Yeni video çekmişler
Georgia, Tbilisi. Erik Davidovich & Giorgi Tevzadze | Facebook
Printable View
Yeni video çekmişler
Georgia, Tbilisi. Erik Davidovich & Giorgi Tevzadze | Facebook
Lanet olasıca sokak yarışçıları..
Dayılar bir harika :D
özgur akrabalık varmıı :D
Hastayım bu heriflere :)
Hemşeri sayılırız neticede :D
Adamlarda araba fiyatları yerle bir olunca böyle şeyler normal. Aynı fiyatlara yakın olsun burada millet sokağa çıkamaz can tehlikesinden. :D
Bi Ankaralılardan bide Gürcülerden BMW alınmaz.. :)
adamların profılınde gezındım bıraz en dandık arabalıı m5 ler :D genel olarak hemen hemen hepsı s600 e bınıyor :D
Dayılarda her yol var drift roll trafik :D
kırık la bunlar :D
benim diyene gider demiş adamlar insan değil bunlar ya
adamlarda benzin ucuz araba ucuz daha ne olsun :) hafta sonu bi sıkıntı çıkmazsa batumdayım :) canlı canlı görürüz inş :D
gerildim valla :)
Cok keyif alarak izledim adamlar eglenmeyi biliyor
sürükleyici bir video yapmışlar. başlarda sıkıcı ve sıradan geldi ama sonradan 20dk seyrettirdi. :D
Gecen Yaz Tifliden Batuma gidcegim taksicinin biriyle tanıstım ucağa yetişmem lazım neyse birini tavsiye etti . bi tane eski kasa 5,20 ile bir yolculuğumuz oldu hiç akjlımdan çıkmıyor o zamanlar ..
Birde gürcüstanda sağlam araba görmeniz çok zor trafık çok hızlı ve akıcı şehir içinde özellikler taksilerin tamponları yok diyebılirim yani..
:)
haberlere çıkmışlar :D
Kırıklar :D
bu da bir başka videoları
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
baş roldekilerin facebook adresleri :D
Giorgi Tevzadze : http://www.facebook.com/giorgi.tevzadze.71
Эрик Давидович : Ğ*рик Давидович | Facebook
Geçenlerde,ATV ana haber de gösterdi bunları."Gürcistan'ın başı,bu aralar bu gençlerle belada,tek istekleri Hollywood'un kendilerini keşfetmesi." dedi.:)
Dünya umurlarında değil adamların kendi başlarını bari yeseler. :D
1 di ikimi oldular... :D
bu sefer patlayanlar olmuş adamlar patlıyorlar gülerek arabadan iniyorlar vay akümülatör :D
Kırmızı m5 daha piakopat çıktı. Ölmek isitiyorlar belli.
bizim gurculer neymis be valla adamlarda sikinti yok patliyo yine devam ordaki akrabalarimi bulmam lazim belki bi m5 de bize duser:)
smorta.ru daki baş eleman rusyadan ziyarete gürcistana gelmiş, video konusu o. smotranında çok güzel videoları vardır, tavsiye ederim..
?????? ???? ????? / ????? / smotra.ru
çok iyi yaaaaaa
trafikteki kimsenin reaksiyon vermemesi cok ilginc korna bile duymadim nerdeyse.
spartacusu bekler gibi bekledim cola cips kapıp izlicem :D
Arabalar 1000 TL, benzin bedavadan biraz pahalı :D
Burda öyle olsa E5 drift pistine döner :)
Video güzel müzik seçimleri filan.
e60 ları e36 ları kakmışlar dağa taşa :D Herşey tamam da w140 dan ne istediniz.
Yinede güzel film tadında, devamını bekliyoruz.
Bunları Antalya'da ağırlamak isterim :)
İyi kullanıyorlar :) Hele o kırmızılı yokmu
ya var ya anne gürcü baba abhaz benim, dayım sayılır yani bunlar ama akıl işi değil bildiğin kelle koltukta yaşıyor herifler ya. Umarım izleyip de bizim trafikte uygulamaya çalışanlar olmaz.
abi adamlarda benzin fiyatı sudan daha ucuz olunca ister istemez dipleye dipleye gidiyolar :D
trafiktekilerde acayip olağanmış gibi bizde olsa kesin birisi kaçayım derken girmişti onlardan birine
Müzikler çok iyi, video çok iyi.
Merak ettiğim şu, bu ilk tamam da önümzdeki 1 ay içinde kaç kez paylaşılır burda :)
Fena video yapmışlar bu sefer :)
Bu yaz batuma gectim artvinden arabayla gecmez olaydim boyle araba kullanma sekli yok
iyi gazlıyorlar be :)