-
DAHA yeni jantlarıyla focus :D MOMO X43
-
resımlerı 640*480 yukledım ama burda küçülünca kotu cekılen resımler dahada kotu cıktı :D
-
camlarada koyu siyah film çekersen daha uyumlu olacaktır
-
İiiiki o diğer tencere gibi olan jantı almadın :D bunlar çok yakışmış maşallah :)
-
Alıntı:
CeSaNCeEm Nickli Üyeden Alıntı
İiiiki o diğer tencere gibi olan jantı almadın :D bunlar çok yakışmış maşallah :)
valla bır kısı daha soledı tencere gıbı jantı ne yapcan dıe :D bunlar hoşuma gıttı ama temız kalması cok zor temızlemek uzun suruyo :D camlardada baya koyu flim var ama ışıktan yada foto makınasının kotuuunden bellı olmamış :D
-
öne makyajlı kasa tamponu al.. SVT tarzında ön ızgara bul.. Ön farları makyajlı olanlarından bulup içini karart... bunlar daha güzel işlemler olucaktır ;)
-
-
makyajlı kasa tanponu bakıyorum zaten onu alıp cıtaları ıptal edıp plakalık yerınide doldurcam farlarında orjınal ıcı sıyah zemınlı olanları var st farı olarak gecıyor ucuzda takıma 220 ytl bırsey ama tanpon bulana kadar öne sadece far karatma yapcam bulamassam dusunucem baska bırseyler
-
Alıntı:
endergti Nickli Üyeden Alıntı
sanırım bunlar da 18 inç
yok ender bıktım artık 18 den cok zor takmammm :D bunlar 17 inç 18 inc jantı 1 sene kullandım 4 tane lastık yardım yep yenı lstıkler duruyor depoda yarık sekılde masa olmayı beklıyorlar :D
-
guzl olmuş mustafa daha ıyı basıcakan bı alıye ugra:P ındırsın
-
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
guzl olmuş mustafa daha ıyı basıcakan bı alıye ugra:P ındırsın
alisiz basmamı olur bız lakap bile taktık ALİBAH yay :D:D:D:D:D:D ama camurlukları actırcam daha ondan sonra basılcak surtcek cunku birde arabada hıc esneme payı kalmıcak basıp basmama arasız kararsızım yanı:confused:
-
puahahhaahha adam ama mılımetrık basıyor yalan yok sankım coılover:)
-
ALİOVER :D bakcaz artık bı actıralım camurlukları
-
Kırmızı haricinde bide şerit çekilse güzel olur bence,böle lastikle birleşik duruo sanki:)
-
eski jantların sadece kocaman durması çok güzeldi fakat krom olması bozuyodu arabayı..bu arabayı daha sadece ve çekici kılmış..hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle :)
-
Alıntı:
Şahan Nickli Üyeden Alıntı
eski jantların sadece kocaman durması çok güzeldi fakat krom olması bozuyodu arabayı..bu arabayı daha sadece ve çekici kılmış..hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle :)
saol şahan tesekkurler ama jantlar krom deıldı hyper silver dı :D
bu arada ben MUSTY :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
-
Alıntı:
ALM Nickli Üyeden Alıntı
saol şahan tesekkurler ama jantlar krom deıldı hyper silver dı :D
bu arada ben MUSTY :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
hımmm aklımda krom kalmış demekki :) olsun krom gibi gözükmesi kötüydü o zaman :) hayırlı uğurlu olsun tekrardan..
-
Hayırlısı olsun.
Ah bi de siyah jantlar fotolarda güzel görünse cok daha iyi olacak :)
Benim de derdim bu, canlı canlı felaket duruyorlar ama fotolarda sönük kalıyorlar.
-
Alıntı:
focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı
yok ender bıktım artık 18 den cok zor takmammm :D bunlar 17 inç 18 inc jantı 1 sene kullandım 4 tane lastık yardım yep yenı lstıkler duruyor depoda yarık sekılde masa olmayı beklıyorlar :D
bu yarık lastikleri tamir ediyorlar.. hatta gözümün önünde tamir etti lastikçi.. 5 bilemedin 10 sene evveldi benden başka kimse yapamaz diyodu ama şimdiye yayılmıştır onun aleti edavatı yöntemi ... tamir edip törpülüyor falan izi kaybediyordu ve bu tamir ettiğim yerden bidaha yarılması imkansız diyordu... bi araştır derim yazık etme lastiklere
-
çok güzel olmuş kazasız belasız:)
-
Alıntı:
AYKIRISER Nickli Üyeden Alıntı
bu yarık lastikleri tamir ediyorlar.. hatta gözümün önünde tamir etti lastikçi.. 5 bilemedin 10 sene evveldi benden başka kimse yapamaz diyodu ama şimdiye yayılmıştır onun aleti edavatı yöntemi ... tamir edip törpülüyor falan izi kaybediyordu ve bu tamir ettiğim yerden bidaha yarılması imkansız diyordu... bi araştır derim yazık etme lastiklere
valla lastikler 35 yanak olunca yanaktan yarılınca yanaada yama olmayınca olmuyor lastıkler :D yoksa bende jant lastık satış danışmanlıı yapıyorum olsa ilk ben yaptırırdım :D
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlısı olsun.
Ah bi de siyah jantlar fotolarda güzel görünse cok daha iyi olacak :)
Benim de derdim bu, canlı canlı felaket duruyorlar ama fotolarda sönük kalıyorlar.
evet cok katılıyorum sıyah jantın görsellii cok guzel ama bakımı temızlıkte bı o kadar zor
-
Alıntı:
valla lastikler 35 yanak olunca yanaktan yarılınca yanaada yama olmayınca olmuyor lastıkler :D yoksa bende jant lastık satış danışmanlıı yapıyorum olsa ilk ben yaptırırdım :D
valla kardeşim sanayide adam hariç herşey yapıyorlar.. gerçi 10 sene önceki esnaf yok artık yenisini satmak iiçin ölmüş diyorlar o da ayrı mesele.. benim gördüğüm lastik 35 yanak değildi ama yanaktan büyük bi yarığı vardı adam tamir etti ... benim gördüğüm bu kardeş... haydi hayırlı satışlar :)
-
hayırlı olsun çok yakışmış..
-
Alıntı:
AYKIRISER Nickli Üyeden Alıntı
valla kardeşim sanayide adam hariç herşey yapıyorlar.. gerçi 10 sene önceki esnaf yok artık yenisini satmak iiçin ölmüş diyorlar o da ayrı mesele.. benim gördüğüm lastik 35 yanak değildi ama yanaktan büyük bi yarığı vardı adam tamir etti ... benim gördüğüm bu kardeş... haydi hayırlı satışlar :)
eyv saol :D
-
bence çamurlukları açtırma kaba geliyo açılınca focus kibar araba çünkü... çok yakışmış.. benimde favorilerimdeki 3 jant dan 1 ri buydu
-
gsell olmus mustafa gsell hıc ındrme sen o arabayı konfrun gder nese kazasız belasız ...
-
Maşallah çok şık olmuş kazasız belasız :) Arkadaşların dediği gibi makyajlı kasa tanponu filan ekleyince çok daha süper olur hayırlı olsun :)
-
Alıntı:
buyyak Nickli Üyeden Alıntı
gsell olmus mustafa gsell hıc ındrme sen o arabayı konfrun gder nese kazasız belasız ...
eyv kardeşim valla benımde cok gözüme batmıyor ama basarsamda guzel olcak bakalım artık düşüncez bırsey size yetişmek için ugrasıyoruz :D:D
ender jant konusundada yardımcı olurum alıcaksan
-
maşallah güzel olmuşlar güle güle kullan :)
aynı jantları arkadasım hondada kullanıyor. kenarları kırmızı boguyordu yeşil yaptık daha hoş durdu yenı fotosu suan yok eskı atayım bıtane yenısınıde cekıp koyarım :) rengı degıstırmek ıstersen fikir olmuş olur.
-
kenarları yeşile boyanmış şekli :)
-
güzel olmuş gercekten kalıperlerde yeşil güzel göstermiş bi arkadaş zamanla attıhını solemıstı boyanın olursa atarsa yeşil yaparım bende saol resım ıcın ;)
-
Alıntı:
güzel olmuş gercekten kalıperlerde yeşil güzel göstermiş bi arkadaş zamanla attıhını solemıstı boyanın olursa atarsa yeşil yaparım bende saol resım ıcın ;)
rica ederım :)
boya attığını görmedim o konuda probelem yok :) honda aşırı basık cukurlarda lastıgı bıle yarmadan jantı yamultuyordu duzelttırınce bu şekle geldi :)
-
başka bı konuda bı arkadas attıhını sölemıstı bende atmıycahını soledım ama atmıyuormus demkkı :D
-
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
puahahhaahha adam ama mılımetrık basıyor yalan yok sankım coılover:)
bu ali yay mı kesiyo :) bu arada maşallah güzel olmuş jant. tampon altı difüzör olarak ne düşünüyorsun bilmiyorm ama bir arkadaşım yaptı çok kötü oldu bence. Stoplarıda boyamanı tavsiye etmem. Ledli takmayacaksan orjinali kalsın. RS Tampon servise fiyat sor eğer cebinde fazlalık varsa düşün derim :D Ama fiber yaptırma. Karartılmış farlar ilede harika olur :)
-
saol kardeşim resımde koycaktım ama nette sorun var hata verıo koyarım difrizör resımlerını gayet güzel oluyor. rs tanponu zaten yok ama getirirlerse sadece ön tanpon boyasız 2000 ytl :D:D:D baya sacma bı fiyat yani resım koyucam net sorunu kalkınca fikir olsun sizdende
-
höh 2000 ytl miş. X5 tamponu okadar pahalı değildir bence :D
-
RS tamponu uymaz. Rs çamurlukları daha geniş.
eski jantlarından çok daha guzel durmuş.
bence aracı alçaltmamalısın. arka süspansiyonun geometrisi kötü etkileniyor. zaten karışık bir sistem yeterince.
-
bende alcatmak ıstemıyorum ama göruntu basılınca daha güzel olucak ama camurluk acmak basmak etmek ne kdar saglıklı onuda biliyorum bakıcam artık bı konusayım servisten arkadaşlarla sonra karar vericem
-
Yaa kusura bakma ama fotograflar cok kotu be:D Jantlar hos olmus gibi duruyor.