*****, yeni askerlik dönemi yaklaştı. Bu dönemde gidecek ola askerlerden biriside benim.
Merak ediyorum da, forumdan var mı aynı dönemde askerlik yapacağım arkadaşlarım?
Printable View
*****, yeni askerlik dönemi yaklaştı. Bu dönemde gidecek ola askerlerden biriside benim.
Merak ediyorum da, forumdan var mı aynı dönemde askerlik yapacağım arkadaşlarım?
349 lar olarak 351 Leri bekliyoruz :)
Ben de ağustos'da gitmeyi düşünüyorum nasip olursa
[QUOTE=::ZaFeR::;6746984]Ben de ağustos'da gitmeyi düşünüyorum nasip olursa[/
+1
Bitmezzzzzz.... 331.kd
Çerkezköy'e gelen olursa 4*4 gözle beklerim :)
Bugün sınava girdim artık resmen askerim. Kısa dönem mi Astegmen mi olacağımı 10 nisanda öğrenicem :)
bitmezzzzzzzzzzzz vallaa :)
ben de gidiyorum bu dönemde
Hayırlı tezkereler.
Benim kütüğe kayıtlı olduğum yer Kasım gönderiyor. Ama ben orda daha erken gitme seçeneklerini işaretledim. ( Mayıs ve Ağustos )
Sizce erken gitme şansım nedir ? :)
bir bitmezde benden 347 kd :)
bi bitmezde bende olsun 343 :) şaka bi yana hayırlısı ile gider gelirsiniz inşallah kardeşim
349 olarak samsuna gelen olursa forumdan yardımcı olurum
Bitermiiiii 347 olarak yazayım
eren samsunda neredesın bende 347 samsunda yaptım askerlıgımı.
Birsey sormak istiyorum bende abilerim yardımcı olursanız cok sevinirim..
04.01.1994 dogumluyum hiç tecil felan ettirmedim.kağıt felan da gelmedi herhangibir adresime..
Ben şuan asker kaçağımıyım muayene mi yani benim durumum ne :) ogrenci degilm hazırlandm bu sene sınavım iyi gecti..kısmetse bu sene bi okula kaydımı yaptıracagım.bu konu hakkında bilmem gereken yapmam gereken ne var su asamada ?
Bu dönemde gidecek arkadaşlar, mümkünse paylaşabilirlerse nereye düştüklerini, sevinirim =) Belki aynı yere düşeriz, kim bilir =)
Uzun olmasin diye son gün girdim genelde ilk gün girenleri aldiklarini solediler ama be kadar dogru tartisilir :)
ben de dün sınava girdim şimdi heyecanla nereye düşeceğimi bekliyorum
bende bu dönemde gidiyorum ayın 10'unu bekliyoruz merakla
inş. kıbrıs'a düşen olmaz arkadaşlar , 349 olarak dört gözle bekliyorum sizi :) ALLAH sabır versin , biter bitmez diye bişey yok ama hayatınızda unutamıycağınız bi 5 ay olabilir :)
Benimde bu ara tam belli olucak :(
sonuçları nerden öğrencez bilen biri link koyabilir mi?
tamamiyle hurafenin kralı şu cümle :D (tüm soruları salla/tüm soruları yapda dahil buna)
ordunun ihtiyacı varsa seni aradan çekip alıyo psikolok inş.müh gibi 1-2 bölüm hiç sekmez mesela asteklik konusunda :D
örnek verecek olursam gecen sene aralıkta gittim 8 kısa donemdik ustada
1kimya müh+abd yüksek / 1haritamüh / 1elektrik-elektronik müh /1mekatronikmüh+yükseklisans+ingiltere /1lojistik / 1siyaset/ 1a.ö / digerini unutum :D
düşünürsek kafadaki 5i banko astek duruyo ama işte biraz sans biraz ihtiyaç durumu :D
ayrıca dogrumu bilmiyorm ama bu donemden sonra sınav olayı kalkıyomu öle bişey duydumda doğrumudur bilen varmı
Bu gece saat 00:00'da sonuçlar açıklanıyor.
Sonuçları öğrenmek isteyenler; 349'uncu Dönem Yükseköğretim Kurumu Mezunlarının Sınıflandırma Sonuçları
Beyler Kısa dönem piyade er olarak
Acemilik Manisa
Uzman Kıbrıs
çıktı yanıma gelen kim var? :D
acemilik 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı manisa
usta istanbul
Uzun dönem gidecekler nereye düştüğünü e-devlet in hangi askerlik sorgulamasından bakacak acaba ? Bazı sorgulamalar için elektronik şifre istiyor çözemedim :):)
mayıs sonu mezun oluyorum.kısa dönem yapacagım hemen askerlik şubesine başvursam mezun olur olmaz ne zaman askere alırlar beni ?
Buğra sana neresi çıktı ?
kısa dönem jandarma
acemilik kastamonu
usta ankara/beytepe
torun iki gün sonra bot bağlıyor demek...349 kd. malatya şafak: 42
malatyaya düşen olursa yardımcı olmaya çalışırım gerçi askerliği ankarada yedim ama:D
Bende jandarma olarak acemılgımı kastamonu golkoy de yaptım, 347. dönemdım. Çok güzel biryer gercekten acemılık ıcın guzel bıryere dustun hayırlısı olsun. Sadece kalabalıktan dolayı kantın de ve telefonda fazlaca sıra bekleyeceksın.
Hayırlısı olsun , kıbrıs ıcın dedıklerımı unutma :D konusmustuk umarım ıyı bıryerıne dusersın. Ama tahmınım guzel bıyerıne dusecegın. Tadını cıkar :D