Son durum nedir akhisarda en son asfalt yenileniyordu tarih falan belli değil mi hala?
Printable View
Son durum nedir akhisarda en son asfalt yenileniyordu tarih falan belli değil mi hala?
sponsor sorunumuz var şu an,çözmeye çalışıyoruz o yüzden tarih vs belirleyemedik olumlu durumda gerekli başlığı açarız :)
Tarih ile ilgili gelişme var mı acaba ?
Akhisar bu sene zevklı olacak :)
Sandalyeler şemsiyeler çadırlar hazır tarih bekliyoruz...
sponsor lazım arkadaşlar..çevrenizde sponsor olacabilecek firmalar var ise irtibata geçirtebilirsiniz..
takribi tek yarış da giden meblah 6-7 bin tl civarı
akhisar belediyesinin bu yarışlar için destegi olamazmı ?
yada izmir bölgesinden otomotiv sektöründe sponsor çıkacagını umuyorum.
bu konuyu bütün tech ailesine duyurulup (sohbete konu açarakta olabilir) sponsor arayısında yardım edilmesi sonuç verecektir bence
son çare zaten akhisarın ligde kalması ve belediye ile görüşme :)
kendi aramızda toplayalım abi eminim çok kısa sürede toplanır.
seyirci girislerini belediye ile konusup bir zabita ile ucretli yapin selcuk abi mesela 5 tl gibi, korfez pistinde yapildigi gibi 1000 kisi 5000 tl yapar
kendi aramızda zor toplanır o paralar tuncer
Akhisarda drag olsun girişte 10 TL vereyim...
sadece 6-7 bin tl ile bitecekse ayarlayalım Erol
tek yarışlık evet 6-7 bin tl arası..
peki bu spınsor yani parayı ayarladığımız takdirde yarış tarihi nezqmna alınabiliyor
o bize kalmış takvimde ve akhisarda düzenlenen moto drag takvimi (elimde mevcut) ne zaman boşsa..
Pist müthiş oldu. gerekli metraj sağlandı servis alanı genişletildi. iş sadece sponsora kaldı. sponsor ayarlandığı takdirde en yakın sürede yarış yapılacaktır. Rpmtürk' ün tecrübesi minumum sürede yarışın yapılmasını sağlayacaktır. ;)
erol abi tüfekleri yağladık akhisarı bekliyoruz :)
yarışcı degilim izleyiciyim ama eger para toplanacaksa bende vermeye hazırım :)
erol başkan 7000 tl toplanmayacak bir para değil..yarışmayacak arkadaşlar veririz diyorsa, vht için nasıl birlik olunduysa bunun içinde birlik olunur toplanır diye düşünüyorum..
erol abi herkes seni bekliyor bak sabırsızlıkla :) görüş modlarla hallet şu işi be abi :)
işin açıkcası ekip olarak para toplama olayına çok sıcak bakmıyoruz.vth için belki ama pist için şuan böyle birşey düşünmüyoruz. ilk amaçımız sponsor bulmak
sponsor bulursak bu seneki yarışları yapabiliriz.
Haftasonu gece motodrag vardı, eğer org. Olursa gecemi gündüzmü olucak erol abi ?
http://i1058.photobucket.com/albums/...de/null-13.jpg
drağa giren araçlardan para toplanmıyacakmı bu şekilde çözemezmisiniz?
ilk yarışımız gündüz olur göki ama gece yarışı şart :)
bu arada pistin uzaltılmış fotosu kalkış alanı tamami ile beton..
vht olmazsa ordan kalkmak baya bi sıkıntılı olur
Sponsor mu lazım ? İlgilenen kişi bana pm atsın...
fotoda çatpat belli gibi motorcular vth dökmüş
ve kalkış alanı artık beton.
muhakkak ve muhakkak vth olacak.;)
Bu arada görüştügümüz 1-2 sponsor var inşallah olumlu yanıt bekliyoruz. rpmraceevents ın devamı için.
tarihlerimiz evraklarımız herşeyimiz hazır sadece sponsor :)
Yaklaşık 3 ay yarış olmayacak gibi gözüküyor, federasyon istifa etti, kayyum atandı . . .
Kayyum Atanmadı . Federasyon kayyuma devredilmedi. 4 Temmuzda seçim var buda demekki 5 temmuzda başkanımız koltuğunda olacak . 3 ay yarış olmamasını ve federasyonu kayyuma sürüklemek için toplu istifa eden Demir Berberoğlu başkanlığındaki yönetim bu hayin planıda beceremeyip 3 kişinin istifasını almayı unutmuş :D buyrunuz okuyunuz :D
TOSFED Olaanst Genel Kurulu 4 Temmuz'da | Trkiye Otomobil Sporlar Federasyonu
Aldığım duyumlara göre illaa kayyuma gitsin diye halen uğraşmaktalarmış . Sporu ve sporcuyu çok sevdiklerinden federasyonu zora düşürmek için ellerinden geleni yapıyor bu Demir berberoğlu yönetimi ...
Arkadaşlar tek sponsor olması zorunluluğu mu var ? bence bu orgonizasyona gönül veren üyeler yardımıyla iki yada üç sponsor bulunsa daha mantıklı olmaz mı en azından daha cuzi rakamlar çıkacağı için daha çok sponsor bulunabilir diye düşünüyorum.
Akhisar draglarini gelip o zevki yaşayan herkez 100 TL seve seve verir.
Spoonsor daha bi ciddiyet kazandirir olaya illa ki ama spoonsor yok diye de akhisar yarişlari olmazsa yazik olur.