Perşembe sabahı Antalya daki kankamı görmeye hemde toplu chip günü yapıcam.O arada Antalyadaki üyelerle tanışmak istiyorum.Beni kırmayıp benimle tanışan olursa çok sevinirim.
Printable View
Perşembe sabahı Antalya daki kankamı görmeye hemde toplu chip günü yapıcam.O arada Antalyadaki üyelerle tanışmak istiyorum.Beni kırmayıp benimle tanışan olursa çok sevinirim.
bu hafta gece mesaisindeyim 12 den sonra boşum :)
tmm kankam herşey hazır kamonnnnnnnn:D
12 den sonra hayatın basladığı bi memlekette 12 den sonra sen ne yapmak istiyorsan söle onu yaparız ;)
bende perş akşamı inş anttayım görüşürüz :)
yalan olmasın kesın gıdıcenmı:P:P:P
ordayım abi müşterilerlede görüştüma raçlarını cuma günüe hazırlayacaklar. bunun yalanımı olur ordayım
motor şeytan işi D::D
olsun abi sen gezdirceksen sorun yok:D.araba var ama babamda haftasonu
kankam came:D
bekliyoruz tanışmaya sohbete...
Tuğral gece çıkışlarından benimde haberim olsun..
sen sen ol Tugral dan uzak ol Techturkey in baş sapığı da kendisi :D
cuma günü bütün gün eski sanayideyim gelin görüşelim :D
tmm abi ben kankimi laıp geliorum eskiye bizim evdfe zaten ön taraf hemen şarampol:D
5 dk sonra yola çıkıyorum herkese bye bye
tmm dır kankam geldi antalyadagörüşmek isteyenler ??:D
yarın eski sanayideyim görürseniz siyah s1600 yanaşın :D
hoşgeliyorsun her zaman için bekleriz akşam saat 21:00 dedeman Pastacımda birkaç arkadaş toplanıcaz istersen sende gel yada bize ulaş seni bulundugun yerden alalım tanışmış oluruz :) Gürselden referans alabilirsin hakkımızda dimi Gürselcim bak lingde eklemiş bizler için ;)
Kemal abibenarda egeturbo olabilir abi akşam kaç ta orda olursun bize numaranı pm olarak atarsan sevinirim
Ulem eri ne sapıklıımı gördün ne zaman sarktım sana :D Ahasuhas neyse gece cıkısımda olay olmaz heralde bu gece ama cumartesi cosabiliriz yol müsait :D
Cok acaip ağırlarız. En son Gürsel Yemek ısmarlamadı diye tafra yapıodum :D
güzel geceydi bidaakine görüşmek üzere :D
takım komple dizili :) Bu arada mekan süper. İki ucunu kapattırdıkmı altgecitin bize garaj olur. Araba falan gecmiyor o yoldan :D
Tanımayanlar için üstlerine isim yazdım :D Gece fotoğraf için güzel bir mekanda toplandık :)
http://img241.imageshack.us/img241/6...1909hp1ub9.jpg
çok güzel bi gece olmuş anlaşılan :)
antalyalılar baya misafirperver, aklımızda olsun ;)
tuğraaall..
nerde benim yere göğe sığmayan motorumun fotoları...:D
http://fc06.deviantart.com/fs29/f/20..._by_Tugral.jpg
devamı fotolar bölümünde ;)
abi herşey çok güzeldi valla saolun herşey için fotoalrda güzel olmuş:)