Opc sahibi Ali kardeşim ile yeni oyuncağını deneyelim dedik.Gerçi pek deneme gibi olmadı:)
Bmw de yazılım ve egzost var,bizim fındıkta Yazılım var sadece.HD seyredin.
Polonun devri 50 km
Polo Gti Revo & Bmw Z4 Yazılım Egzost 2 | Facebook
Bmw devri
Printable View
Opc sahibi Ali kardeşim ile yeni oyuncağını deneyelim dedik.Gerçi pek deneme gibi olmadı:)
Bmw de yazılım ve egzost var,bizim fındıkta Yazılım var sadece.HD seyredin.
Polonun devri 50 km
Polo Gti Revo & Bmw Z4 Yazılım Egzost 2 | Facebook
Bmw devri
Abi maşallahta araçlara biraz hızlansan artık diyorum :)
z4 3.5 tt mi ?
araçlara maaşallah z4 uçtu gitti.
z4 fenaymış maşallah :)
Youtube linki var mı acaba ? Facebook um yok :(
araç 3.5 bide yazılımlı, takriben 400hp ye yakındır. bariz benzin israfı olmuş gti ile.
ülke boyu fark olmuş :) sonuç normal gerçi.. iki aracada maşallah..
380 hp'lik cosworth - polo GTi videosuna bir örnek teşkil edebilir bu video...
bayağı gitti herif bu iyiydi.
1400 cc + 1400 cc + 700 cc hacim farkına gel 2.5 kat :D
bmw z4 ne öle ok gibi fırladı ya la :D
maşallah deneyen araçlara
maşallah Gti ve Z4 e z4 380 hp civarlarında sanırım. İlk başta polo iyi tutunsada hp avantajını gostermiş.
Deneme olacağı birgün ararsanz bende gelebilirim Aykut S3 ile :) Polo ile arasndaki farkıda merak ediyorum görmüş olurum. Hem çay sözüm vardı onu yerine getirmiş olurum.:icon_tup:
maşallah Gti ve Z4 e z4 380 hp civarlarında sanırım. İlk başta polo iyi tutunsada hp avantajını gostermiş.
Deneme olacağı birgün ararsanz bende gelebilirim Aykut S3 ile Polo ile arasndaki farkıda merak ediyorum görmüş olurum. Hem çay sözüm vardı onu yerine getirmiş olurum.
Araçlara maşallah :) z4 le tekrar deneyeceginiz zaman haber verirseniz sevinirim :) s3 le de deneyebilriim.
Benzin israfı olmuşş :D
Bu araç hamman egzozlu olan değil mi orhunun aracı?
helal olsunn walla bıle bıle lades..
maşallah araçlara:)
Çay içeriz tabiki,tl verirsen,deneme olacağı gün,olacak ise eğer çünki biz ölesine gazladık,planlı programlı değildi yani,haber veririz sanada.
Dediğim gibi denemek için çıkmadık zaten çıkılmıştı gazladık:)Yada gazladı:D
Evet Hamman var araç sahibinin adını bilmiyorum,herhalde Alinin yiğeni bahsettiniz kişi.
Ladeslik bir durum yok arkadaşım,oynaştık diyelim sadece:)
Bence gayet iyi tutunmuş GTI
Std olarak 3.0 çift turbo 306 hp lik 400 Nm gücünde harika bi motora sahip Z4 ki
Bahsi geçen Z4 te bu gücün üstüne yazılım ve egzoz var sadece soft yazılımla 50-60 hp güç alınabiliyor..
Neyse ayağınıza sağlık..
Bu fındık gti ların 330ci lara kafa tutmasına şahit olduktan sonra bu video yu seyredince içim soğudu biraz :D
Ben bile dibine kadar atmosferikciyim ama salyangoz başka boyutlara taşıyor olayı.
Araçlara maşallah
aykut abi bmw 3,5 ve yazılım eksoz olduguna eminsin dimi?
z4 ipini koparmış iyi gidiyo maşallh ): gti nin sahibini tebrik etmek lazım .. ):
Stage 2 stok 3,5 ile 180-190 a kadar başa çıkabilir devir avantajına göre 1 boy önede çıkabilirsin ama 200 den sonra yine bariz geçeçektir. Yazılımlı ile tek vites bile tutunman mümkün değil!! Ayrıca geçildiğin bir videoyu koymanı taktir ediyorum.
Sonuç normal z4 ok gibi firladı.İki aracada maşallah..
z4 ayrilda gel :)
Ben stock bir z4 dün bukadar ayrıla ayrıla gideceğini sanmıyorum.Hamman egzost var araçta ve yazılım var,yanlız geçen gün yazılım güncellendi,dahada iyi olmuş söylendiğine göre:)
Pek birşey anlamadım Murat yazından.Yazılımlı ile tek vites tutunamazsın demişsin,üsttede stage 2 stock ile 190 kadar gidersin demişsin:)
Zaten onun devrinde bastımızda bir vites anca tutundum:))
Hiç polo gti ile denemedim net bişeyy diyemem ama daha önce yazılım downpipe lı sciroccom vardı şuan z4 35 im var bana z4 sadece egsozlu imiş gibi geldi ama tabiki yanılıyorda olabilirim.
yazılımlı 3,5'a ufak bir kafa çıkarma veya tutunman mümkün değil demek istedim, kornaya basma şekli veya 3,5 geç gaza oturmasından olsa gerek ilk baştaki tutunman.stoc olsaydı kafa çıkarır 180-190 a kadar farkı korurdun.bence,benim tecrübem kadarıyla yorumladım....
güzel deneme olmuş ama söyliim ya o araba 3.5 değil 2litre ya da yazılım yok. Yazılımsız 2 litre turbo Z4ler S2000 lerin 2-3 boy arkasında yürüyorken yazılımlı 3.5 polonun yanında gidecek belli bir süre mantıklı gelmiyor.
Benim ona 1-2 vites tutunduğum videoda 50 de benim devrimde basıyoruz,z4 2. vites devirsiz kalıyor.Onun devrinde bastığımızda zaten tutunamıyorum ki.:)
Hamman egzost olduğunu kesin,Ali yazılımlı dedi bende yazılımlı yazdım.Yukarıdada yazdığım gibi onun devrinde yanında gitme durumu yok zaten.
Sitede var ise yazılımsız egzostsuz bir Z4 denemek isterim.
Bu arac hamman egzozlu evet ama cok soft bi yazilimi vardi zamaninda bende denedim ordan biliyorum, benim aracim 335 beygir civariydi o tarihte eger z4 de acik vi yazilim olsaydi kesin gecerdi..., muhtemelen sadece egzoz icin yapildi 315 beygir civarlarindadir diye dusunuyorum, sizde o sekilde denemissiniZdir...
Orjinali 306 hp olan bir araca,egzost ve soft da olsa yazılım ile 9 hp mi kazandırılmış yani:)
Gti , 50 -150 km arası zaten çok iyi giden bir araç, Z4 370 380 hp civarndada olsa, gti devrinde basıldıgından 1-2 vites tutunmuş, yuksek suratlerde aradaki fark zaten aşıkar.
Z4 yazılımsız olsa yazılımlı gti ı 180 km den önce geçemez. Geçtıkten sonrada aradaki fark 10 sec içinde okadar açılmaz.
Maşallah Gti ve Z4 e.