Türkiye de Drift nasıl başladı ve gelişti ?
İşte size muhteşem görüntüleriyle "5 Virajda Drift"
Altuğ Kiper ve ekibine uykusuz geceler için bir kez daha teşekkürler.
HD olarak izleyin :)
http://www.youtube.com/watch?v=0Fnt0Wj-L1E
Printable View
Türkiye de Drift nasıl başladı ve gelişti ?
İşte size muhteşem görüntüleriyle "5 Virajda Drift"
Altuğ Kiper ve ekibine uykusuz geceler için bir kez daha teşekkürler.
HD olarak izleyin :)
http://www.youtube.com/watch?v=0Fnt0Wj-L1E
pek güzel olmuş.elinize sağlık :)
Çok güzel olmuş müdür, hakkaten çok beğendim izlerken
muz kesme olayından lastik yakma ağır çekimine kadar mükemmel :)
Profesyonelce yapılmaya çalışılan her şey ne kadar da güzel oluyor. Tebrikler...
Drift benim de ölmeden önce yapmak istediğim bir hobi, maddi imkanlar el vermediğinden beklemedeyiz bakalım :)
Çok kaliteli bir çalışma olmuş gerçekten. Ellerinize sağlık
elinize sağlık mustafa çok güzel olmuş :)
Mükemmel olmuş :)
Hakikaten ellerinize saglik muhtesem olmus. Cok keyif aldim izlerken.
Cok güzel hemen paylaştım :)
Çok beğendim, gerçekten güzel ve keyifli bir video olmuş.
Mütiş video, tebrik ederim.
Ellenize emeğinize sağlık ne kadar profesyonel işler yapıldığını göstermişsiniz...
videonun 3.dakikadan itibarenki bölümü ayrı bi video olarak varmıdır acaba nette?Müzik ve video on numara uyumlu olmuş o bölümde.
çok güzel olmuş, emek zaman harcayan herkesi tebrik ediyorum ayrıca türkiyeye böyle bişey kazandırdıkları için teşekkür ediyorum :)
Yapılan işi takdir ediyorum.
Dirifti el freni ile köşe dönmek sanan bir çok insana gerçek driftin ne olduğunu gösterdiniz.
Umarım pilotlarımızı çok daha büyük ve ses getiren uluslararası organizasyonlarda görürüz.
kurgucu olarak web ortamı için hazırlanan çalışmalardan en kalitelisi budur diyebilirim,dikkatle izledim müthiş keyif aldım :) röportaj sırasında seste tekbi cırtlama var oda tuzu biberi diyelim full hatasız bence tam manasıyla mükemmel olmuş :)
Videodaki müzikler ve görüntüler cok iyi gercekten helal olsun
tebrikler yakından takip ediyoruz, ileride türkiye şampiyonalarını görmek süpriz olmayacaktır
çok güzel olmuş
2:35-2:40 aralığında pilotun da yolcu koltuğundaki arkadaşın da yüz ifadesi olayın özetidir. yüksek kalp ritmi, safça bir gülümseme ve kesicideki motor sesinin eşsiz birleşimi.. daha ne denebilir ki.. hastasıyız :D
Tebrikler cok guzel olmus
bu sporu bir video ancak bu kadar güzel anlatabilir, 6:06da başlayan kısım süper olmuş :D
çok başarılı olmuş tebrik ederim.
süper olmuş ya:D:D
Tebrikler çok güzel çalışma olmuş kaç yıldır bu sporun bir yere gelmesi için uğraşıyorsunuz. Allah utandırmasın.
Çok güzel olmuş. Herkesin emeğine sağlık.
Video harika olmuş drift olayini tamamen anlatmiş elinize sağlik
tek kelime ile kusursuzz :)
harika olmuş .. yapan arkadaşların eline sağlık ...
çok güzel olmuş
bu sporun bu şekilde Türkiye de çok iyi yerlere gelmesi cok sevindirici
Emeklerinize lastiklerinize sağlık :)
harika olmuş.Tebrikler
Çok güzel, kaliteli bir iş çıkmış ortaya. Ekibim eline sağlık.
Ben ekipman listesini merak ettim :)
Video anlatımlar sesler ve görüntüler süper.Muz kesme ve son finaldeki el hareketide işin en eğlenceli kısmı :D Tebrikler
kurgu montaj harika ellerinize sağlık
Video çok güzel gerçekten ;)
10 numara 5 yıldız dedıklerı bu olsa gerek :)
Yavaş ilerleme biraz abartı olmuş sıktı. Bunun dışında çok iyi yapımda yayında emeği geçen herkese teşekkürler :)
helal olsun tüm türkiye'ye tanıtabilsek birde şu drifti.
elinize sağlık çok güzel bir video hazırlamışsınız ama müzikler bozmuş. Türkiye de yapıldığı hiç anlaşılmıyor.Bir yerlerde bayrak falan olaydı iyidi.