bile bile lades oldu ama stı ın sahıbı cok samımı arkadaşımız geçme geçilme derdimiz yok tamemen keyfi yaptık:) ılk rollıngı stı aldı alalı sıftahı benle yaptı:D gideri sesi mukemmel maşallah nazar değmesin.bayadır yarışmıyordum ozlemişim.
yorumlara dikkat edelim rica ediyorum
clıo: kapak emme kelebek port polish egzos fıltre yazılım 185 hp 216nm tekim
subaru: egzos prodrıve yazılım evc (kapalıydı) stock turbo vs gerisi. 2 kişi
yol çok kalabalıktı 60lara dusup 1 defa basabıldık.
Videoyu kız arkadaşım çekti.. İlk rollinge gidişi acemi çekmiş biraz.. Kamerayı dik tutmuş :) Sesler çok güzeldi de pek yetişemedik.. 140 a sabitledim 5 litre mis ahaha :D
24-03-2013, 23:02
Patisever
bravo bks'ye clio'cuyuz :)
24-03-2013, 23:05
Ufuk
3 aracada maşallah :) Clio güzel gitmiş.Stı'da gayet iyiymiş.İbizaya laf yok :)
24-03-2013, 23:07
tstdrvr
öncelikle ikisine de maşallah diyelim ama RS'e ayrı bi maşallah diyelim cidden, sti'ın daha acemisiyiz ama evc sadece birinci de kapalıydı diğerlerinde açıktı. açık kapalı nerdeyse aynı yürüdü gibi geldi bende anlamadım ama çözecez yakında inşallah :D
dipnot: küfür için özür dilerim herkesten mümkünse keselim onu kamer :D :D
24-03-2013, 23:08
tstdrvr
doğuş seninkine ayrı bir maşallah diyelim onun yeri bambaşka :)
24-03-2013, 23:10
ErT_ThM
clio rs atarlı masallah iki aracada.....
24-03-2013, 23:10
KMR2-GT
Alıntı:
tstdrvr Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle ikisine de maşallah diyelim ama RS'e ayrı bi maşallah diyelim cidden, sti'ın daha acemisiyiz ama evc sadece birinci de kapalıydı diğerlerinde açıktı. açık kapalı nerdeyse aynı yürüdü gibi geldi bende anlamadım ama çözecez yakında inşallah :D
dipnot: küfür için özür dilerim herkesten mümkünse keselim onu kamer :D :D
evc sapıttı dıye komple kapalı saydım onu ben ya biptir et:)
24-03-2013, 23:16
tstdrvr
valla hacı bugün söylediğimi tekrar söylüyorum satma sen bunu vazgeç :D
24-03-2013, 23:16
Alperen-B
maşallah araçlara
24-03-2013, 23:24
ümitech
maşallah ikinizede ayagınıza saglık, kamer bna göre aracın çok çok iyi yürümüş buda aracının ne kadar saglıklı bi RS oldugunu gösterir...sti sahibi arkadasıda tebrik ediorum ilk videoda evc nin kapalı diğer videolarda açık oldugunu belirtmiş açık yüreklilikle...
tekerinize taş değmesin..
24-03-2013, 23:26
tstdrvr
Alıntı:
UMTT Nickli Üyeden Alıntı
maşallah ikinizede ayagınıza saglık, kamer bna göre aracın çok çok iyi yürümüş buda aracının ne kadar saglıklı bi RS oldugunu gösterir...sti sahibi arkadasıda tebrik ediorum ilk videoda evc nin kapalı diğer videolarda açık oldugunu belirtmiş açık yüreklilikle...
teşekkürler güzel dilekleriniz için :)
24-03-2013, 23:42
F4R
helal kamer, bi sti'a, hele hele prodrive olan bi sti'a bu kadar dayanıyorsan hakkaten rs tam formunda. şanzıman çok iyi olmuş, bide baya alışmışsın vitesler felan çok iyi. maşşallah abi ne diyim.
bu arada 3 de 80 de bastığınız videoda çok alt devirde basmışsın. zaten vvti devreye girince gelmeye başlamış rs. 90-100 aralığında bassaydın o kadar geri kalmazdın sanırım.
25-03-2013, 00:01
mehmetelt
maaşallah rs e. sti ile yürümüş resmen
25-03-2013, 01:06
devilboy
olum beni bırakıp gittiniz lan valla ayıp size tunca 50den 25 e düştüm haberin olsun :D
maşallah allah kaza bela vermesin hiçbirinize
25-03-2013, 03:10
redzone
RS e masallah baya baya yurumus sti tebrikler
25-03-2013, 06:36
taytay
maşallah araçlara rs iyi tutunmuş :)
Tunca hayırlı olsun STİ :)
25-03-2013, 09:04
mechanic
maşallah.
sezon açıldı mı ne?:D
25-03-2013, 09:09
Harunde
rs'e kocaman maşallah. güzel gidiyor.
tunca sahalara çıkmışssın artık allah kaza bela vermesin. ses muazzam...
25-03-2013, 09:12
tyMu
oo gençler hava güzel olunca sezonu açmışlar :D
maşallah :)
25-03-2013, 09:25
Cliosportve
Kamerden beklenen hareketler
25-03-2013, 09:37
__FrK__
maşallah araçlarınıza Kamer' in RS in zaten maşallahı var sonuç gerçekten normal. lütfen yanlış anlamayın EVC kapalı stı belki 270 hp dir ancak 4x4 ve yolcu ile birlikte aralarındaki ortalama 500 kg farkı unutmayalım :) Tunca bir kontrol ettir evc yi A ya da B modunda 1.4 cont. olması lazım oralarda bir yerde :)
25-03-2013, 11:20
KMR2-GT
herkese teşekkür ettim:)
Alıntı:
UMTT Nickli Üyeden Alıntı
eyvallah umıdım saol.baya keyıflı oldu:)
Alıntı:
F4R Nickli Üyeden Alıntı
helal kamer, bi sti'a, hele hele prodrive olan bi sti'a bu kadar dayanıyorsan hakkaten rs tam formunda. şanzıman çok iyi olmuş, bide baya alışmışsın vitesler felan çok iyi. maşşallah abi ne diyim.
bu arada 3 de 80 de bastığınız videoda çok alt devirde basmışsın. zaten vvti devreye girince gelmeye başlamış rs. 90-100 aralığında bassaydın o kadar geri kalmazdın sanırım.
saolasın:)) ya trafık felakettı otoabdan tunca bıraz panık yaptı alıskın degıl, ben alıskınım 30lara bıle düşerim gerekırse ama tuncayı yavaşlatamadım:D
Alıntı:
__FrK__ Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araçlarınıza Kamer' in RS in zaten maşallahı var sonuç gerçekten normal. lütfen yanlış anlamayın EVC kapalı stı belki 270 hp dir ancak 4x4 ve yolcu ile birlikte aralarındaki ortalama 500 kg farkı unutmayalım :) Tunca bir kontrol ettir evc yi A ya da B modunda 1.4 cont. olması lazım oralarda bir yerde :)
saolasın kardeşim:)
evc yı ılk denemede kapattı dıgerlerınde actı aslında ama duzensız basınc bastı 1.5 1.7 fln gormus bı ara gıdıp gelmıs.ama 270ten fazladır bence orj 265 zaten egzos ve softta olsa yazılım 290a yakındır diye düşünüyorum:) napalım 185hplık clıonun ciğeri bu kadar:D
25-03-2013, 14:48
williamss
Hohoho maşallah her iki aracada soyledigim gibi satma sen bu araci :)) bak pişman olmassin ;)
güzel yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkürler :)
Alıntı:
devilboy Nickli Üyeden Alıntı
olum beni bırakıp gittiniz lan valla ayıp size tunca 50den 25 e düştüm haberin olsun :D
maşallah allah kaza bela vermesin hiçbirinize
Bahri sen çalışıyodun bakındım bakındım göremedim valla seni, gel al bu RS'i bak kaçırma pişman olursun ;)
Alıntı:
taytay Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araçlara rs iyi tutunmuş :)
Tunca hayırlı olsun STİ :)
Tayfun çok sağolasın RS'ler hep başıma bela ya vti'dan soğutmuştun beni sen :D
Alıntı:
Harunde Nickli Üyeden Alıntı
rs'e kocaman maşallah. güzel gidiyor.
tunca sahalara çıkmışssın artık allah kaza bela vermesin. ses muazzam...
Harun sağolasın sizi de gördük sahalarda valla oralarda şenlenmiş Antalyalı arkadaşların sayesinde keşke bizde olabilseydik :(
Alıntı:
aynen katılıyorum Faruk hocam ilaveten ilk denemede EVC'nin kapalı olduğundan kesin eminim. Aynı şekilde diğerlerinde açık olduğundan da eminim çünkü basınçlardan da kontrol ettim bi ara 1.7-1.8'e çıktı indi hiç öyle yapmıyodu o basınçları ilk defa gördüm. Sonuç olarak EVC'nin kendim gazladığım zamanlarda etkisini çok feci şekilde hissediyodum ama denemelerde nasıl böyle oldu anlamadım :D
25-03-2013, 16:59
__FrK__
Tunca arabanın boost gostergesıne, ayarına, westgate, evc ve selenoidine baktır en son yaptığınız elektriksel bağlantıları kontrol ettir kontrolsuz yuksek basınç motoru yada turboyu kırabilir.
25-03-2013, 17:39
tstdrvr
Alıntı:
Tunca arabanın boost gostergesıne, ayarına, westgate, evc ve selenoidine baktır en son yaptığınız elektriksel bağlantıları kontrol ettir kontrolsuz yuksek basınç motoru yada turboyu kırabilir.
tamamdır Faruk hocam, zaten ilk defa öyle yüksek basınç gördüm daha önce hiç yapmadı. aldığımızdan bu yana elektriksel hiç bişeyine de dokunmadık ama ilk fırsatta test edip baktıralım dediğiniz gibi :icon_tup:
25-03-2013, 17:55
devilboy
yoook tunca ne alacam az kaldı rs in içinden geçmeye :D
25-03-2013, 18:18
EVOTME
maşallah her ikisinede :D:D
25-03-2013, 18:27
KMR2-GT
Saolun arkadaslar:) yay lazm aslında yuksek hizda biraz tikaniyor sanki yuksek diye
Alıntı:
La olm seni hayattan sogutmak farz oldu :D ilk benle denicen:D
25-03-2013, 19:16
tstdrvr
Alıntı:
hahah tamam hadi bakalım bekliyoruz :D
Alıntı:
EVOTME Nickli Üyeden Alıntı
maşallah her ikisinede :D:D
sağol Mustafa abi senin evo IX'a da maşallah :D
25-03-2013, 23:07
slowmotion
2 aracada maşallah, dün izledim bugün yorum yapayim. bence sonuç normal gençler, ama kamer boşa sevinme 1 yazılıma bakar sti :D
26-03-2013, 08:02
Erdem K.
Tunca Bey keyifli denemeler olmuş :) , hem sti'ı hem de rs'i gönülden tebrik ederim. Kazasız, belasız nice güzel denemelere ...
26-03-2013, 08:24
tstdrvr
Alıntı:
slowmotion Nickli Üyeden Alıntı
2 aracada maşallah, dün izledim bugün yorum yapayim. bence sonuç normal gençler, ama kamer boşa sevinme 1 yazılıma bakar sti :D
bi rövanş yapıcaz zaten teke tek, gece yarısı yollarda araba yokken 250'ye kadar :eek:
Alıntı:
Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı
Tunca Bey keyifli denemeler olmuş :) , hem sti'ı hem de rs'i gönülden tebrik ederim. Kazasız, belasız nice güzel denemelere ...
sağolun Erdem hocam bi ara istişare yapalım yine arayı uzatmayalım :D
26-03-2013, 08:37
KMR2-GT
Alıntı:
slowmotion Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
tstdrvr Nickli Üyeden Alıntı
bi rövanş yapıcaz zaten teke tek, gece yarısı yollarda araba yokken 250'ye kadar :eek:
Görende Ben geçtim sanacak yorumlara gel :D
26-03-2013, 09:26
tstdrvr
Alıntı:
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı
Görende Ben geçtim sanacak yorumlara gel :D
goca sti'a kafa tuttun daha ne yapacan ahaha :D :D
26-03-2013, 10:00
205-01
Kamer hızını alamadııı , artıkk roling videolarıı patlarr ADANA da :icon_tup:
26-03-2013, 10:17
tstdrvr
güzel oldu ama ya ne zamandır roll yapamıyordum :) hatta 2 sene typer kullanıp 1 kere bile roll yapmadan satan benden başka adam yoktur heralde :hahaha:
26-03-2013, 11:03
3rk4n
Masallah araclara. Yol biraz tenha olsa cok daha güzel olacakmis.