Arkadaşlar mk7 1.6 tdi dsg için acaba yazılım ve chip uygulaması uygulayan veya uygulama yaptıran var mı arkadaşlar?
Printable View
Arkadaşlar mk7 1.6 tdi dsg için acaba yazılım ve chip uygulaması uygulayan veya uygulama yaptıran var mı arkadaşlar?
Motor aynı motor bir sıkıntı olucağına zannetmem.
140 hp ye kadar yolu var sanırım
Motor birebir aynı değil
motor ayni degil arkadaslar
Motorun ne gibi farkları var yazılımı cıktımı ?
Eski versiyon gibi 40 hp olabilirmi detay / meraklandım :D
daha fazla bile alır diye düşünüyorum, bildiğim emisyon normları düştü, sıkıştırma azaldı, turbo farklı..
Bu motoru fazla yükleyemezsiniz zira motorda bizim MK6 lar gibi INTERCOOLER yok, TSI 122 ler gibi watercooler var ki buda kısıtlıyor durumu biraz.
bi intercooler kite bakar kabaca :)
bu motor bambaşka yeri geldiğinde 2 silindr ile çalışan bir motor
O 1.4 140ACT silindir kapatmalı motor, 1.6TDI da o özellik yok.
.................................
Ecufast'e yönel kafan rahat olsun. Alper abi ilgilenecektir.
Benim aracımda Ecufast yazılımlı 4 sene garantisi var ve 3 sene daha garantisi devam ediyor yazılım sonrası bakıma da girdim, garantiden parça da değiştirdim.
hayırlısı olsun
Golf 6 TDi'ların değeri artar bu bilgiden sonra.. :)
Haber var mı? mk7 1.6 tdi dsg için yazılım ile ilgili
dostum golf 6 ya yazılım 2011 sonlarında çıktı araç 2008 de piyasaya sürülmüştü ve bu araç henüz amerikaya dahi gönderilmedi 2014 de orada olacak açıkçası bekleyeceksin daha..Araç yüklenir mi? Yüklenir neden yüklenmesin o sana kalmış param var basarım turbomu elime alırım korkmam diyorsan yüklenir 50hp alırsın:) Intercooler olayına çok takılma hiç bir yarış 10 dakikadan fazla sürmüyor yağ sıcaklığın da bu süre zarfında çok artmaz:)
acaba neden cooler koymamıslar muhendısler merak ettım bılen varmıkı?
golf 7 lerin hiçbirine yazılım yok su an
chip box takıp işi bitirirsin hemde garantiden cıkmaz aracın ;)
Boxlar pahalı. Vereceği güçlerede, o parayı verdiğine değmez.
4 gözle yazılım bekliyoruz artık.
Yeni bircok motor gibi golf 7 deki motorda rail basincini sevmiyor.. Box denemeyin bence enjektorler cok sesli calismaya basliyor
Box almanizi tavsiye bende etmiyorum,
Golf 7 box ile ariza lambasi yakiyor. Cok kisikta kullanmaniz gerekiyor oda performans saglamiyor.
hangi boxu kullanıyosun ? markası modeli nedir yani neye göre kısık neye göre arıza lambası yakıyor.box takıldıgı zaman eskiden shell gtl önerirdim şimdi shell nitro öneriyorm enjetör sesi gelmez :)
2013 scirocco 160lık leo fr 320d bmw 1.6 90hp polo 105lik golf7 hepsine taktık hiçbirinde arıza yaşamadık ama markası modeli önemli.yurtdısı komple box kullanıyor ama iyisini kullanıyor tbbiiki :)
hiç basmaya gelmiyor anında fırlıyor yağ basıncı mk7 de
kaca kadar yukselıyor?
Bu konunun tartısmaya acılmasına sevındım, sadece yazılım partıkul ıptalı ıle 160 hp 400 nm lı bısey olabılıtmı acaba. Bırde dsg upgrade olursa tadından yenmez
Tam olarak hatırlamıyorum yol müsait oldugunda deniyorum ist-çorlu arası araç yığılıyor özellikle top speed denerken araç fazlası ile şişiyor...
Eski 1.6 lar continental simos pcr 2.1 beyine sahip, yeni 1.6 lar ise bosch edc17 temelli bir ecuya sahip. Guncel bazi dizel ecularina remap yapilamiyor uzerlerindeki tricore islemciden dolayi. En az 2-3 yil cikmaz.
Remap yapılamıyor şuan diye biliyorum golf 7 için.
Yürüyen bile farklı 6 dan daha az yol tutuyor mesela :)
konuyu bozmak gibi olmasın ama golf 6 tsi benzinli manueller için ne önerirsiniz soft olarak ?hangisi iyidir,ne gibi sonuçlar elde edilir?
Yazılım garanti muhabbeti çok saçma geliyor bana box gereksiz bir şey...