Aradım ama bulamadım videoyu ülkemizde araç kameralarının yaygınlaşması iyi olacak gibi.
gasp - YouTube
Printable View
Aradım ama bulamadım videoyu ülkemizde araç kameralarının yaygınlaşması iyi olacak gibi.
gasp - YouTube
dun aksam baska bır sıtede verıldı vıdeo yalnız vıdeoyu ceken aractanta tahrık var gıbı sıenacı hatalı ama cekım yapan arac ak kasık degıl dıye dusunuyorum
Gaspi bende cozemedim ama bu tip serserilikler yapmak istiyorsan aracta sabit kalmayip ineceksin...
Trafikte tedbirli davranmak en iyisi,insanlarin gelecekten umutlari kalmamis..Kimden ne cikacagi hic belli olmuyor.
tahrik ne alaka?ses yok bişey yok videoda...
Ne kadar tahrik olsada delikanlımı bunlar adam yanlız diye 3 kişi saldırmaya kalkıyor makina çıksa geriye nasıl biniceğini şaşırır bunlar Allah uzak tutsun bu işlerden.
O nasıl bir çıkıstır ya:beuj: Wrc de sanmış kendisini :D
kayıt yapan aracı başka forumdan tanıyorum, yavaşlama işine ileride ışıklar var eninde sonunda yanıma geleceklerdi dedi, savcılığa suç duyurusunda bulundu, arabadan inen elemanın babası gelip konuşmuş şikayetini geri almadı, mahkemede tekrar özür dileyince şikayetini geri aldı.
mor giymeyeni dövüyolar....
tarih bence yok. ama eğer yavaşlayıp ne biçim yola çıkıyorsun öyle yola mı çıkılır demek tahrikse sizce o zaman birşey diyemem. bir gün sağ tarahtan biri girer size de o zaman bakalım ne diyeceksiniz.
Vay anasını burası bildiğin bizim Kayseri Meydan...
Yaptığı saçma salak hareketten dolayı mı özür dilemiş yoksa yola dana gibi çıkıp hayatını tehlikeye attığından mı?
İnsanların hatasını söylemek belirtmek tahrik değildir, hata yaptığını kabul edip özür dilendiğinde de beyni olan hiç kimse üstelemez diye düşünüyorum. Bir çok kötü kullanan bir şey bilmeyen insan hatasını kabullenmediği için gelişemiyor bence.
Sivas caddesi köprüaltından çıkıp meydanda orduevinin önünde adamlar şekil yapmış. Vay anasını...
tahrik, hatalı çıkış yaptığını belirtmek mi burda :? kazaya sebebiyet eşkiyaların yaptığı. kaç kişi hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam ederdi aynı durumla karşılaşsa ? araç sahibini tanıyorum kapıları kilitlemiş hiç bulaşmak da istememiş 3 kişi olunca da napacağını şaşırmış biraz.
bence en güzelini yapmış kapılar açık olsa iş büyür, adamlar belli yollunda zaten böyle hayvanlar çok trafikte. trafikte kimse ile dalaşmayın gerçekten karşınıza kimin çıkacağı hiç belli olmaz.kendinize yazık edersiniz bir hiç uğruna.
dengesiz tipler. silah falan taşısalardı daha kötü şeyler olabilirdi tabi. kapılar kitleniyor ama camlar kurşunu geçiriyor
hiç bulaşmamak lazım .Hiç gerek yok. Trafikte çok fazla denk geliyo böyleleri araba kullanmak büyük keyif benim için . Keyfimi kaçırmalarına izin vermiyorum. Çok fazla takılmamak lazım
herkez tahrik var demişte. adam napcaktı başka yoluna devammı edecekti hiç bişi olmamış gibi. adamlar katil gibi yola çıkmışlar.
Kimseye bulaşmayacaksın, dışarıda bir tomar akli dengesi bozuk veya kafası bulanık ve cebinde ne olduğu belli olmayan adam var.
Bende bunun gibi birşeye denk geldım otobanda 120-130la gıderken ustume kırmaya sıkıştırmaya başladı sonra normal bir insan bunu yapmaz dedım bulaşmadım gıttım bu kameralar çok ıyı olmuş eşkıyalar azalır bıraz en azından
Çok ağır küfür ettim... Buraya yazmayım ban yerim.
babası bile belli olmayan bu heriflere her zaman uzak olmak lazım,özellikle genç arkadaşlar aman dikkat her köşe başında bir polat alemdar bekliyor!
Bana bunun bi benzerini filistn caddesinde yaptılar e46 varken.. Ankaranın en elit caddesi sözde manavın kamyonetine yol vermedim diye şöför küfür etti ben de karşılık verdim.. bütün çalışanlar saldırdı arabayı tekmelediler vs.. Kapıyı açmaya çalışınca da kapıya bastırıp inmemizi engellediler :) ben de ileri geri yaparak ezmeye çalıştım anca öyle dağıldılar.. Kapının parasını alalım diye polise gittik mecbur aldık da parayı ama hala içimdedir nefret ediyorum valla bu ülkede yaşamaktan.. Bireysel silahlanmaya evet valla bi sınav yapsınlar ite köpeğe de ruhsat vermesinler nası savunucaksın kendini yoksa..
izleyince bile gerildim, inip 3 ünüde bayıltmak lazım başka türlü adam olmazlar.
Kamera bulunan araç haklı olarak protesto etmiş. Keşke herkes duyarlı olsa tepki gösterse de böyle magandalarda yaptıklarının doğru olmadığına kanaat getirseler. Ücra bi köşe de değil kayserinin meydanında yol kesiyorlar dağ başı hesabı, vahşi doğa kanunlarıyla yaşamaya kalkıyorlar resmen kimin gücü kime yeterse, tepkisizlik yüzünden bu kadar moda oldu 'Eşkiyalık'
böyle izlerken dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyoruz ama trafiğe çıkınca yapılan hatalardan dolayı sakin olamıyoruz
Biber gazını çıkartıp basacan suratlarına.
Onlar solucan gibi kıvranırkensen de basıp gideceksin.
yarım saat sonra anca dünyayı net görmeye başlarlar.
Kesici veya patlayıcı silah sakat. Sen levye çıkartırsın adam kasap bıçağı çıkarıtır.
Sen bıçak çıkarıtırsın adam silah çıkartır. sen silah çıkarıtsın arkadan ailen çoluğun çocuğun vardır sıkamazsın.
Bu şerefsiz çıkarıt sıkar.
Manyağın manyağı var. Onun için ya gaz ya da basıp gideceksin hiç durmayacaksın.
Özür diledikleri için geri almanız hata olmuş düşüncesindeyim , sonuçta iyi bir ders lazım , Allah korusun bugun birşey olmadı ama yarın daha kötü şeyler olmaz anlamına gelmiyor , bu memlekette adam bakıyor ses yok devam , daha fazla yapıyor yine ses yok devam birisi çıkıyor sert cevap veriyor , hemen geri vites abicim dayıcım , sonra aradan zaman geçer yine devam atlamaya zıplamaya , o yüzden iyi bir ders şart...... ders diyorumda millet alışmış kaytarıp ,derslerden kaçmaya iyisimi güzel bir ceza şart diyelim...
Gerekli yorumu videonun sıtesıne yaptım burda yapsam ban yerim
efendilik her zaman iyidir.bu itler yüzünden ülkeyi yasanmayacak hale getirdiler.
Bunlarin hepsi.niye.mor giymis?
ite uyan it olur YİĞİDE uyan yiğit olur.. bunlar biraz 3 e 1 olunca it olmuş gibi:)
Bundan 3 sene önce bakırköy incirli caddesinde adam sırf kornaya bastığı için adam aracından indi bişey yokmuş gibi adamın kapısını açtı bacağına sıktı kapısını kapadı aracına gitti bindi ve birşey yokmuş gibi bastı gitti kimseye bulaşmamak en iyisi eyvallah demek en sağlıklısı
o arabada tek olsaydı inmezdi.