-
Lamborghini Reventon "Shipping"
-
ayıptır yazıktır gunahtır...
-
ouf maşallah mükemmel bişe bu yha...:eek::eek::eek::eek:
-
-
-
polis direk bağlamış ahuahauahuah
-
Zaten Maasları Gecıktırler Bune Be
-
-
ne güzel bir renktir yaa :)
-
şipingine kurban kutusuna kurban bu 20 adet fln mı üretilmiş 01/20 ne ayak :D
-
oy oyyyysshh bı garıp oldum :D:D
-
Olan var olmayan var kardeşim... :D 01/20 bide...
-
hakketten 01/20 ne anlama gelio..?
-
Alıntı:
ulasstoprak Nickli Üyeden Alıntı
hakketten 01/20 ne anlama gelio..?
araçtan 20 tane üretilmiş...resimlerdeki de ilk üretilen Reventon anlamına geliyor :icon_tup:
-
Alıntı:
Alp Nickli Üyeden Alıntı
araçtan 20 tane üretilmiş...resimlerdeki de ilk üretilen Reventon anlamına geliyor :icon_tup:
keşke ögrenmeseydim moralim bozuldu :(
-
Oh yavrum benim
Olay süper yalnız :)
Maşallah diyelim :)
Biz yaşamıyoruz bencede :D
-
İnsann hediye paketi yapar kutuyu:D
-
-
şippinten kurtulmak için acaba kutusuna 80$ yazıyolar mı yada örnektır feLan diye hahahahaha
-
Bunun kargosu ne kadar tutmuştur :D
-
gitte arabayı yıkat şimdi
-
Alıntı:
sulhi Nickli Üyeden Alıntı
şippinten kurtulmak için acaba kutusuna 80$ yazıyolar mı yada örnektır feLan diye hahahahaha
yok vergiden muaf olmak kdv odememek icin numune'dir diye ibare geciyolar faturada gumruge takilmiyo bu sekilde ahuhauhauh:D dusunsene yaptigini zuhauhauhauh super olur alsinda :p :D:D:D
arac valla beni benden aldi hele iči fenaaaa... 01/20 guzel bi olay tabi:D
-
-
Harika süper muhteşem felan filan ama ben şeye takıldım :D (Deliye bak demeyin :D) Bu tırın aracı koydukları yük alan kısmı ne kadar alçak. Acaba sadece limanda (liman tamamen tahmin) kullanmak içinmidir. Bu kadar alçak bizim burada olsa ilk kasiste yolu parçalar :D
-
"It's a Lamborghin Rebenton"... :D
"They said like this Rebenton" :D
Jeremy Clarkson
-
-
fotodan heyecanlandım canlı canlı nası olur kimbilir :D
-
Bu aracın videosunu izlemiştim bi yerde jet uçağıyla rolling yapıyodu :D ve geçiyodu diye hatırlıyorum :cool:
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Harika süper muhteşem felan filan ama ben şeye takıldım :D (Deliye bak demeyin :D) Bu tırın aracı koydukları yük alan kısmı ne kadar alçak. Acaba sadece limanda (liman tamamen tahmin) kullanmak içinmidir. Bu kadar alçak bizim burada olsa ilk kasiste yolu parçalar :D
amerikada araba tasiyan tirlarin cogu yere cok yakin , buna bende anlam verememistim ilk gordugumde . sonradan dikkat ettim genelde hepsi yere cok yakin . tabi bbahsettigim tir tipi ustune bi kac arac konulup cekilenlerden . bu farkli sanki biraz .
-
Deişik bi araba direk polis bağlamış bu nasil olsa trafiğe çıkınca gazlicak diye heralde.
-
bu arabaysa benim bindiğim ne :soru:
-
Alıntı:
Serencebey Nickli Üyeden Alıntı
ayıptır yazıktır gunahtır...
Şafak'a yollasana bunu :heyoo:
-
sulihicim bana hediye almışta bunu...hiç gerek yoktu....:D
-
Alıntı:
Alp Nickli Üyeden Alıntı
Araba bu amcanın mı acaba? Elinde Zıtarfaks şeysi olan.
-
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
alcak dorse dedikleri dava bu, genelde yüksekligi fazla olan yükleri veya iş makinası (excavator dozer...gibi) tasınırken kullanılır bunlar, tabi buda bi nevi iş makinası sayılabilir :)
bu arada dedigin gibi bu dorse tipi trde pek kullanılan bi unsur degil, ama yurt dısında baya revacta...
arabanın örtüsü, onu bırak dısındaki suntasındaki bile güsel ya (lambo armalı)
-
Alıntı:
M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
amerikada araba tasiyan tirlarin cogu yere cok yakin , buna bende anlam verememistim ilk gordugumde . sonradan dikkat ettim genelde hepsi yere cok yakin . tabi bbahsettigim tir tipi ustune bi kac arac konulup cekilenlerden . bu farkli sanki biraz .
Alıntı:
mody Nickli Üyeden Alıntı
alcak dorse dedikleri dava bu, genelde yüksekligi fazla olan yükleri veya iş makinası (excavator dozer...gibi) tasınırken kullanılır bunlar, tabi buda bi nevi iş makinası sayılabilir :)
bu arada dedigin gibi bu dorse tipi trde pek kullanılan bi unsur degil, ama yurt dısında baya revacta...
arabanın örtüsü, onu bırak dısındaki suntasındaki bile güsel ya (lambo armalı)
teşekkürler arkadaşlar :)