bu kadar çok drift yapmaya istekli olup da yapamayan aracı bir arada görmemiştim.
Arattım bulamadım ancak daha önceden paylaşılmışsa elim kırılsaydı da paylaşmasaydım :)
Printable View
bu kadar çok drift yapmaya istekli olup da yapamayan aracı bir arada görmemiştim.
Arattım bulamadım ancak daha önceden paylaşılmışsa elim kırılsaydı da paylaşmasaydım :)
Amacın drift olduğuna emin miyiz :D İyi viraj dönüyolar gibime geldi :D
motosıkletlerın dönemeyıp düştüğü o ünlü viraj.
Paylaşım için teşekkürler eğlenceli bir video olmuş :)
Motorun onune cok iyi park etti :D
Link istemekten yorulduk :)
doymadın linke doymadın ...
Bad Driving Compilation - YouTube
çok iyi ya:D
türk olsa bilerek park ettim öyle derdi :D
beklediğim bi sonla bitti şaşırmadım :D
Hayır karşı şerittende hiç araba gelmediği gibi her yan vermeyen çalışanın karşısından motor geliyor. Acaba anlaşarakmı yapıyolar diyecemde amaç ne olabilirki gebermeye ramak kalmış her seferinde :D
iyi yol tutuyorlar ama direksiyonları baya sağlam :D
Berent gel gel celica gitti :D
Celica, videonun ilk saniyelerinden itibaren "saplarım ya da patlarım" tarzı yamuk gidiyordu zaten
O kasa celica 2 sene kullandım, burçları bozuk olduğu vakit topaç gibi döner, dikkat ederseniz yay coil falan hiç bir şey yok bildiğin gemi gibi yan yatıyor virajlarda
Motorcular da geçenlere "ass hole" diye bağırıyorlar, ne demekse artık :)
GT4 değildi Celica , ona sevindim :D
MX5 ler çok tatlılar yauu :)
Ne viraj aliyo nihamizsizlar beeh:)
haha :D bu nasıl viraj dönmedir ya :D
2.35te direk kapıyı açar inerdim bide sigara yakardım
Eğitim şart...
bence hiçbiri bindiği arabanın hakkını werememişşş....
güzel viraja giriyorlar
konu başlığındaki herkes değilde herkez yazılması gerekliydi sanırım.bencede drift değil gibi amaç yani bu kadar beceriksiz olamazlar heralde mi ? yolmu çok zor anlamadım..
subusın polıs yonunden sonu ıyı olmadı heralde :D
tokyo driftin sonuçları bunlar hep :D
arkadas memlekettin arac durumu dok iyi de drift yapaca bitanede adam olmazmi yaf
ankaradami nerdeydi bi hunda i vardi fugun komvoyunda o elemani oraya gondersek afamlar kendinden utanir allah carpsin :)
ozan videoyu sırf 300zx için paylaşmadıysan adımı değiştirim :D
cok güldürdü de, amac gercekten driftmiymis :D asagı inen motorcular canına susamıs , arabalar baya yakın geciyor tehlikeli
ne yapmaya çalışıyorlar anlayamadım valla :D bi tiki memo değiller yani keyif alamadım haha :D
yollara bak , manzara ya bak ,
bu yolda bi gtr 35 le iyi keyif alınır
Amacı çözebilen varmı :)
O virajın üstesinden gelse gelse trafik teröristi m5 li abimiz gelir :D