Ferrari F50 Showdown - YouTube
İyi seyirler. :)
Printable View
Ferrari F50 Showdown - YouTube
İyi seyirler. :)
ben gta oynarken arayıp bulamıyodum olaylara bak :D
çok güzeller :(
Sanırım 5-10 yıl sonra E30 yerine F50 yle yanlayacaklar sokaklarda :)
ip bağlama olayı nedir ya boş boş işler
ben İtalya'dayken iş yaptığımız firma sahibi evine davet etmişti, ev aynen böyle bir köy evi formatındaydı ama garajında ferrari doluydu :) garip adamlar, hele o ip olayı kopardı beni...
bu aralar moda oldu böle egzotik arabaları ciftlikte inşaatta çamurda dağda bayırda videosunu çekmek.ama güzel araba.
arabadan dünyada sayılı adet kalmış, içine ettiler canım arabanın ya :)
F50 olsa beni vursalar o çakıllı taştan geçmem ada gibi asfalt dökerim o araba hatrına
F50, F50 olalı böyle eziyet görmedi!
ben günlük kullandığım arabamla girmiyorum o tarz yollara :)
binmeyi bilmeyene bisiklet bile fazla...
@00:33 yatmış arabanın içine :D
Top gear dan alinti "Do you remember when a Rolls Royce Phantom did massive ballerina-esque skids in someone's garden? Or the Ferrari Enzo that thought it was a rally car? Well the guys behind those jaw-dropping videos are back, and being just as outrageous."
Sanirim ayni adamlar :D
benim F50im olacak ve böyle sürecem onu he :) yemin ediyorum garajdan çıkartmam
Boyle adamlara niye araba verirlerki :(
almanya'da bir tane varmış fiyatı da 555bin euro:) adamlar acımamış ama içim parçalandı izlerken
normalde ferrari, bentley her türlü kullanılır tabi ama sınırlı sayıda üretilen araçların bende saklanması taraftarıyım. yoksa bi ff ve turbo s ile hafif off road bile yapılır bence :) neticede bu işler eğlence anlayışı ve para ile orantılı :D
son harekete hiç gerek yoktu cidden, içim kıpır kıpır oldu :D
araçlar mükemmel ama neden bu eziyet yaparlar ki bu arabalara moda oldu son zamanlarda bu tarz videolar.
mezara bizle gelmiyceğine göre her türlü gazlanır beni eğlendiricekse :) sayılı olsa ne olur ..
adam lambosunu wrc gibi kullanıyor ferrariyi kullansa ne olur ..
http://www.youtube.com/watch?v=GuIe3TZzFZk
youtube yorumu :)
Better than 70% of the people who buys these just to sit in a parking lot and rev the fuck out of them, in my opinion
bu ne mal bi video yaa kim niye çeker böyle bi video
güzelim arabnın düştüğü duruma bak
gerizekalı kelimesi az kalır
ipin kopmasını diledimde. Olmayınca olmuyo...
tanrılar çıldırmış olmalı II :)
çeneler yoruldu baya :)
para-çokomel, istediğini yapar
lamboya cok icim acimadi ama f50 be kardesim napiyosun sen f50 bu boru mu ?
malının kölesi değil :)
bi bitmediler yaa bu wrc özentileri :D
458'le FF'le 360'la 430'la yap da iki senede topu topu 350 tane üretilen bir araçla :(
senaristi sevmeklazım