EV vtec ecu ayar - YouTube
araba ağzına kadar yüklü :D tesisat istetme birdükkan malzeme 2 akü :) ben 98 recep 78 kg bir deneyelim dedik benzinde ful idare edin artık
Printable View
EV vtec ecu ayar - YouTube
araba ağzına kadar yüklü :D tesisat istetme birdükkan malzeme 2 akü :) ben 98 recep 78 kg bir deneyelim dedik benzinde ful idare edin artık
kaçınnnnn eyyyyyy :D :D
Mermi mübarek 9 bin devirli hemde :D
ağırlık yavaşlatmış sanki biraz maşallah :)
maşallah :)
güç neverdi ölçebildinizmi dynoda? MAŞALLAH
Abi kasnallardan sonra girmedik dynoya bugun yarin musait olnunca özgün bakicaz ama fark var hissedilir bir sekilde
Hayırlı olsun kanka şükür bitti sonunda ıslatalım deniyelim bu hafta :)
Hafta sonu ***** yere kanka :) yada özelden kadroyu kur haber et
Hafi hayirlisi insallah
masallah ilerleyen zamanlarda çok daha güzel olacaktır.
bi vtecte ben getirebilirim aynı speclerde :) SR
Maşşallah güzel çeviriyor gerçekten,
arkadaş VTI benzinsiz bile yürüyor :D
Maşallah tekrardan...
iyi tamam cuma veya cumartesi günü görüşelim. kankamıda getir adam 10 yaş yaşlandı laa:)
5. vites nıye uzun?
Valla onceden turbo varmis arabada ilk defa gazladik aldik alali korktugum oydu :) simdide sanzuman el salliyo gelin banada diye :)
4 le 5 in araya bir vites daha sığarmış :)
Abi ztn hep sendeyiz farkindaysan :) butun ilaclar senden geldi saolasin :)
Biliyorum abi bilmemmi Allah razi olsun hem hizir gibi yetistin hemde en uygun sekilde yetistin hep :) recebim umrunda degil kisa uzun suan abi dunyadan bi haber bi gecilsin ertesi gun arariz seni :))
4un sonuna kadar gayet keyifli olmuş devirlenmesinden belli oluyo :) ama o 5. bukmek cok zor gibi :) Maşallah
Massallah kazasz belasz
Bi an düşündüm 6 falan mı o diye :) maşallah acaba 5i bitirmesi ne kadar sürer ve kaç görür tahmini?
hiç bir bilgimiz yok kardeşim deneyip görcez he tabi o 5 i bitirebilirmi oda meçhul :)
Mermi gibi olmuş Maşallah Allah kaza bela ceza vermesinn.. bence muhabbette geçen birşey daha söylemek istiyorum
SR-FF-EV çok keyifli denemeler olur gibi bi zahemt deneyinde izleyek :D :D
5. vites'den bahsetmiyorum herkes yüzüne vurmuş zaten.. :D :D
MAŞALLAH gün yüzü görmeye başladı EV VTI artık :)
maşallah ev vtece, inşallah bundan sonra sıkıntısız keyifle binersiniz.
masallahh masallah harbıden ya
maşşallah Allah azının tadını bozmasın güle güle bin .
Allah hepinizden razı olsun iyidilek leriniz icin :) üzüntümüzü de sevincimizide bizle paylastınız herkeze cok buyuk tesekkurler :)
masallah ev vtec'e allah kaza bela gostermesın