böyle bir ses şekli yok ya
Printable View
böyle bir ses şekli yok ya
10tl yaktı giderli m3
Tam yırtık :D
bu eksoz sistemi orjinalmı yoksa :D sonradan mı yapım :D ne b ya çiğerleri söküyor :D
Ehh seni bee bu nası bi sestir
Meisterschaft Exhaust var gibi çalışıyo ama orman yolunda yankı yapması filan muazzam yani
Link alabilirmiyiz
cok asiri yahuu ama hakikatten fenaa :D yirtiyo yani
tabi efendim nedemek buyrun :D ; E92 M3 Amazing Loud Exhaust, Acceleration from hell - YouTube
Yırtıcı, güzel ama bi typer sesi değil :p :D
Biraz fazla gibi sanki :)
dehşet verici harika :D
video başladığında "ne var bunda bu da ses mi" derken adam gaz vermeye başladıkça ağzım gözüm şekil değiştirdi :)
ormanı yıkıyo
aman yarabbi bu nası bi makinadır böle :O bosuna demiyoruz bmw aşktır diyeee :D
süpper ötesiymiş :)
şu geldi aklıma , bmw daha cırtlak tabi :D
1997 Mercedes S600 M120 V12 - YouTube
abi bizim burda olsa habire polis çevirir istediğin kadar orjinal de :(((
ses var görüntü yok bazı yerlerde f1 falan gelıyo sandım. parçaladı attı ciğerlerimi resmen :D bu nedir yav :D
bu araba istanbulda olsun polis barikat kurar durdurun bu arabayı diye :D
charger'ın ses de iyiymiş..
sesı tıpı on numara
Insan disi bise ya :)
Babanin dusmanlarini... Nasil bi ses hipnoz oldum ...
canlı gördüm duydum güzel bi ses :D
zırıldamasa güzel sayılabilir.
m3 m5 m6 ferrarı bazı subarulara yanı dogustan boyle bır egzoz sıstemıne ıhtıyacı olundugu ve motorunun yuksek hacımlı oldugu ruhsatta yazdıgı surece polıs karısamıyor :) bızzat ben sahıt oldummm polıs cevırdıgınde onlara ndn ceza kesmıyon dedıgımde bu cwbı verdı bana :D
Tünele sokacaksın bunu of diyorum :)
Direk bu video geldi aklıma :)
BMW M5 V10 - No Exhaust on streets of Brazil - YouTube
tüylerim diken diken:eek:
egzoz sesi çıkacaksa eğer bu ses çıkacak arkadaş:) yoksa çıkmasın fıs fıs diye sessiz sakin gezelim valla:D
geçen sene İbrahim Çelikkol da vardı yazlıkta karadayının çekimleri için Çanakkale küçükkuyuda bulunuyodu onda siyah m6 vardı üstünde kreissieg exhaust ama böle bi ses şekli yok Çanakkale izmir yolu bi düzlük var 3 km filan adam çekimlerden bunalınca inip sıkıyodu etraf inliyo tabi :D
Ciğeri çıktı ciğeri :D