Yeni gördüm burayı kusuruma bakmayın, önceki sayfada zikredilen TF arayan arkadaş benim :D Şu sıralar parayı başka bir yere değerlendirdiğimiz için araç bakamıyorum, zaten piyasada satılık TF yok, dolayısıyla biraz zamana bıraktım. Ama sorarsanız aklımda, gönlümde hala MG'lerde. :)
Darkmoon abi herşeyi özetlemiş bana bişey kalmamış, ancak şu var: TR'de yedek parçası, anlayan ustasını bulmak zor ama imkansız değil.
Hızlı ve Öfkeli Tokyo'dan sonra bütün arkadan iterler değerlendi, bilhassa japon araçları bundan nasibini aldı; buna MX'lerde dahil. MG'nin parçası, ustası bi en azından bi Mazda kadar olsaydı, şu anda şu araçlar 24-28 bandında (hatta fazlası) oynardı. Bence bu aracın bir veya tık üstü, Honda S2000'dir. Bu paraya şu anda cabrio+arkadan itiş+airbag kombinasyonu yok.
Bence bu aracın en kötü yanı yürüyenindeki, hydra körükleridir. Bunlar bozulduysa tamiri oluyor ancak kısa vadede. Uzun vadede kesinlikle değiştirilmek istiyor.
MG'ler hakkında daha detaylı bilgiyi MG kullanıcıları+fanları tarafından kurulan
şu Facebook grubunda bulabilirsiniz, gerçekten sıkıntıları hakkında iyi yardımlaşıyorlar.
Benim illa ki TF istememin sebebi, yüzünün daha yeni olması ve eski modeldeki sorunların giderilmiş olmasıdır. Her ne kadar millet bu sevdadan vazgeç, ustası, servisi, parçası yok Ankara sanayi yatan MG F'ler le dolu desede zehri aldıysanız dönüşü zor. :)
Malatya'da bir tane TF bulmuştum satılık, onun üstünde de 5 tane haciz vardı; şimdi bakındım ama linkini bulamadım.
Ha bu arada bir tanede makyajlı bal köpüğü var otomatik vites, TR'de otomatik MG ondan başka da bilmiyorum.