Uzun zamandır emek harcadığımız bir proje idi.Birçok kişinin emeği çok oldu.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Olumlu ve olumsuz eleştiriler illaki gelecektir.Lütfen eleştirinizi yaparken yıkıcı değil yapıcı şekilde yapmanızı rica ediyorum.Çünkü herkesin arabasında emek harcandığı gibi benim aracımda da nacizade emek harcanmıştır.Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
aboo 271 hp ise korkunc gider o baskan maasallah bi denk gelip tanisamadik merak ediyorm arabani allah utandirmasin dostum
04-04-2013, 16:04
tuncayakyz
evet devrancım güzel bir güç aldık gayet agresif oldu inşallah tanışırız beklerim kardeşim Allah razı olsun sağol devranım...
04-04-2013, 16:14
imparatoR
hay maşşallah ....ALLAH sıkıntısız gazlamayı nasip etsin..
04-04-2013, 16:24
tuncayakyz
Alıntı:
54th540 Nickli Üyeden Alıntı
hay maşşallah ....ALLAH sıkıntısız gazlamayı nasip etsin..
tşk ederim hakanım...
04-04-2013, 16:44
halilcan9455
Maşallah abi 220T lerin efendisisin.
04-04-2013, 16:46
tuncayakyz
Alıntı:
halilcan9455 Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun sağol kardeşim.
04-04-2013, 17:25
dilbata
abi izmitte arkadaşım var onunla görüştüm murat anlattı bana gerçekten tebrik ederim.bende rover alacaktım teg almadan önce hastayım aslında bu arabalara yaa...
04-04-2013, 17:28
tuncayakyz
murat evet sen nerden tanıyosun muratı?
04-04-2013, 21:08
NOK
oooo tunci kanka neler görüyorum thy kalkış yapio acaba ali abi 1.4 görünce iyi korkup kaçmadı
04-04-2013, 21:21
orcunnn
maşallah güzel emekler güzel güç allah nazardan saklasın
04-04-2013, 21:21
MaXiGörKy
Alıntı:
NOK Nickli Üyeden Alıntı
oooo tunci kanka neler görüyorum thy kalkış yapio acaba ali abi 1.4 görünce iyi korkup kaçmadı
O ani gormen lazimdi knk:D
04-04-2013, 21:32
220T
Severiz Tomcat'ı,maşallah.
04-04-2013, 21:36
inventor
tuncay maşallah allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin çok emeğin var bu araçta
04-04-2013, 21:43
ardacngns
Masallah guzel sonuc tuncay abi sorunsuz bol gazlamalar roll videoları beklıyoruz senden :)
04-04-2013, 21:59
Cihad Güney
Hayirli olsun, sıkı set-up. MSD benden di :-).
04-04-2013, 22:25
Murat
Yonetim ne orjn beyinmi?
04-04-2013, 22:27
omer_yildir
Maşallah çok güzel olmuş.
04-04-2013, 22:30
MaXiGörKy
Alıntı:
Murat Nickli Üyeden Alıntı
Yonetim ne orjn beyinmi?
Evet oem ecu..
04-04-2013, 22:54
Schumi
Yazılım kimin ellerinden çıktı OEM ECU üstüne ?
04-04-2013, 22:55
MaXiGörKy
Ben yaptim yazilimi
04-04-2013, 23:16
tuncayakyz
Alıntı:
halilcan9455 Nickli Üyeden Alıntı
tşk ederim halil sağol..
Alıntı:
dilbata Nickli Üyeden Alıntı
abi izmitte arkadaşım var onunla görüştüm murat anlattı bana gerçekten tebrik ederim.bende rover alacaktım teg almadan önce hastayım aslında bu arabalara yaa...
tşk ederim kanka..
Alıntı:
NOK Nickli Üyeden Alıntı
aynen kanka çok tırstı :)
Alıntı:
orcunnn Nickli Üyeden Alıntı
maşallah güzel emekler güzel güç allah nazardan saklasın
cümlemizinkini tşk ederim..
Alıntı:
220T Nickli Üyeden Alıntı
Severiz Tomcat'ı,maşallah.
sağol kardeşim...
Alıntı:
inventor Nickli Üyeden Alıntı
tuncay maşallah allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin çok emeğin var bu araçta
çok uğraştım evet eğer uğraştığım araç bir honda olsaydı şimdi akıllara zarar bir makina olurdu buna adım gibi eminim ama rover dan hiç vazgeçmedim hiç usanmadım hiç bıkmadım bu kasayı sevdim çünkü...
Alıntı:
ardacngns Nickli Üyeden Alıntı
Masallah guzel sonuc tuncay abi sorunsuz bol gazlamalar roll videoları beklıyoruz senden :)
ardacım çok tşk ederim eksik olma inş diyelim tabiki roller başlayacak artık...
Alıntı:
Cihad Güney Nickli Üyeden Alıntı
Hayirli olsun, sıkı set-up. MSD benden di :-).
cihadım sen bir hızır gibi yetiştin hakkını ödeyemem asla...
Alıntı:
Yonetim ne orjn beyinmi?
evet murat oem ecu..
Alıntı:
omer_yildir Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel olmuş.
tşk ederim elimizden gelen bu şimdilik....
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Yazılım kimin ellerinden çıktı OEM ECU üstüne ?
arkadaşım desem arkadaştan öte kardeşim desem kardeşten öte ne desem bilemiyorum yeri geldi saatlerce araştırma yaptı yeri geldi günlerce haritamı okuyup araştırdı çok sabırlı çok dikkatli ve çok bilgili bir insan sevgili kardeşim "maxigorky" görkemin sihirli parmaklarından çıktı bu yazılım kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır hakkını asla ödeyemem sağolsun varolsun...Bu başarı şuanda oem ecu ile sadece Türkiye'de bir ilk değil, yanılmıyorsam uluslararası da bir ilk olma başarısıdır.Çünkü araştırmalarıma göre İngilizler üst güçler için ya ms2/3 yada dta s40/s60 standalone kullanmayı tercih ediyorlar.özellikle dta yı çok tercih ediyorlar...
04-04-2013, 23:20
Schumi
Evet başarılı bir sonuç elde edilmiş tebrik ederim. Büyük enjektör ile haritanın altları çok uğraştırmıştır. Elinize sağlık güzel sonuç.
04-04-2013, 23:23
tuncayakyz
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Evet başarılı bir sonuç elde edilmiş tebrik ederim. Büyük enjektör ile haritanın altları çok uğraştırmıştır. Elinize sağlık güzel sonuç.
evt aynen tşk ederim...
04-04-2013, 23:29
MaXiGörKy
Sagolasin tuncay abi kalpler karsilikli:)
@Schumi
Tesekkur ederim. Zevk alarak yaptigim bir arabadir benim icin. 550cc ler biraz mesaii yaptirdi:)
04-04-2013, 23:29
Murat
maşşallah...
04-04-2013, 23:32
Hikmet Gönül
Guzel Izmit'imizin guzel insani,guzel araci..
ikiside sabirli,ve sonuc; basari...
kardesim Allah daim etsin..nazarlardan saklasin..daha da iyi olacak raat ol sen...
gorkem daha ne. diyim; cok iyisin kanka...
04-04-2013, 23:38
tuncayakyz
Alıntı:
Hikmet Gönül Nickli Üyeden Alıntı
kardesim Allah daim etsin..nazarlardan saklasin..daha da iyi olacak raat ol sen...
bir başka gerçek üstü kardeşimde hikmetimdir onun sadece kalbi yeter başka hiçbir şeye gerek yok:icon_tup:
04-04-2013, 23:39
tuncayakyz
Alıntı:
maşşallah...
eksik olma muratım...
04-04-2013, 23:41
MaXiGörKy
Alıntı:
Hikmet Gönül Nickli Üyeden Alıntı
Cok tesekkur ederim knkcm, İnsallah dahada guzel olacak
04-04-2013, 23:49
R21TURBO 41
Maşallah Tuncay çok iyi olmuş. Uğraştığına değdi , emeklerinin karşılığını almak kadar güzel bir şey yok.
Tekrardan kocaman Maşallah
04-04-2013, 23:52
devolation
tuncay baskan video istiyoruz :) gorki kardes benim haritayada biseyler yapilabilirmi oem ecu ya
05-04-2013, 00:00
tuncayakyz
Alıntı:
devolation Nickli Üyeden Alıntı
tuncay baskan video istiyoruz :) gorki kardes benim haritayada biseyler yapilabilirmi oem ecu ya
Video olacak devran merak etme :) ben senin ecu yu bilmiyorum ama eğer yazılabilir bir eprom ise görkem hakkından gelir adın gibi emin olabilirsin...:icon_tup:
05-04-2013, 00:02
tuncayakyz
Alıntı:
R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Tuncay çok iyi olmuş. Uğraştığına değdi , emeklerinin karşılığını almak kadar güzel bir şey yok.
Tekrardan kocaman Maşallah
teşekkür ederim abi...
05-04-2013, 00:10
chiefkadir
Maşallah Tuncay çok iyi olmuş canafar :)
Devrandan uzak dur tuzağana düşürür:D
05-04-2013, 01:00
akın
çok güzel bir güç çıkartmışsınız. Bir şey merak ettim, oem ecu ile bu basıncı basmak için herhangi bir yanıltma yapıldı sanırım. Emin değilim ama 1.1 bar civarına kadar okuyordu diye biliyordum. Yanlış olabilir tabi.
05-04-2013, 07:10
tuncayakyz
Alıntı:
akın Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel bir güç çıkartmışsınız. Bir şey merak ettim, oem ecu ile bu basıncı basmak için herhangi bir yanıltma yapıldı sanırım. Emin değilim ama 1.1 bar civarına kadar okuyordu diye biliyordum. Yanlış olabilir tabi.
normalde oem ecu 1 barda boost cut a giriyor.bu araçlarda böyle maxifcd hızır gibi yetişti burdan hakan abiye bu vesile ile tekrar teşekkür ediyorum. :) Zamanında oem ecu ile bu araba yürümez kırarsın diyen arkadaşlarımız oldu o zamanlar araç 0.9 barlarda seyrediyodu.Bırakın kırmayı yürümemeyi şuan 1.4 bar da bile çok rahat...
05-04-2013, 08:57
tuncayakyz
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Tuncay çok iyi olmuş canafar :)
Devrandan uzak dur tuzağana düşürür:D
aynen kadir devran çok sinsi uzak durmak lazım... :D