http://www.youtube.com/watch?v=cPIZBNTbaBQ
Tekirdağa giderken yolda denk geldiğim , s2000 li arkadaşla araçları denedik.
Seviyeli yorumlar için teşekkurler.
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=cPIZBNTbaBQ
Tekirdağa giderken yolda denk geldiğim , s2000 li arkadaşla araçları denedik.
Seviyeli yorumlar için teşekkurler.
Masallah. Izlemesi cok keyifli.
çok keyifli olmuş. s3 sessiz ve derinden :)
Teşekkurler yol boştu, bende çok keyif aldım. Eğlenceli ,risksiz bir roll oldu.
Bnm Aracmn egsozu stock olsada sesi bana fazla geliyordu.
S2000 sesi yanında vızıltısı bile duyulmuyor:) Sanırım s2000 inde komple düz boru headers vs.. mevcut
Çok yüksek desibelde mukemmel bir sesi vardı..
maşallah araçlara s2k nın denk gelmesi güzel olmuş tekirdağ yoluda müsait :)
Güzel bir gezinti videosu desek yeridir sanırım sen onu oda seni arasıra sollamış ama gördüğüm kadarı ile s3 üç korna işine girse çok rahat ayıracak...İki aracada maşallah diyelim...
Ses harika be.. İnanılmaz keyiflidir o sesle gazlamak
S3 gerçekten çok güzel bir araç. maaşallah diyelim
s3 güzel üzmüş
İyi geldi gece gece :)
Teşekkurler, evet çok güzel denk geldik :icon_tup:keşke herzaman denk gelsede eğlensek.
Video nun önceside vardı. 3 korna yapsamda karşımdaki arkadaşı birturlu ikna edemedim yada anlamadı. Beni solladığı anlar genelde gazı bırakıp gelmesini beklediğim sıralar :D
[
Eksikolma teşekkür ederim. :)
Umduğumdan daha kolay oldu Utku :)
:)
Videonun sonundaki müzik s2000e hüzünlü bir veda niteliğinde..
Maaşallah baya zevkliymiş abi. Oksijen sensörünü temizledinmi bu arada ?
Öyle oldu :), tan-rüyalarm olmasa.
Teşekkur ederim Selçuk saol. Yeni bakımdan çıktığı için oksijen sensru temizlenmsti zaten. Ben yağlı kn filtre kullandgm için maf ile karıştırdm . ;)
Yakıttan oldukça memnunum duman vs de olmadgı ıcin , maf temizliği yapmayı dusunmuyrm.
Ne yalan söyliyim s2000 nin sesini hic beğenmedim. Bi tuhaflik var sesinde.
S3 e Maşallah. Eğr stok değilse rahat gecer zaten feh li bi s2000 ni.
allah razı olsun 3. dk da kamerayı düzeltmişsin başım ağrıdı yemin ederim :D:D:D
maşallah :D
3.18 de kalbım gıttı bı an diyebilirim motora dalmıstım :S
İnan bende videoya dalmıştım. 3:18 de fena ikildim motora çarptın sandım o anda. Alllah kaza bela vermesin.
zevklı bı yolculuk olmus :)
s2000 de varex var sanırım sonlara dogru sesı kesılmıs :)
Maşallal iki aracada :)
s2000 e varex takmayı yasaklasınlar bu kadar berbat bi ses olamaz.
tsportum varken bende denk geldiklerimle yürüyordum böyle özlediğim keyfi aynen yaşadım maşallah her2 aracada kazasız belasız yola devam ;)
zevkli bir yolculuk olmus.her 2 araca da masallah.bu yollara haziran sonu ile dikkat edin.çünkü gurbetçilerin geldigini ögrenen memurlarimiz is basina çikiyor ve olmadik yerlere radar koyuyorlar.
zevkli bi kedi fare oyunu olmuş :D güzel paylaşım :) s3 iyi gidiyor gerçekten ...
Teşekku ederim. S3 egsoz vs stock sadece abt yazılım var.
S2000 specleri bilmiyorum. Ama sorunlu bir araç gibide gitmiyordu.Daha önce farklı bir s2000 le denemstm. Aynı gibi.
Teşekkürler
Video ilk izlememde ben bile ne oluyo olmustum. :)
Amin cümlemize.
Fazlasyla :)
Teşekkurler
Teşekkur ederim. daha iyileri sizlerin olur inş.
Yollar mükemmel asfalt süper, tam roll için yollar. Fakat dediğin gibi hazirandan sonra 90-100 km .. En güzel radar yerleri.
Teşekkurler :icon_tup:
abi dinlediğin müzikde 10 numara arabanda maşallah diyelim
Güzel denk gelmiş zevkli yolculuk olmuş. Video için teşekkürler.
Birde merak ediyorum eşit şartlarda yani s2000 de aşırı beslemeli olarak s3 ile nasıl olur acaba durumlar. Varmı daha önce deneyen bilgisi olan?
Maşallah, çok keyifli bir yolculuk olmuştur eminim.
Yalnız memleketimin yolları her zaman ki gibi. 3,18'de kendini tam olarak göstermiş...
zevkli deneme masallah
s2k , s3 un etrafında dolanan sivri sinek gibi .. O ses ne tövbe yarabbim :)
Viraj pilotajı da esenler - tozkoparan minibus hattı soforu isi
valla cok ıyı yurumussunuz sanırım tam bızım yazlıgın oralarda(sılıvrı) cıvarlarında baslamıs :)
iki aracada maşallah alla kaza bela vermesin.
benım dıkkatımı 1.06 da kopruden gecerken s2k nın arkasının atması oldu. çok sallamıs araba, tehlıkelı geldı bana
s2k cı ablamız fazla gazlamaz basmamıştır :)))
saniye 11 de s2k arkama araba yapışsada bır vites düşürüp gazlasam diye bekliyor s3 yanaşıyor s2k gazlıyor s3 geçiyor :D çok iyi Maşallah :)