https://www.youtube.com/watch?v=t7iA...e_gdata_player
dun aksamki denememi neco kardesime tesekkur ederim 2871 li golfe bukadar tutunmak bnm icin kafi golf ciddi yuruyo maasallah kardesime o spool sesi nedir oyle yaa:)
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=t7iA...e_gdata_player
dun aksamki denememi neco kardesime tesekkur ederim 2871 li golfe bukadar tutunmak bnm icin kafi golf ciddi yuruyo maasallah kardesime o spool sesi nedir oyle yaa:)
Konusmalari kes :)
maşallah maşalah :D konusmalarda guzel :d
18+ maşşalah
Golfte biraz yolculuk yaptim kulak diye bir sey kalmadi :D.MasAllah..
maşallah valla dün akşam golf bittim bende yanlız devran artık yazılım artı basınç istiyorummmmmmmm
dun nasıl yakaladım ama sızı :D
maşşallah araçlara.
her iki aracada masallah devran helal olsun qecilipte boyle videosunu koyan nadir insanlardansin kazasiz belasiz ins.
maşallah 2 araçada..
Guzel deneme olmus.masallah ..
tespit nokta :)
benim gecme gecilme derdim yok arabasi guclu olan yuruyecek tabi e gaz bastigin ADAM da ADAM sa isterse bana 20 boy yapsin helal olsun kardesim derim tebrik ederim keske herkes boyle olsa
2 aracada kocaman maaşallah....
Mecit abi en sonunda arabanı bir rollde gördük, devamını bekleriz ;)
Maşallah araçlara :)
güzel deneme olmuş basarılar golf sağlammıs
kanka o kadar cok video atmışsınki hepsini izledim.toplu olarak sadece bu konuya maşallah yazayım :)
Golf durdu durdu şaha kaltı sonra :D iki aracada maşallah
maşallah devolation night olmuş :D arkadaşta çok harbi konuşmuş :D:D
Masallah deneyen araclara gti da kac kisi vardi denemelerde zira mecit denemelere 3 kisiden az cikmaz prensip meselesi:):)
maşallah ikisine de sesler güzel çıkmışi :)
ulan koptumya iki aracada maşallah :)
maşallah her iki aracada
ikiser kisi ciktik arkadaslar
maşşallah 2 aracda fenalardaaa
maşallah devran abi her iki aracada
devran golf bır alt vıtestemı bastı hemen degıstırdı basar basmaz
Öncelikle Devran kardeşime teşekkür ederim. Hırsız keyifli bir gece oldu. Böyle arkadaşlara can kurban önemli olan geçmek geçilmek değil keyif almaktır. Devranla bütün gece muhabbet ettik araçlarımızdaki bütün listeyi gizlisiz saklısız konuştuk, ayrıca çok yakın arkadaşım Sadettin inde eski mahallesinden arkadaşı çıktı, oda ayrıca bir samimiyete getirdi bizi.
Devranın aracı gerçektende güzel gidiyor. Araçlarda ikişer kişiydik, kilo muhabbeti yapmıycam herkez zaten dört kapı Golf gtı ile tek kapı astra gsı ın kilosunu billiyordur. Bu videoda 2. vitesten bastık, bir iki videomuz daha vardı müsait olduğunda onuda yükler devran kardeşim. Yorumlar için ayrıca teşekkür ederim.
Bir istisna yaptik bu sefer tesisatla beraber 2 kişiydik ben ve sado 200+ kg :D
Bilirsin beni kendi halimizde çıkarız.
Abarma sende Mehmet kardeşim kendi halimizdeyiz işte.
sesler oldukça tatminkar :)
Maşallah araçlara çok güzel deneme olmuş.
iki araca da maşaallah setup larının çok iyi arabaları ikiside ,mecit senide ayrıca tebrik ederim araban herzaman sağlıklı hep aynı,raşit in de emeğine sağlık,çok güzel .
Adamsın Mecit Abi :D
Maşallah devo,hergün biriyle sıkıyon :D
Kendine bi bölüm açtır tüm videolara ordan ulaşalım:hahaha:
güzel deneme olmuş. iki aracada tebrikler.