-
2001 VVT-i dan bir adet 62000km'lik gelin.
-
araç biraz yüksek duruyo basmak şartt :D
-
Alıntı:
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı
araç biraz yüksek duruyo basmak şartt :D
;) Ahh güzelim bursa yollarıı :) sen aracı bastıkca araç sana basıyor gibi geliyor köstebek yuvası kayseri yollarında ancak yapabildiğimiz bu çamurluga sıfırladık 17 jantı :):)
-
bu jantları cok seviyorum cok yakısmıs maşallah
-
Alıntı:
JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı
bu jantları cok seviyorum cok yakısmıs maşallah
Eyvallah kardeşim daha iyileri senin olsn inş
-
maşallah :) kaput uzatma bakışları epeyce değiştirmiş :D
-
Alıntı:
EMİR Nickli Üyeden Alıntı
maşallah :) kaput uzatma bakışları epeyce değiştirmiş :D
Sağol kardeşim ;-)
-
kaput uzatma cok yakismis, masallahi var gelinin.
-
masallah allah kazadan beladan korusun cok ıyı duruyor yaa... bayıldım...
-
tam kıvamında bence, jantlar duruş falan maşallah :)
-
En sevdiğim kasa Corolla. Jantlar da mükemmel olmuş. Kazasız belasız inşallah. :)
-
Çok teşekkürler ederim byler.. Daha iyileri sizn olsun... ;-)
-
-
fotoğrafları küçültün.
kaput ve jantları yakıştıramadım. Allah kaza bela vermesin
-
bence jantlatda kaputta plakalık ıptalıdecuk olmus..
-
-
Maşallah kazasız belasız..
-
Gördüğüm en güzel bu kasa corolla tebrikler başarılı olmuş allah kaza bela vermesin maşallah
-
-
Çok teşekkür ederim beyler cemil cümlemize allah kaza bela wermesin...
-
-
-
çok iyi olmuş beyaz 10 numara ae12
-
maşallh ilk defa kaput uzatmayı bi araca yakıştırdım güle güle kazasız belasız kulanın:)
-
Maşallah bende E11 kullanıcısı olarak çok beğendim aracınızı.Jantlar cuk oturmuş,basıklıkta ideal.Orjinal lipi ve arka bagaj spoilerini edinirseniz çok daha klas görüntüye ulaşabilirsiniz. Performans adına yapılan birşeyler var mı aracınızda. Kazasız belasız maşallah.
-
-
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar allah kimseye kaza bela vermesin..
-
Alıntı:
es026 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah bende E11 kullanıcısı olarak çok beğendim aracınızı.Jantlar cuk oturmuş,basıklıkta ideal.Orjinal lipi ve arka bagaj spoilerini edinirseniz çok daha klas görüntüye ulaşabilirsiniz. Performans adına yapılan birşeyler var mı aracınızda. Kazasız belasız maşallah.
Çok teşekkür ederim kardeşim sağolasın.. Orjinal lip e çok baktım fiyatıda bi lip e göre anormal geldi fiyattanda ziyade görüntüsünü sevemedim pek.. Araçtada performans adına filtre kiti var harici bişey yok zaten kendi sınıfında yeterince başarılı :)) 2.0 145ps lik mondeoları sinirlendiriyor :)
:icon_tup:
-
Orjinal lipin fiyatı 105 tl gibiydi ben alırken :D Performans gerçekten tatmin edici ama pek deneme şansım olmadı farklı araçlarla.
-
Baco maşallah her zaman diyorum sana gel şu aracı süründüreyim diye ama böylede güzel düşürelim dersen dükkan 7/24 açık bilgilerine :)
-
Alıntı:
es026 Nickli Üyeden Alıntı
Orjinal lipin fiyatı 105 tl gibiydi ben alırken :D Performans gerçekten tatmin edici ama pek deneme şansım olmadı farklı araçlarla.
Ben bulamadım :)) servise sordum 320 felan çekmişti :beuj:
-
Alıntı:
ONUR ELM Nickli Üyeden Alıntı
Baco maşallah her zaman diyorum sana gel şu aracı süründüreyim diye ama böylede güzel düşürelim dersen dükkan 7/24 açık bilgilerine :)
OOO Bacoo :) valla günlük 60 km yolum var arsa arazi sıkıntı biliyorum :) yoksa işin doğayeni pro garaj da gereken hertürlü yapılırr :D
-
Jantlar 10 numara olmuş Maşallah :)
-
hemşo aracı çok kez dışardan görme fırsatı bulanlardanız. kazasız belasız inşallah :)
-
Alıntı:
yakupdemir Nickli Üyeden Alıntı
hemşo aracı çok kez dışardan görme fırsatı bulanlardanız. kazasız belasız inşallah :)
Eyv kardeşim cemil cümlemize kazasız belasız inş.. :):icon_tup:
-
Alıntı:
Cagrii Nickli Üyeden Alıntı
Sağolasın kardeşim :))
-
Alıntı:
Cagrii Nickli Üyeden Alıntı
:icon_tup: Sağolasın kARDEŞİM.. :)
-
Alıntı:
ae101 Nickli Üyeden Alıntı
masallah allah kazadan beladan korusun cok ıyı duruyor yaa... bayıldım...
-
Yapılan işlemler cuk oturmuş. Sadece app plaka ister gibi. Maşallah.:)
-
Alıntı:
mhmtyyl Nickli Üyeden Alıntı
jant yakışmış
Teşekkürler kardeşim eyv..