindir olmasına rağmen okadarda iyibir performans aracı değil bende 306 gti diyorum
306 gti-6 :D
tabi artık rakibin değil gönül rahatlığı ile 306 de :D
306 gti....
düzgün bir hgt herşeyiyle zevk verir derim ;)
306 tabiiki HGT gitmiyor
HGT babamın en sevdiği oyuncağıydı ben sonunu getirene kadar çok iyi kaçıyordu
tabiki 306 performans olarak.ama konfor ses fren olarak hgt.fakat kesinlikle 147 lik olcak 155 likler sırf sorun.
VTEC VTI :)
306 GTI a görüntü olarak kötü denilmesine karşıyım bence muhteşem bir karoseriye sahip.
306-GTI6
2 seneye yakın binmiş olarak hemen hemen hiçbişeyini değişmem o arabanın..herzaman GTI-6
turbo yapıcam dersen hgt ama hiç bişi yapmam stock binerim dersen 306
drag-ara hızlanma gti6
yol tutuş gti6
fizik gti6
ses gti6
:)
306 .
5 silindir sesi yeter HGT...
denemişti youtube'de wardı video'su hemide RESMi we hpsi stock'tu 306 geçiyorr farkla