Maşallah ayağınıza sağlık , çok güzel olmuş , kazasız belasız.
24-03-2013, 12:37
Aborasi
maşallah tüm araclara da sahiplerinede :)
24-03-2013, 12:43
GökhanK
Bizi karşılayan arkadaşlara çok teşekkürler tanıştıştık kaynaştık ve üşüdük :D
24-03-2013, 12:59
ÇALIŞKAN07
maşallah bütün araçlara
K ve DBS yine olması gerektiği yürüdüler allah nazardan korusun :)
24-03-2013, 13:05
taytay
maşallah hepsine K ve DBS baya hızlı maşallah
24-03-2013, 13:06
Semii
Masallah araclara :)
Dusundugum gibi olmus
24-03-2013, 13:28
sadikbeyazit
fr sahibiyim aracım eksoz filitre revo yazılım vardır sps cihaz problemim var stok modda yürüdüm
video ceken ve konuşan arkadaşım stok modda bu durum...........inş bir daha buluşmamızda dha farklı olaçak ....
24-03-2013, 13:56
Almanci Tane-R
Tüm araçlara maşallah güzel bir aksamdi. Ayaginiza saglik memnun olduk tekrar :)
24-03-2013, 14:05
mmtrıza
Güzel denemeler oldu ayaklariniza saglik yuruyen araclada masallah hepsi cok iyi dbs ve k Polo'nun masallahi var
Ozan arkadasimizdada video ve fotograflar mevcut oda ekler
fr sahibiyim aracım eksoz filitre revo yazılım vardır sps cihaz problemim var stok modda yürüdüm
video ceken ve konuşan arkadaşım stok modda bu durum...........inş bir daha buluşmamızda dha farklı olaçak ....
stok üstüne egsoz filtre demek daha dogru olur kendiliginden sökülmüyor a yazilim gitti orjinal transforma dönelim olmuyor :)
Antalya ya da bekleriz
24-03-2013, 14:09
mmtrıza
Rcler ilede deneme yapildimi
24-03-2013, 14:29
ÇALIŞKAN
Maşallah dbs ve k polo gtı ye antalya tayfası hızlıymış maşa..;)
24-03-2013, 14:35
Alper_
maşallah hepsine :)
24-03-2013, 15:00
AEAlmas
Alıntı:
mmtrıza Nickli Üyeden Alıntı
Rcler ilede deneme yapildimi
Noslu olan deneyelim denmiş sonra fr la denendikten sonra gerek duyulmamış
bütün araçlara maşallah antalyalı arkadaşlara tekrardan ayaklarına sağlık geldikleri için.
güzel bir akşamdı.
24-03-2013, 15:49
ysf20
Alıntı:
AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı
Noslu olan deneyelim denmiş sonra fr la denendikten sonra gerek duyulmamış
gündüzki denemelerde sıkıntısız çalışıyordu akşam son bir denemede daha yaptık siz gelmeden önce arıza yaptı yapmasa idi çok güzel denemeler olacaktı :icon_tup:
24-03-2013, 15:55
sadikbeyazit
Alıntı:
AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı
stok üstüne egsoz filtre demek daha dogru olur kendiliginden sökülmüyor a yazilim gitti orjinal transforma dönelim olmuyor :)
Antalya ya da bekleriz
Deneme yapılmadan önce sıkıntım olduğunu söylemiştim öylesine deniyelim ne olacak dediniz bende kırmadım denedim şimdi böyle oldu haklısın kardeşim denememem gerekiyordu sizi kırmadım denedim benim suçum bu tşk.....
24-03-2013, 15:59
sadikbeyazit
Yazılımı sps ile stok moda geçirmiştim dün denedim sps sıkıntı olmuş mod yapamadım revo istanbula gelmesi gerektiğini söyledi yani uçan kaçan bişi yok kardeşim....
24-03-2013, 16:02
Jem89
Ayağınıza sağlık arkadaşlar.. Güzel bir akşam oldu. :)
24-03-2013, 16:31
Sheyhzade
Yahu tartışmaya laf atmaya carta curta gerek yok. Biz buyrun gelin dedik, geldiler, gelmeden denerim sıkıntı olmaz dedim, denedim geçildim onda da sıkıntı yok. maksat araçlarımızı denemekti. teşekkürler herkese.
benim specleri yazayım bu arada;
0.5 bar, green filtre o kadar. normalde araba soğukken denemem gerekiyordu balatam ısınınca kaçırıyordu fakat polisler falan filan derken haddinden fazla ısındı araba ama sağlık olsun laf ağızdan çıkmıştı bi kere yağ emen salyangozla denedim ki sözümün arkasında durdum denedim. herkesin emeğine sağlık arkadaşlar.
24-03-2013, 16:42
SDR_07
Ben burda mudale edeyim konuya beni tanıyan arkadaşlarım gerek yok tartışmaya gerginliğe denemeye gidiyoruz dedik gittik denedik geldik saolsunlar muhabbeti hoş insanlar kırıcı olmaya gerek yok ne dediyseler o dur konu bu şekilde uzamasın
24-03-2013, 16:55
Harunde
antalyalı pololarımız maşallah çok iyiler... ayaklarına sağlık daha rahat bir zamanda daha iyi şartlarda ağırlamak isterdik... tanıştık konuştuk gazladık keyfimizi aldık...
24-03-2013, 17:24
MrtYILDIZ
masallah araclara zewkli denemeler olmus
24-03-2013, 18:30
tstdrvr
bütün araçların maşallahı var, keşke bende memleketimde sizinle olabilseydim :(
24-03-2013, 18:32
umitgt
Maşallah ayaklarınıza sağlık , DBS polo adama GRİ gti aldırır :)
24-03-2013, 18:55
güneşbalkan
DBS Polo kaç hp bu speclerde ? Maşallah araçlara hepsi birbirinden zıpkın
24-03-2013, 19:03
AEAlmas
Alıntı:
sadikbeyazit Nickli Üyeden Alıntı
Deneme yapılmadan önce sıkıntım olduğunu söylemiştim öylesine deniyelim ne olacak dediniz bende kırmadım denedim şimdi böyle oldu haklısın kardeşim denememem gerekiyordu sizi kırmadım denedim benim suçum bu tşk.....
Yoo yanlış anlama ben sizin spec durumunu duzelttim araba o halde böyle gitmiş iyi gitmiş
24-03-2013, 20:05
BARR
Ecufast & GTI tayfası döktürmüş :)
24-03-2013, 20:07
ErT_ThM
masallah deneyen araclaraaa ...
24-03-2013, 20:09
src106
maşallah araclara :)
24-03-2013, 20:41
tuncayakyz
Alıntı:
Sheyhzade Nickli Üyeden Alıntı
Yahu tartışmaya laf atmaya carta curta gerek yok. Biz buyrun gelin dedik, geldiler, gelmeden denerim sıkıntı olmaz dedim, denedim geçildim onda da sıkıntı yok. maksat araçlarımızı denemekti. teşekkürler herkese.
benim specleri yazayım bu arada;
0.5 bar, green filtre o kadar. normalde araba soğukken denemem gerekiyordu balatam ısınınca kaçırıyordu fakat polisler falan filan derken haddinden fazla ısındı araba ama sağlık olsun laf ağızdan çıkmıştı bi kere yağ emen salyangozla denedim ki sözümün arkasında durdum denedim. herkesin emeğine sağlık arkadaşlar.
kafaya hiç takma onurum bizim araçlar fabrikasyon 0.7 barda motor ve yürüyen sıkıntısız olduğu sürece 147kw güç üretiyor.Senin dediğin gibi kaçıran balata 0.5 barda yürümen ve yağ veren salyangoz bunlar gücü çok düşüren etkenler..Önce balatayı bronz yaparsın sonra turboya güzel bir revizyon sonrada basıncı 0.95 gibi yaptımı hiç korkma farkı hem sen hemde başkaları görecektir.Fakat wideband mutlaka olsun buna dikkat et onurum...
24-03-2013, 22:20
Sheyhzade
Alıntı:
tuncayakyz Nickli Üyeden Alıntı
kafaya hiç takma onurum bizim araçlar fabrikasyon 0.7 barda motor ve yürüyen sıkıntısız olduğu sürece 147kw güç üretiyor.Senin dediğin gibi kaçıran balata 0.5 barda yürümen ve yağ veren salyangoz bunlar gücü çok düşüren etkenler..Önce balatayı bronz yaparsın sonra turboya güzel bir revizyon sonrada basıncı 0.95 gibi yaptımı hiç korkma farkı hem sen hemde başkaları görecektir.Fakat wideband mutlaka olsun buna dikkat et onurum...
ben kafaya takmıyorum abi zaten, denerim dedim denedim sıkıntı yok bütün arkadaşlarda bende çıkan dumanı gördü zaten sıkıntılı olduğu belliydi ama hep dediğim gibi laf ağızdan çıkmıştı bi kere, maşallah dedim bitti sıkıntı yok yani bu işin bahanesi de olmaz, olmamalı da zaten. kimse kimseyi zorla yürütmedi sonuçta, yavaş yavaş herşeyi düzelticem inşallah ilk aşırı besleme acemiliğinden turboya zarar vermişim o kadarı da olsun artık parası neyse verir yaptırırız. egt ve wideband aldım abi zaten bugün.