-
Lau cupranın kardeşi :) gsxr 600
-
şu makinayı kenara çekeydin de arkadaki canavarı izleyeydik :D:D
-
Motorun verdiği zevki hiçbişe vermiyor maşallah çok güzel motor
-
amin bir türlü ailemi ikna edemiyorum şu motora ben ikna etsemde çevredekiler bozuyolar :( maşallah abi allah tekerini düz bastırsın kazasız belasız güzel tercih olmuş :)
-
sağolun arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun :) cebiniz para dolsun :)
-
Yıllardır istediğim ama bi şekilde uzak durduğum şeytan oyuncağı :) hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin
-
Kazasız belasız Osman abi.
-
maşallah motor çok güzel rengi zaten tartışılmaz...yaza yada kışa bende almak istiyorum
-
Yaz geliyor Motor motor diye içim içimi yiyor resmen. Darısı başıma diyelim :(
maşallah kazasız belasız..
-
ana bizim semt yköy sahil :D güzel hızlı ve yakışıklı motor güle güle gazla abi :)
-
masallah bende 750 lıgı vardı golfe bıde suzıkıye 50 tl yakıt alıyordum golf ne zaman koydugumu unuttururken suzıkı aksamı zor cıkarıyordu :)
-
Maşallah herzaman içimde olan ama hiçbir zaman gerçekleşemeyecek olan bir hayal :)
-
Hayırlı olsun abi her koldan takılıyorsun MaşAllah :)
-
nan beyınsız osman sat sunuu dedımıde unutma :D
-
Osmanim cok guzel motorun var allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin.cupra ile videolarin cok var motorlada roll videolarini bekliyoruz.hatta cbr600rr ile ilk videolu rolu yapmaya hazirim kardesim.:) akrepte cok sik duruyor gozumden kacmadi degil haniiii
-
-
sağolun arkadaşlar dediğim gibi darısı olmayanların başına emrah sağol dostum istediğin zaman rolling yaparız motorda akrep olmazsa olmaz gsr dede akrep vardı bunuda akrapoviç aldım başka egsoz tanımam :)
-
Maşşallah çok güzel ikisinde.Allah kazadan beladan korusun.
-
-
olay budur muhteşem maşallah
-